Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

podnoszę do góry , i obawiam się ,że i okoliczni mieszkańcy też już wiedzą ,że mieszka u nich od niedawna popaprana baba i zaczną mi przez płot wrzucać!!!choć sądze ,że to lepsze rozwiązanie , niż uwiązanie w pobliskim lesie!!! bo to spotkało AZORA , jestem już prawie pewna , na szyji zdarta do gołego sierśc , i paniczny strach przed uwiązaniem!!!

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Muszę przyznać, że Azor jest przecudowny!Jest prawdziwym umilaczkiem:loveu: I mówi to osoba, która boi się psów większych od jamnika;) :oops:

Posted

Witam wszystkich. W koncu udalo mi sie zalogowac (w koncu jestem rasowa bladynka) i jestesmy
Tu Ola i Aga- Aga oczywiscie od wandula. To co mam teraz w domku to prawdziwe (troszki niesforne) cudenko czyli Agule.
Zreszta nie musze chyba nic mowic bo kto ja zna ten wie ze nic nie naklamalam:lol:

Posted

ola i aga napisał(a):
Witam wszystkich. W koncu udalo mi sie zalogowac (w koncu jestem rasowa bladynka) i jestesmy
Tu Ola i Aga- Aga oczywiscie od wandula. To co mam teraz w domku to prawdziwe (troszki niesforne) cudenko czyli Agule.
Zreszta nie musze chyba nic mowic bo kto ja zna ten wie ze nic nie naklamalam:lol:

:lol: Witamy Ole i Agule!!! A foteczki dla cioteczek będą???:cool3:

Posted

AZOR szuka domku , ktory nie przywiąze go już w lesie , nie zostawi na głodową śmirerć i nie będzie musił całymi dniami próbować się uwolnić z więzów , które zdarły mu z szyji całą sierśc!!!!

Posted

Piesek taki ładny. Szkoda, że ludzie tak lekko wyrzucają swoje zwierzaki. Nie mysla, że kiedyś ktoś ich tak wyrzuci. Ale Azorek z pewnością znajdzie domek, który go tak nie potraktuje drugi raz - MUSI ZNALEŹĆ.

Posted

Patsi napisał(a):
Co słychać u Azorka? Ja też chcę mieć taki banerek-jego i Korusi!!!
nic z tego , ten banerek jest chroniony prawami autorskimi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: ;) ;) ;)