Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jaaga napisał(a):
Relacja już jest. Psy się dogadały, nie ma konfliktów, wszystko w porządku :multi::multi::multi:.

Małgosiu, masz rację, to chyba miesiąc cudów :razz:. Trzy super domy dla całkowicie nieadopcyjnych psów.

Jak ja się strasznie cieszę , żeby jeszcze tylko Albinka zaaklimatyzowała się w nowym domu i żeby Pani się nie rozmyśliła ...

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jaaga']Gina już jest w swoim super domu. Czekam dziś na pierwszą relację. Najważniejsze chyba będą wzajemne stosunki z psem, który tam mieszka. Mam nadzieję, że nie da się sprowokować.

Savahno, dom z polecenia, nie z ogłoszeń.

Jaaga, cudu to Ty dokonałaś. Podczytywałam wątek Ginki, miała szczęście, że trafiła do Ciebie. :loveu:
Trzymam bardzo mocno kciuki, żeby ten cud trwał, a Ginka miała swój dom już na zawsze :thumbs::thumbs:.

• 3 weeks later...
Posted

Zapomniałam uzupełnic rozliczenie o 200 zł od Jusstyny85, które przeznaczyła na transport Giny.
Już wpisuje na 1 str.

Podobno Gina świetnie sie zaaklimatyzowała w nowym domu.

Przy okazji zapraszam wszystkich do odwiedzenia wątku kolejnego bezdomnego oskaropodobnego onka świętokrzyskiego oraz proszę o reklamowanie go. Ma szansę dołaczyć do Oskara, ale potrzebne są stałe, chocby 5 zł. deklaracje.
http://www.dogomania.pl/threads/218019-świętokrzyskie-łagodny-Onek-bez-domu-potrzebuje-pomocy

Posted

Ja też przyszłam z zaproszeniem ;)

Serdecznie zapraszam na bazarki
papierowe sklepiki
można w nich kupić
ręcznie wykonane przeze mnie
i
moje psy ;-)
- psio kocie zakładki do książek
- kartki świąteczne żeby sprawić komuś radość w świąteczne dni

[FONT=&quot][FONT=Book Antiqua]PSIO- KOCIE ZAKŁADKI DO KSIAŻEK - [/FONT][/FONT]

[FONT=Book Antiqua]ŚWIĄTECZNY SKLEPIK RUDZI [/FONT][FONT=&quot][FONT=Book Antiqua]

[/FONT]
[/FONT]

[FONT=&quot][FONT=Book Antiqua] ŚWIĄTECZNY SKLEPIK II [/FONT][/FONT]

[FONT=&quot][FONT=Book Antiqua]RĘCZNIE ROBIONE BILECIKI DO PREZENTÓW - DLA ALBINKI[/FONT] [/FONT]