Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piesek był chyba nie podwórkowy , jak zobaczy otwrte drzwi , moment pcha sie do domu , nie ma zwyczaju biec do bramy i obszczekiwać wszystko i wszystkich jak moje psy. Nie goni kotów , i płacze przerażliwie jak widzi ,że moje dziecko odchodzi od bramy albo słyszy ją w pobliżu . Znudził się chyba komuś w bloku i wywieżli go do pobliskiego lasu , może jakiś grzybiarz uwolnił go z niewoli!!!

Posted

no to nadal czekamy na zdjęcia!
A tak swoją droga Wandull kiedy ty masz urodziny? Chyba jakiś prezent musimy ci sprawić:cool3: żebys mogła uwieczniać tych swoich lokatorów!

Posted

syla , już niedługo i liczylam na cyfrówkę , to mąz mi komórkę zafundował , a wcale nie chciałam , choć wszyscy krzyczeli ,że nie można się do mnie dodzwonić , że jestem niedostepna a ja ją w kieszeni nosiłam!!!! nie dorbię się w życiu cyfrowki , ten dom , to gorzej niż komornik!!!

Posted

ala już u mnie byla , fotki ciężko bylo zrobić , przywiązany na smyczy szczekal jak szaliny a bez , tulił się i wciskal łebek we mnie !!! utwierdziło mnie to w przekonaniu ,że był przywiązany w lesie!!!

Posted

BYłam dzisiaj u Wandy:) Piesiak jest cudowny:) Lizak niesamowity, tylko by się przytulał:) Oto fotki:

Wpatrzony w człowieka jak w obrazek

Nie chce być na uwięzi

Jęzor mu sie nie chowa:P

Posted

Wandul gdzie mieszkasz to wiem.Nawet wszystkie bidy w okolicy wiedza i same pod twoja furtke sie kladą:evil_lol: .Bo gdzie biebylo by lepiej niz u ciebie.