solito Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Wreszcie wyciągnęłam zdjęcia z telefonu:cool1: Jaszko z Dżinką: Jasiu - przystojniak! Quote
rotek_ Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 ostatnio tyle ludzi kręcilo sie w schronisku ze jacho był już zmęczony szczekaniem...i nawet Ricie pozwolił sie pogłaskać po nosie:cool3: Quote
justynavege Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Jasio zdecydowal sie jesc Chappi ale zostawia te wieksze czerwone :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Solito fotki rewelacyjne jak zawsze:lol: nawet te z telefonu. Quote
justynavege Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Dzisiaj Jasio miał dla odmiany spacer z Jacentym ktory z Asią przyjechał pomoc w schronisku Quote
solito Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 justynavege napisał(a):Dzisiaj Jasio miał dla odmiany spacer z Jacentym ktory z Asią przyjechał pomoc w schronisku Ooo! i dał się?! Quote
justynavege Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 tak jacka zna od dawna wiec się dał :evil_lol: Quote
solito Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Jasiu chyba czuje większy respekt przed facetami...:evil_lol: Quote
justynavege Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Gosiu Jasio musi poznać by zaufać ale ze wzgledu na jego silę na spacerach lepiej sobie radzą faceci :evil_lol: Quote
rotek_ Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 justynavege napisał(a):Gosiu Jasio musi poznać by zaufać ale ze wzgledu na jego silę na spacerach lepiej sobie radzą faceci :evil_lol: dlatego taka kruszynka jak ja podaje mu tylko karme do miski:evil_lol: Quote
rotek_ Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 http://www.rrclub.pl/index.php?potrzeb znalazłam taką stronę i wysłalam maila z informacjami i zdjęciami Jaszka Quote
justynavege Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 rotek_ super :loveu: jaszko ma wiele z rodezjana Quote
rotek_ Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 miemy nadzieje ze sie przyda i pomoże jaszkowi oo własnie napiszcie w tytule ze jszko przypomina rodezjana.....charakter tez ma rodezjanowski:cool3: aha i jakies nowsze zdjęcie w pierwszym poście bo jak jaszko przytył bardziej przypomina tą rase... Quote
justynavege Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 rotek_ napisał(a):miemy nadzieje ze sie przyda i pomoże jaszkowi oo własnie napiszcie w tytule ze jszko przypomina rodezjana.....charakter tez ma rodezjanowski:cool3: aha i jakies nowsze zdjęcie w pierwszym poście bo jak jaszko przytył bardziej przypomina tą rase... rotek_ ktore zdjęcie wybierasz? :loveu: Quote
rotek_ Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 to:cool3: a propos dostałam maila od clubu RR Witam Wiemy o tym piesku, niestety nie bardzo przypomina rodezjana ale jest o nim informacja na forum RR tutaj: http://www.rrclub.pl/forum/viewtopic.php?t=355 Zaraz dodam informacje od Panstwa, bardzo dziekuje :) Monika Quote
justynavege Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 zmieniłam pierwszy post jasia zobaczcie czy tak moze być ? Quote
rotek_ Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 no justyna główkoj w kóncu to ty założyłas wątek:evil_lol: Quote
rotek_ Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 justyna, pies w typie RODEZJANa RIDGEBACKa........w uciechowskim schronisku Quote
Recommended Posts