yewcia1 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Jaszko tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6439126#post6439126 Quote
yewcia1 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Jasio wstawaj szukać domku już dawno powinieneś go mieć. Quote
rotek_ Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 dzisiaj przyjechał jakiś pan w sprawie adopcji psa do stróżowania. Jacho przypadł mu do gustu...jautro ma iść z robertem i jachem na spacer.... prawdopodobnie będzie adopcja...:loveu: teren duży..... narazie nieogrodzony ale już w krótce będzie. nie rozmawiałam z tym klientem ale robert mówił ze wydawał sie być "spoko":evil_lol: Quote
yewcia1 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 rotek_ napisał(a):dzisiaj przyjechał jakiś pan w sprawie adopcji psa do stróżowania. Jacho przypadł mu do gustu...jautro ma iść z robertem i jachem na spacer.... prawdopodobnie będzie adopcja...:loveu: teren duży..... narazie nieogrodzony ale już w krótce będzie. nie rozmawiałam z tym klientem ale robert mówił ze wydawał sie być "spoko":evil_lol: Rotek była dziś w uciechowie?:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
rotek_ Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 yewcia1 napisał(a):Rotek była dziś w uciechowie?:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: no a nie:evil_lol: staram sie być codziennie.... i chyba dobrze mi idzie:cool3: Quote
rotek_ Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 justyna nie wróciła jeszcze....czyżby nadal urzerała sie z urzędami:roll: ??? a jaksie niecierpliwe jak tam jacho Quote
justynavege Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 jak wychodzilam wlasnie przyjechali ci panstwo z relacji telefonicznej tylko wiem ze byli z Jachem ( w kagancu ) na probnym spacerze jutro mają przyjechać ....... Quote
rotek_ Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 justynavege napisał(a):jak wychodzilam wlasnie przyjechali ci panstwo z relacji telefonicznej tylko wiem ze byli z Jachem ( w kagancu ) na probnym spacerze jutro mają przyjechać ....... a ja słyszałam ze maja pojechać z jachem tam na ten teran gdzie jacho miałby pilnowac:roll: justyna jak rozmawiałam z robertem akurat lałam wode do wanny więc mozliwe ze z tego szumu cos mi sie pomyrdało:evil_lol: Quote
justynavege Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Jacho rowniez ma pojechać odwiedzic te włosci a przy okazji nastapi sprawdzenie warunków czekamy...... Quote
solito Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Dzisiaj też byli razem we trójkę na spacerze! A ja znam tak mniej więcej tego pana! Myślę, że jest w porządku...!:lol: Quote
justynavege Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 a ja myslalam ze Jacho byl wczoraj zwiedzać nowe włości :crazyeye: Quote
terra Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Coś się klaruje z domkiem? O rety, trzymam mocno kciuki! Jaszko zasługuje na wspaniały dom. Quote
justynavege Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 wiem tylko tyle ze dla jaszka juz szykowany jest kojec............... na razie Panstwo przyjezdzaja do Jasia i biora go na spacery czekamy Quote
rotek_ Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 jak dobrze pojdzie jacho na dniach pojdzie do nowego domku... a tak miedzy nami dogoamniakami...ten nowy właściciel jacha wydaje sie być naprawde "spoko";) Quote
terra Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Jaszku, z niecierpliwością czekam kiedy zamieszkasz we własnym domku:lol: Quote
Molkas Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Jaszku trzymam za Ciebie cały czas kciuki!!! Quote
rotek_ Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 dzisiaj przyszły pan jacha przyszedł z samego rana(była chyba 7.00) i dał jachowi kostke...pogadał z nim i pojechał... jacho będzie miał jak w niebie z nowym panem:loveu: Quote
justynavege Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 na etapie przedadopcyjnym Panstwo są bardzo troskliwi :loveu: czyli zanosi się na fajny dom....... Quote
rotek_ Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 justynavege napisał(a):na etapie przedadopcyjnym Panstwo są bardzo troskliwi :loveu: czyli zanosi się na fajny dom....... oj abrdzo fajny domek:multi: Quote
solito Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 rotek_ napisał(a):oj abrdzo fajny domek:multi: A nie uważasz, że pan jest całkiem przystojny...?:cool3: Quote
Recommended Posts