siekowa Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 zapomniałam dodać jego wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=62407 Quote
pumcia02 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Asik ale ja nie wiem jak ty se nie kapnelas... kiedys tak po nim tez mowilam ze 5 lat, ale napisane jest czarno na białym ze w azylu jest od 2000 Quote
siekowa Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 No widzisz ale ja nie czytam tej ewidencji tak często jak Ty a już nawet nie wiem kiedy patrzyłam na daty przyjęcia psów w azylu. Quote
pumcia02 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 kochani zróbmy jakąs akcje ogłaszania staruszków. one potzrebuja domkow! a jak wspolnie sie za to wezmiemy to moze i ja sie zmobilizuje... Quote
Gosiapk Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 mariolka napisał(a):kochani zróbmy jakąs akcje ogłaszania staruszków. one potzrebuja domkow! a jak wspolnie sie za to wezmiemy to moze i ja sie zmobilizuje... Bardzo na to liczymy :) Quote
siekowa Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 mariolka napisał(a):kochani zróbmy jakąs akcje ogłaszania staruszków. one potzrebuja domkow! a jak wspolnie sie za to wezmiemy to moze i ja sie zmobilizuje... Ja to chciałam jeszcze jakiś jeden dzień przed komisem poświęcić na rozklejanie plakatów wszystkich azylowców.Ostatnio to chyba na początku lipca robiłam a nawet doświadczenie już w tym jakieś mam bo jednak dużo azylowców czepiałam w różnych miejscach. :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Na początku września, lub w ostatnim tygodniu swierpnia trzeba by rozwiesic. Quote
pumcia02 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 spedzilam troche przy gumtree: piwko tam juz jest, to dałam Miśka, Mozarta, Miśke, Perełke, Kore i Kaprysa, tyle ze staruszków Quote
Gosiapk Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 mariolka napisał(a):spedzilam troche przy gumtree: piwko tam juz jest, to dałam Miśka, Mozarta, Miśke, Perełke, Kore i Kaprysa, tyle ze staruszków Ale gdzie?:roll: Quote
MaxSta Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ostatnio słyszałem taki tekst pani, która szuka dla siebie pieska, po mojej uwadze żeby poszła do schroniska i tam się rozejżała. Że nie pójdzie bo tam tak dużo biednych piesków i jeszcze by jakiegoś wzięła. Hm i gdzie tu logika? Quote
Gosiapk Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 MaxSta napisał(a):Ostatnio słyszałem taki tekst pani, która szuka dla siebie pieska, po mojej uwadze żeby poszła do schroniska i tam się rozejżała. Że nie pójdzie bo tam tak dużo biednych piesków i jeszcze by jakiegoś wzięła. Hm i gdzie tu logika? Co za brak logiki! Quote
Gosiapk Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Gosiapk napisał(a):Dajcie szansę starszym pieskom Dzisiaj też dajcie im szansę/ Quote
MaxSta Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Dziś byłem w Azylu miziałem Oczka, a Gryzak obserwował za płotu i aż się zwijał z zazdrości. Ale na niego też przyszedł czas Gryzak sam wyraził chęć (taki "koci" charakterek podejdzie tylko gdy tego chce a jak ktoś go znienacka pogłaszcze to musi się liczyć z tym że można stracić paluszki) i było głaskanko i Alfredzik też przyszedł. Nie ma to jak staruszki!!!! Quote
pumcia02 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Gryzak ma ostatnio cieplejsze dni dla ludzi ;) Do staruszków dodajemy Biszkopta... i Foresta i chyba Rysia który został wczoraj przywieziony do azylu, byl w lecznicy po powaznym wypadku Quote
MaxSta Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Dzisiaj wiozłem ups nie wiem jak się Suńcia nazywa do weta. Ale wcześnie było głaskanko Gryzaczka jaki się puszysty zrobił, przyszedł Alfredzik jaet taki gruby że otrzepać się nie może tylko kręci głową i otrzepanko dochodzi do szyi i koniec tylne łapy mu się rozjeżdżają. Więc było głaskanko Alfredzika. Quote
Recommended Posts