rotek_ Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 a ja wiem co to jest..... nie nie jaszko to bloodhound moja ulubiona rasa:loveu: Quote
justynavege Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 rotek_ napisał(a):justyna, pies w typie RODEZJANa RIDGEBACKa........w uciechowskim schronisku juz lece zmieniać tytuł Quote
terra Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Jaszko chce pokokochać człowieka. Gdzie się podziewa ten, kto odwzajenmi to uczucie i ofiaruje dom Jaszkowi? Quote
yewcia1 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 terra napisał(a):Jaszku, kiedy wreszcie twoj los się odmieni? Witamy cioteczkę :loveu: Jaszko kiedy znajdziesz dom? Quote
Kasia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Jasiu, zmienili Ci tytuł galeri i ledwo Cię odnalazłam....;) Zmykaj na pierwszą stronę szukać domku!!! Quote
justynavege Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 fidelek moze ta zmiana jasiowi pomoze znaleźć domek :) Quote
rotek_ Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 yewcia1 napisał(a):Jak tam Jasio dalej grymasi przy jedzeniu? a to zalezy od humoru Quote
solito Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 rotek_ napisał(a):a to zalezy od humoru i od jedzenia...:evil_lol: Quote
yewcia1 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Paróweczki od Solito pewnie chętnie zjada:evil_lol: Quote
Kasia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Podrzucę se Jasia na górę...a co, niech nie siedzi tylko na dole ;);) Quote
olifka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Takie cudeńko siedzi w schronisku? Podnosimy :) Quote
rotek_ Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 yewcia1 napisał(a):Paróweczki od Solito pewnie chętnie zjada:evil_lol: a przyznam sie ze nie wiem.... wole siedzieć w biurze jak jacho je....w bezpiecznej odległości:evil_lol: Quote
justynavege Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 o rotek_ wlasnie zbyt rzadko zagladasz do jasia jego mozna obłaskawić :) na mnie poczatkowo strasznie burczał az pewnego dnia uznał mnie za swojaka :evil_lol: zaprowadzilam pod kojec ludzi ktorzy chcieli go obejrzec i poczułam ciepło w bucie ....... to jasio sobie siknął :evil_lol: Quote
rotek_ Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 przyznam sie bez bicia... czasami ide do boksu jacha ale tylko wtedy gdy robert wychodzi z nim na spacer.... ja chyba nie lubie chalasu ..a jaszko tak szczeka ze wole odejść ale jak już kogos polubi to klekajcie narody....żadko zdarza sie tak oddany pies. dla swojego własciciela bdzie bezganicznie oddany Quote
Molkas Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 rotek_ napisał(a):przyznam sie bez bicia... czasami ide do boksu jacha ale tylko wtedy gdy robert wychodzi z nim na spacer.... ja chyba nie lubie chalasu ..a jaszko tak szczeka ze wole odejść ale jak już kogos polubi to klekajcie narody....żadko zdarza sie tak oddany pies. dla swojego własciciela bdzie bezganicznie oddany O kurcze to ja trafiam chyba tylko na dobre dni Jasia, bo w sumie szczekał na nas tak naprawdę za pierwszym razem. Wiem tylko jedno, że Jasiu nie przepada za kolorem czerwonym (taki z niego byczek) i reaguje na niego szczekaniem. Poza tym to mały (ale to tylko moja opinia - bo wielkością przypomina owczarka) i bardzo ale to bardzo sympatyczny pies. Kto szuka stróża i przyjaciela do Uciechowa niech zapierdziela :) Quote
justynavege Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 rotek_ sprobuj jasia przekupić parowkami jak to Gosia zrobila :loveu: Quote
yewcia1 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Czy Jasiunio też był nad stawem? Bo nie widzę fotek:-( Quote
rotek_ Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 jacho zawsze przechodzi obok stawu... ale z robertem bo on potrafi go utrzymać.... a zdrugiej strony było tyle zamieszania..a jacho powinien sam byc na spacerze Quote
justynavege Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 to prawda Jasio codziennie jest nad stawem :loveu: Quote
Recommended Posts