Jump to content
Dogomania

pies w typie RODEZJANa RIDGEBACKa nareszcie ma DOM !!!!!!!!! :))

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak długo mnie tu nie było i takie wspaniałe wieści zastałam!!!!! :multi::multi::multi:

Jaśku chłopie - wszystkiego najlepszego w nowym domku :loveu:

Posted

No dzwonilam :)

Wszystko w porzadku , Pan sam z siebie zaprosil do odwiedzin u Jasia
tylko Jacho mało szczeka......

dziwne , moze sie jeszzce nie przyzwyczail do miejsca nowego

aha

i są spacerki :multi:

Posted

A pan chciał, żeby pies był szczekliwy?
U dużych psów to raczej wyjątki.
Ale widać państwo zadowoleni z Jaszka. Mam nadzieję, że Jaszko też z państwa;) .
Dobre wieści, bardzo dobre:multi:

Posted

terra napisał(a):
Ale widać państwo zadowoleni z Jaszka. Mam nadzieję, że Jaszko też z państwa;) .

Kochany Jasio :) Pewnie zaszczeka jak będzie potrzeba, oj i to skutecznie :)
Moja Sarcia wcale nie wydaje głosu bez potrzeby, ale jak ktoś Państwa niepokoi to potrafi sobie pofaflać tubalnym basem :evil_lol:

Posted

terra napisał(a):

terra nie tyle zeby byl szczekliwy co odstraszal obcych nieproszonych ;)
w uciechowie odstraszal , hihi nawet rotka_ , moze po prostu jeszzce się nei zadomowil :)

Posted

Oj, pewnie jeszcze nie wierzy, kochane maleństwo, że jest we własnym domku. Ale jak uwierzy, to na pewno potrafi pokazać intruzom, gdzie ich miejsce.

Posted

A mnie to nie dziwi,że nie szczeka!!
Mam już od 2 miesiecy Krystiana ze schroniska w Krakowie,biedaczek jest ochrypniety /lub coś w tym rodzaju/ od szczekania w azylu,a w domu w ogóle jeszcze nie zaszczekał!
No chyba,że w trakcie zabawy na hasło "daj głos"
A na spacerach szczeka na niektórych "przeciwników"
Może sobie odpoczywają od szczekania?

Posted

Z tego co wiem, to idealną parą stróżującą jest tim mały, szczekliwy, czujny jak ważka "pies- dzwoneczek" ;) oraz duży pies budzący respekt już samym swoim wyglądem, który z byle powodu z pyska sobie cholewy robić nie będzie ;) i interweniuje wtedy kiedy uzna, że zagrożenie nie jest jedynie wymysłem małego kumpla.
Może więc zasugerować Panu Jaszka takie rozwiązanie? :evil_lol: Pewnie w Uciechowie znalazł by sie jakiś idealny kandydat na "dzwoneczek" dla Jasia?:razz:
No chyba, że Jaszko źle znosi konkurencję... :roll:

Posted

Justynak napisał(a):
Z tego co wiem, to idealną parą stróżującą jest tim mały, szczekliwy, czujny jak ważka "pies- dzwoneczek" ;) oraz duży pies budzący respekt już samym swoim wyglądem, który z byle powodu z pyska sobie cholewy robić nie będzie ;) i interweniuje wtedy kiedy uzna, że zagrożenie nie jest jedynie wymysłem małego kumpla.
Może więc zasugerować Panu Jaszka takie rozwiązanie? :evil_lol: Pewnie w Uciechowie znalazł by sie jakiś idealny kandydat na "dzwoneczek" dla Jasia?:razz:
No chyba, że Jaszko źle znosi konkurencję... :roll:

Takim dzwoneczkiem mogłaby być Karinka, i najlepiej z Sarną!

Posted

Oczywiście znacie psa najlepiej i wiecie na co można sobie pozwolić. Ja tylko teoretyzuję:eviltong: .
Są jakieś wiadomości, jak się ma Jaszko?

Posted

dogomaniaczki, loluś pilnie potrzebuje pomocy...jego życie kosztuje 450zł...

---------------------------------
robert ostatnio był u jacha....ale jego kojec jest za daleko zeby było go widać..