Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pod moim płotem koczuje piesek , sredniego wzrostu , rudej maści , krótkowłosy z raną na szyji , prawdopodobnie uwolnił się z drutu , którym mógł byc przywiązany w pobliskim lesie. Z relacji dzieci , biega od rana . Nakarmiłam , napoiłam i jestem w kropce ....nie chcę dzwonic do schroniska , wziąsc nie mogę , bo mam 2 psy i 2 suki na tymczasie , a mój onek ostatnio poczuł się już dorosłym panem i może być jatka!!!!! Proszę , przemiły piesek , nie goniący kotów , potrzebuje kawałka podłogi !!!!!!

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

udało mi się wcisnąc go do domu , tzn. moje 4 psy są zamknięte w boksie a on siedzi na ganku , nie awanturował się z moimi psami , choć warczał na AGĘ jak na niego skakała!!!! MARCHEWA , dzięki za ofertę , zobacze , możliwe ,że podrzucę go jutro , ale jestem bez auta i bez TZ PS . ciekawe , co on powie , jak wróci i zobaczy kolejnego psa!!!

Posted

nazwałam go Azorek , sięga do kolan , ma gładką sierść , jest jasnomiodowy z leciutko siwym pyszczkiem , biega za moją 7 letnią córką i napewno nie jest kotożercom!!! pytam wkoło , ale nikt go nie zna , dzielnica w której mieszkam to wieś , każdy wie , jakiego kto ma psa , tego nie zna nikt!!!!

Posted

pies zdązył już uciec przez płot i ponownie wrócić , cały czas chce gwałcić AGĘ , chyba uciekł w ten sposób komuś za suką , tylko skąd , zaczynam rozwieszanie ogłoszeń , może ktoś go szuka???

Posted

mam nadzieje ,ze dziwczyny z Wawy jak przyjadą z Zuzią będą miały aparat i porobią mu fotki i że on akurat nie wybierze się na spacer po okolicy!!!:mad: :mad: :mad: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;) ;) ;)