Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka'] cudna jest![/QUOTE]
Cudna, oj cudna, zwłaszcza na ostatnim zdjeciu:loveu:
Jagna, dzięki za rozmowe, mam nadzieję, że uda mi się jednak Ginusie zobaczyć :fadein:
Jest u nas na koncie labkowym 200 zł z wpłat forumowiczów na Gine, bedą czekać na sygnał ;)

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To mopsiczka Ela, którą Gina poddusiła, siedzi w worku z karmą. Gina przy szczerych chęciach zmieściłaby tylko głowę i kawałek ciała :evil_lol:.

Posted

[quote name='Jaaga']To mopsiczka Ela, którą Gina poddusiła, siedzi w worku z karmą. Gina przy szczerych chęciach zmieściłaby tylko głowę i kawałek ciała :evil_lol:.[/QUOTE]

No to mamy książkowy przykład powstawania plotki ;) Ginuś wybacz ciotce ...

Posted

Jutro. Dostała specjalny długodziałający antybiotyk i cały czas jest na metronidazolu.
Kwitnie rzeczywiście, chyba jej ulzyło bez tych zrostów i szwów.

Posted

Doszła karma dla Giny. Pięknie dziękuję. Od Ani 102 otrzymałam 35 zł, to dodam je do sterylizacji.

Gina jedzie popołudniu, bo wysiadł akumulator i znajomy pojechał nam kupić nowy.

Posted

[quote name='Jaaga']Doszła karma dla Giny. Pięknie dziękuję. Od Ani 102 otrzymałam 35 zł, to dodam je do sterylizacji.

Gina jedzie popołudniu, bo wysiadł akumulator i znajomy pojechał nam kupić nowy.[/QUOTE]

No to trzymamy dalej :)

Posted

Z Giną wszystko w porządku. Dostała kolejne antybiotyki. Rana ładna, jedynie druga po wycięciu guza trochę się jątrzy, ale nic groźnego.

Posted

[quote name='Jaaga']Z Giną wszystko w porządku. Dostała kolejne antybiotyki. Rana ładna, jedynie druga po wycięciu guza trochę się jątrzy, ale nic groźnego.[/QUOTE]

Tylko na takie wieści od Was czekamy :)

Posted

Cicho, bo nic sie nie dzieje. Jeszcze mamy odczekać kilka dni z akcją adopcyjną wg p. doktor.

Tak sobie myslę, że może już zacząć ogłaszać Ginę, bo przecież domy nie bedą się ustawiać w kolejce? Czy ktoś ma pomysł na jakiś tekst ogłoszeniowy, bo moje są konkretne i zawierają podstawowe informacje, nie potrafię ładnie pisać.

Posted

A mnie się Jaaga Twój tekst dotyczący MUKI bardzo podoba.
Ja moge coś sklecic ewentualnie ale po weekendzie dopiero. Myśle jednak,że może funkcjonować kilka wersji(nawet lepiej). Może dobrze by było jakbyś coś tam napisała, to byłoby wiadomo czego sie trzymać. W każdym razie ja w przyszłym tygodniu jej napiszę....;)

Posted

Muki jest bardziej adopcyjna, a Giny ogloszenia chyba trzeba robić "na litość". Takich nie potrafię. Trudno wydać dużego, starszego psa. Z małymi nie jest taki problem. Zresztą, Muki też dalej jest u nas. już drugi dom się nie odezwał więcej.