rotek_ Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 robert sie zgodził:multi: powiedział ze tak mu marudzimy ze w końcu trzeba pojechać:evil_lol: Quote
justynavege Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 wiedziałam ze dasz radę :multi:;) Quote
Molkas Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Rany ja nie wiem na co on wogóle tyle czekał...juz normalnie zaczęłam wątpić w Roberta odwiedziny u Jacha...mam nadzieję, że teraz już szybciutko pójdzie. Quote
yewcia1 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Czyli kiedy w końcu pojedziecie??????????????????// Quote
rotek_ Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 dzisiaj:evil_lol: wczoraj naprawde mieliśmy jechać..... ale nagle wyskoczył nam wyjazd do wrocka(mnie o 9rano zabrali z przystanku w świdnicy) wszystko na szybkiego... wróciliśmy do uciechowa wieczorem...na kontrole było za póżno Quote
yewcia1 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='justynavege']no kiedy wreszcie ?? :razz:[/quote] Oj kochani tak niedaleko macie a wybieracie się jak sójki za morze:cool3: Quote
rotek_ Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 teraz wy męczcie roberta.... ja już nie mam do niego sił:evil_lol: Quote
Molkas Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 rotek_ napisał(a):teraz wy męczcie roberta.... ja już nie mam do niego sił:evil_lol: Eeeeeeeeeeeee powiedzcie Robertowi, że to wstyd. Wydać jasia i jeszcze u niego nie być. Do innych psiaków jakoś udało Wam się dotrzeć, a jasio co patyk???? Quote
rotek_ Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 dobra...w poniedziałek biore aparat i zeby nie wiem co....dam kopniaka i jedziemy do jacha Quote
Molkas Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 rotek_ napisał(a):dobra...w poniedziałek biore aparat i zeby nie wiem co....dam kopniaka i jedziemy do jacha No ja myslę zwłaszcza, że to mój uciechowski ulubieniec, bo choć troszkę większy od reszty uciechowiaków, a ja mam z lekka spaczony światopogląd jeśli chodzi o wielkośc psów :) no cóż tak to jest jak ma się wersje kucyka w domu hihihihihi Quote
justynavege Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 rotek_ napisał(a):dobra...w poniedziałek biore aparat i zeby nie wiem co....dam kopniaka i jedziemy do jacha tylko nie zapomnij :) Quote
yewcia1 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 i jak dotarliście do Jasieńka????????????????????? Quote
rotek_ Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 byliśmy dzisiaj...kojec jacha jest daleko...waścicieli nie było na posesji...a ja byłam za mała i nie sięgałam glową ponad płot...i nic nie widziałm:diabloti: jutro jeszcze raz pojedziemy Quote
yewcia1 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 rotek_ napisał(a):byliśmy dzisiaj...kojec jacha jest daleko...waścicieli nie było na posesji...a ja byłam za mała i nie sięgałam glową ponad płot...i nic nie widziałm:diabloti: jutro jeszcze raz pojedziemy Rotku dzięki, mam nadzieję, ze dziś macie jakieś wieści? Quote
rotek_ Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 zdjęcia nienajlepsze ale starałam sie nie ruszać..... i tak jacho cały czas na mnie warczał:cool1: Quote
justynavege Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 rotek_ a opowieść gdzie :razz: na zdjęciu przybrał pozę jak w Uciechowie gdy nadstawiał sie do głaskania :) Quote
yewcia1 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 justynavege napisał(a):rotek_ a opowieść gdzie :razz: na zdjęciu przybrał pozę jak w Uciechowie gdy nadstawiał sie do głaskania :) Rotek dawaj kobieto relacje:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Molkas Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 No cóż nie powiem, żebyście nas zasypali fotkami ale lepsze to niż nic ;) Ale teraz przydałby się jeszcze jakiś malutki raoprcik o obecnym życiu Jacha... Quote
terra Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Ale zwleka! Ale dręczy! Litości, no to jak było? Quote
rotek_ Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 no trochę mnie nie było.... a więc jacho na początku w ogóle nie poznał Robert..jego schroniskowego pana....:evil_lol: Patrzył sie na nas...jakby kojarzył nasze głosy...ale nie mógł skojarzyć skąd... nie szczekał....ale wlepił oczy w roberta i siedział w budzie.... wyraz pyska miał komiczny:evil_lol: jak robert wziął smycz w rękę...jachu nagle jakby wytrzeżwiał...wyszedł z budy...nastawił sie do głaskania..... i zaczął bronić roberta prze mną:mad: póżniej to już cały czas szczekał na mnie:eviltong: Quote
yewcia1 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 A jak Jacho czy już dobry z niego stróż?? Quote
rotek_ Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 jacho nie szczeka jak rozhisteryzowany szczeniak..... ale jak już ktoś podchodzi do jego obecnego Pana to podnosi głos..... Quote
Recommended Posts