Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najwyższa pora, żebym i ja się rozliczyła z wpłat, które przyszły na konto Agnieszki i na paypala Norki. Na konto wpłynęły następujące wpłaty: 100zł (Beta i Czata), 50zł (Joanna T.), 25zł (Adrianna P.), 20zł (Katarzyna B.), 100zł (Jagna H.), (20zł Grzegorz H.) i 50zł na paypala (strix). Do skarbonki w gabinecie uzbierałyśmy około 400zł Daje to łącznie 765zł. Z tych pieniędzy zapłaciłyśmy za karmę dla Nory (210zł gastrointestinal 14kg suchy + 54zł 6 puszek gastrointestinal + 210 zł drugi gastrointestinal 14kg suchy) i zakupiłyśmy od znajomej Convenię (105zł). Całość wynosi 579zł. 765zł - 579zł = 186 zł czyli zostało nam 186zł. Zostawiamy te pieniądze na kolejną karmę.

Dzisiaj wystawię fakturę za pozostałe leki dla Nory i za badania laboratoryjne dla TOZu (z cegiełek). Badania Nory wyniosły 55zł (pierwszy wymaz z nosa) + 55zł (kontrolne badanie krwi) + 45zł (kontrolny wymaz z nosa), łącznie 155zł. Leki, które Nora dostawała i wciąż dostaje: Nivalin 2 opakowania, cocarboxylaza 1 opakowanie, catosal 60ml, combivit 50ml, ursopol 50 kapsułek, Spirulina 45 kapsułek, Dolfos Immunoidol, Scanomune, Synbiotic - 397zł (łącznie) czyli faktura będzie na 552zł (397zł + 155zł = 552zł).

Podstawowe leczenie jak kroplówki, doxycyclina etc będą podliczone na fakturze dla Gminy.

Posted

Byłam wczoraj u Norci z moją znajomą :) Więcej napiszę w niedzielę, bo wyjeżdżam i za sekundę muszę uciekać. Norcia bardzo spodobała się mojej znajomej, ale chwycił ją za serce jeszcze jeden psiak i musi na spokojnie przemyśleć.

Posted

Selengo dziękuję za informację, czyli rozumiem że te zdjęcia Ty wyślesz? my mamy takie cegiełki podziękowania, może wysłać Tobie to dołączysz do zdjęć?

2 tyg temu pisałam że na konto Nory przyszło ok 600 zł, obecnie pewnie jeszcze więcej, podam konkretnie na dniach, do tego wpłata Selengi z allegro 620 zł, odejmując fakturę wystawioną przez Telimenę na 552 zł i tak zostaje Norze ponad 600 zł
także na wszystko jej starczy na pewno :) kupuj co uważasz za stosowne

Posted

[quote name='xmartix']Selengo dziękuję za informację, czyli rozumiem że te zdjęcia Ty wyślesz? my mamy takie cegiełki podziękowania, może wysłać Tobie to dołączysz do zdjęć?[/QUOTE]
Zdjęcia oczywiście powysyłam. Cegiełki od Ciebie już dostałam w wersji elektronicznej i dołączę je do maili :)

Posted

Wiesz Norusiu kim jesteś dla nas?
Jeśli jeszcze nie to szepnę Ci na uszko
Tys nasze ukochane serduszko.
Tyle złego w życiu Cię spotkało.
Tyle cierpienia ze strony potworów Ci się dostało.
Ale dla nas jesteś bardzo ważna
Jesteś wielka i odważna.
Słoneczkiem jesteś dla nas, masz na zawsze nasza miłość,
A uśmiech na Twoim pyszczku to nagroda i wielka radość

Posted

[quote name='xmartix']ok, ale jak coś mogę wysłać parę w papierkach :) są wielkości wizytówki[/QUOTE]
Zostaw na przyszłość, jeszcze się wam przydadzą
A za zdjęcia Norki i tak kupujący już zapłacili :)