wandul 66 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Pod moim płotem koczuje piesek , sredniego wzrostu , rudej maści , krótkowłosy z raną na szyji , prawdopodobnie uwolnił się z drutu , którym mógł byc przywiązany w pobliskim lesie. Z relacji dzieci , biega od rana . Nakarmiłam , napoiłam i jestem w kropce ....nie chcę dzwonic do schroniska , wziąsc nie mogę , bo mam 2 psy i 2 suki na tymczasie , a mój onek ostatnio poczuł się już dorosłym panem i może być jatka!!!!! Proszę , przemiły piesek , nie goniący kotów , potrzebuje kawałka podłogi !!!!!! Quote
wandul 66 Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 ocenilam go po zebach , na jakieś 5 lat , choc nie jestem żadnym ekspertem , jest grzeczny i przerażony!!!!:placz: :placz: :placz: Quote
Tigraa Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Podnosze.Wandziu a moze jakis hotelik choc na pare dni? Quote
MARCHEWA Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 wandul,jeżeli piesek toleruje inne psiaki to mogę przyjąć go na tymczas,na 2-3 tyg, Quote
wandul 66 Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 udało mi się wcisnąc go do domu , tzn. moje 4 psy są zamknięte w boksie a on siedzi na ganku , nie awanturował się z moimi psami , choć warczał na AGĘ jak na niego skakała!!!! MARCHEWA , dzięki za ofertę , zobacze , możliwe ,że podrzucę go jutro , ale jestem bez auta i bez TZ PS . ciekawe , co on powie , jak wróci i zobaczy kolejnego psa!!! Quote
wandul 66 Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 MAM JAKIŚ URODZAJ , NIE MAM APARATU , ALE ON JEST PRAWIE IDENTYCZNY JAK MÓJ NIEDAWNY NABYTEK AGA , starszy i mniej amstafowaty Quote
wandul 66 Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 nazwałam go Azorek , sięga do kolan , ma gładką sierść , jest jasnomiodowy z leciutko siwym pyszczkiem , biega za moją 7 letnią córką i napewno nie jest kotożercom!!! pytam wkoło , ale nikt go nie zna , dzielnica w której mieszkam to wieś , każdy wie , jakiego kto ma psa , tego nie zna nikt!!!! Quote
Patsi Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Wandul, Ty to masz szczęście do tych psio-kocich biedactw:-( Aparat będę miała w niedzielę, więc jakby co to daj znać. Quote
wandul 66 Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Patsi , bardzo by mi się przydał , muszę porobić foty , wstawić i porobić plakaty . może go ktoś szuka!!! Quote
wandul 66 Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 pies zdązył już uciec przez płot i ponownie wrócić , cały czas chce gwałcić AGĘ , chyba uciekł w ten sposób komuś za suką , tylko skąd , zaczynam rozwieszanie ogłoszeń , może ktoś go szuka??? Quote
wandul 66 Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 cała okolica oplakatowana , wszystkie dzieci z okolicy przyszły go oglądnąc , nikt go nie zna , nikt nie widział!!! Quote
wandul 66 Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 nie zapeszam , ale jutro , dzięki anillce , może pojedzie na tymczas do Zor , muszę odpić się trochę , bo w poniedziałek przyjedzie Zuzia i 7 szczeniąt!!! Quote
wandul 66 Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 mhhm , odpsić się a nie odpić;) ;) ;) to potem;) ;) ;) Quote
wandul 66 Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 :evil_lol: :evil_lol: mhhm , odpsić się a nie odpić;) ;) ;) to potem;) ;) ;) Quote
wandul 66 Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 a z psem jest tak ,że raz jest u mnie , raz na ulicy , przeskakuje bez problemu mój płot , pobiega i wraca , mam psa prawie zaocznie!!! postaram się o fotki Quote
wandul 66 Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 mam nadzieje ,ze dziwczyny z Wawy jak przyjadą z Zuzią będą miały aparat i porobią mu fotki i że on akurat nie wybierze się na spacer po okolicy!!! Quote
wandul 66 Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 mam nadzieje ,ze dziwczyny z Wawy jak przyjadą z Zuzią będą miały aparat i porobią mu fotki i że on akurat nie wybierze się na spacer po okolicy!!!:mad: :mad: :mad: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;) ;) ;) Quote
wandul 66 Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 nadal nie mam żadnego odzewu na ogłoszenia , w schronisku nikt nie szuka , pozostaje mi wstawić fotki i szukać domu!!!! Quote
wandul 66 Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 potrzebuje kogos z aparatem , ppplllliiisssss Quote
wandul 66 Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Patsi , dzięki , licze na to ,że uda nam się jutro porobic fotki , będe czekać!!!! Quote
Recommended Posts