rotek_ Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 pan dzwoniła...mówił ze chciałby dokończyć bude dla jacha i go bierze.... raczej niedziela odpada więc myślę ze w przyszłym tyg. Quote
yewcia1 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Dla Jasia się buduje domek:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: A jak tam Jasio w stosunku do Pana adoptanta? Quote
rotek_ Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 juz mozna go powierzyć Panu.... jacho zakochany:loveu: Quote
terra Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 No to dalej ściskam kciuki za powodzenie adopcji! Quote
yewcia1 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 rotek_ napisał(a):juz mozna go powierzyć Panu.... jacho zakochany:loveu: Rotek jakie piękne wieści nam przekazała:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
justynavege Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Jacho trzymam z calych sil bo Pan wg mnie jest odpowiedni Quote
yewcia1 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 rotek_ napisał(a):jacho nadal czeka...:roll: A na kiedy plany ? Ile panu zajmie kończenie domku dla Jasia? Quote
rotek_ Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 pan chciał mu zrobic taką porzadną ocieploną budę.... nawet nie wiem na jakim jest etapie... ale właściciel na tyle odpowiedzi ze mozmey poczekac kilka dni.... tym badziej pamietem jeszcze kilka tyg temu jak robert mówił ze nie zna jeszcze osoby dla której mógłby powierzyć jacha...a tym czasem prosze...zjawił sie.... i to jaki;) :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Jasiu też czeka - bedzie idealnie stróżować:multi: Quote
rotek_ Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 pan sie ostatnio nie odzywa...czyżby był az tak przepracowany:roll: Quote
justynavege Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 ciekawe czy Pan dzis byl u Jacha Quote
rotek_ Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 a był.... dzisiaj podpisaliśmy umowę adopcyjną...jutro pan zabiera jacha do domku... robert dzisiaj był na kontroli przedadopcyjnej w miejscu gdzie jacho zamieszka... kojec jest dwa razy większy niż w schronisku. buda...oooogromna....jacho spokojnie moze tam wejść i obrócić się,,,,a dodam ze jacho nie jest małym pieskiem,.... do jego budy schroniskowej ja potrafiłam wejść ...to sobie wyobrazam co Pan wybudował w nowym kojcu jaszka... Jacho będzie zamknięty tylko przez 7 godzin... reszta czasu to będzie bieganie luzem po terenie firmy.. dodatkowo Pan tak polubił jacha i powiedział ze jacho i tak będzie miał spacery na smyczy w polu...a przy okazji dla Pana będzie to czas odstresowania się .....nie wiem jak dla was...ale dla mnie rokowania są dobre...:multi: Quote
Molkas Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 rotek_ napisał(a):a był.... dzisiaj podpisaliśmy umowę adopcyjną...jutro pan zabiera jacha do domku... robert dzisiaj był na kontroli przedadopcyjnej w miejscu gdzie jacho zamieszka... kojec jest dwa razy większy niż w schronisku. buda...oooogromna....jacho spokojnie moze tam wejść i obrócić się,,,,a dodam ze jacho nie jest małym pieskiem,.... do jego budy schroniskowej ja potrafiłam wejść ...to sobie wyobrazam co Pan wybudował w nowym kojcu jaszka... Jacho będzie zamknięty tylko przez 7 godzin... reszta czasu to będzie bieganie luzem po terenie firmy.. dodatkowo Pan tak polubił jacha i powiedział ze jacho i tak będzie miał spacery na smyczy w polu...a przy okazji dla Pana będzie to czas odstresowania się .....nie wiem jak dla was...ale dla mnie rokowania są dobre...:multi: No nareszcie Jachu będzie miał swojego człowieka...i proszę nie mówić, że Jachu jest duży ;) Quote
terra Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Jejku! Ale wspaniałe wiadomości!:multi: To pozostało tylko czekać na wieść o tym, że Jasio zadomowił się w nowej budzie. Quote
justynavege Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 no więc Jasio poszedł do domu :multi: i to doslownie poszedl o pieszo z Panem do dzierzoniowa ( przy okazji spacerek) pstryknelam na odchodne foty mnie przyszło zegnać Jasia bo Robert miał łzy w oczach i nie dał rady rotkowa tez nie chciala bo się bałą :evil_lol: rotek dawaj tutaj kilka fotek :loveu: Quote
terra Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Mnie też coś nos zwilgotniał ze szczęścia:multi: Nareszcie kochana psina ma dom!:multi: Gdzie fotki? Quote
justynavege Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 rotek_ jeszzce pewnie w schronisku jak wroci wstawi , prawda Sylwia ;) Quote
terra Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 To czekam z niecierpliwością na zdjęcia. A pan będzie się chwalił jakie domostwo dla Jasia zbudował? Quote
Recommended Posts