Jump to content
Dogomania

21 starszych psiaków z Azylu pod Psim Aniołem bez szansy na dom! (Warszawa) POMOCY!

Recommended Posts

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hihi no to dobrze :) Zapomniałam o Luckym jeszcze więc go dodałam (niestety bez opisu bo chyba nie ma).Jak bedę miała wolną chwile to zrobię porządek na pierwszej stronie.

Posted

Już jest tyle wątków azylowych,że nie mam do nich siły.Wolę do tych głównych zaglądać.Gosiapk dzięki za odwiedzanie staruszków.Myślałam,że oprócz MaxSta i kilku wolontariuszy nikt ich na dogo odwiedzał nie będzie.

Posted

asik89 napisał(a):
Już jest tyle wątków azylowych,że nie mam do nich siły.Wolę do tych głównych zaglądać.Gosiapk dzięki za odwiedzanie staruszków.Myślałam,że oprócz MaxSta i kilku wolontariuszy nikt ich na dogo odwiedzał nie będzie.

Ja jestem najbardziej wrażliwa na siwe pysiulki. :) :loveu:

Posted

Pamiętam oczywiście o kochanych staruszkach.Większość ludzi nawet jak chce wziąść psa ze schroniska to patrzy tylko na szczeniaki (już nie będę pisać o wyrzucaniu psa po roku bo przestał być malutki słodziutki i wyrósł nie na takiego jak chciano lub poprostu się znudził :shake:) Najbardziej wkurza mnie jak starsi ludzie biorą szczeniaki.Chyba większość z nich myśli wtedy tylko o sobie a i z wychowaniem takiego psa mają problemy (o ich metodach siłowych też nie będe pisać).Po śmierci właściciela psiaki bardzo cierpią i zazwyczaj trzeba im szukać nowego domu.

Posted

Dodałam moje kochane psie słoneczko Jerego.Myślałam,że ma jakieś 5 lat a okazuje się,że przerzucono go przez płot azylu 7lat temu gdy był szczeniakiem!:placz:

Posted

asik89 napisał(a):
Dodałam moje kochane psie słoneczko Jerego.Myślałam,że ma jakieś 5 lat a okazuje się,że przerzucono go przez płot azylu 7lat temu gdy był szczeniakiem!:placz:

Całe życie w schronie. :shake: