ania_sami Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Dla mnie Dingo jest najladniejszym psem w azylu (oczywiscie oprocz FALONA:loveu: i Wesolka!) Quote
ania_sami Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 eeech no to przeciez ja wiem :) Czy ktos w tygodniu zajmuje sie tym przywiazanym do bramy psem( nie pamietam imienia;() I Sywlia jak bedziesz to napisz cos o nowych zwierzetach w azylu. bo mariola wyslala mi smsa ze takowe sa.... Quote
asiuniap Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Czy mamy zdjęcia Poziomki z boku? Na tych zdjęciach nie widać, żeby była jamnikowata ;) Dingo to ten psiak z Ługów? Jaki ma charakter? Quote
pumcia02 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 nie mamy bo sie strasznie bala aparatu i nie bylo w ogole jak robic zdjęć (strona techniczna) Dingo to ten z Ługów. jest bardzo energiczny, na spacerach nadrabia biegajac w kolko (tak jak kapsel). na psy niby warczy, ale tak tez jakby sie ich bał - szczeka z daleka. wystarczy mu pokazac cos do jedzenia i juz nie spuszcza z ciebie wzroku :cool3: Quote
Kostek Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 tak i na wejsciu zrobila kupe na srodku pokoju:lol: tak wiecie zeby sie dobrze mieszkalo Quote
pumcia02 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 ooo słodka :) jak Rzutka wypuszczona z pokoju co nie anka :cool3: dzisiaj chyba znowu wstawie serie ogloszen, jesli nie padne po lekkiej nauce na jutro Quote
ania_sami Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 haha. Tak jak Rzutka u mnie :) A dzwonia do Was w sprawie psow czy troche kiepsko? Quote
Kostek Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 kiepsko nawet i bardzo,swieta sie azblizaja wiec masa telefonow ze chca oddac Quote
ania_sami Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 echhhhhhh... A sluchajcie albo ja jestem jakas uposledzona albo poprostu nie ma jeszcze na nowej, azylowej stronie ewidencji. Jest czy ja nie moge znalezc? Quote
pumcia02 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 ja mam sporo telefonów, ale niestety to sa ludzie nie zdecydowani, sami nie wiedza co chcą, albo jacyś tacy którzy nie powinni w ogole opiekowac sie zwierzakiem. jak się zdarzy ktoś normalniejszy, to np pozniej nie przyjezdza... asiuniap mowila ze fajna babka ma przyjechac po Finita, i ktos po szczeniaka Quote
ania_sami Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 ja to osobiscie dziwie sie ze Finito jeszcze jest, ale fajne ze ktos sie wreszcie nim zainteresowal. Quote
pidzej Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Finito pojechał : ) i mały bury kotek z kuchni, eeeej, Tuptuś jest najcudowniejszyyyyy naj naj naj chcę goooooo Quote
pumcia02 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 to bierz :cool3: a byl facet po szczeniaka? Quote
pidzej Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 nowyyyy biednyyyy najkochańszyyy wielkiii : ) Quote
ania_sami Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Acha:P Jutro go zobacze. Przyjade z Mariola i Aska poogladac nowe nabytki... . Quote
pumcia02 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 tylko ze zdjeciami bedzie pewnie kiepsko. bede ok 16 wtedy juz ciemno...:( Quote
asiuniap Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='pidzej']Finito pojechał : )[/quote] Ano pojechał i nie szczeknął w samochodzie ani razu. Był bardzo grzeczny. Z rezydentką mix sznaucerką spotkał się na dworzu, było baaaardzo poprawnie, w domu na powitanie wyżarł jej żarcie z miski, a potem zaczęli szaleć. Śmiem twierdzić, że koleżanka jest bardziej ADHD niż on :eviltong: Wieczorem miałam info, że Argo lub Ardo nie pamiętam, siedzi na kolanach u pana i razem oglądają film. Dziś rano telefon. Z duszą na ramieniu odbieram i cóż. Pani w pretensjach, bo się nie wyspała. Oba psy zaanektowały jej poduszkę, ona wcisnęła się z pewną nieśmiałością na wolny skrawek, stąd dzisiejszy ból szyi. Argo nie nasikał, pięknie wytrzymał do rana, w przeciwieństwie do koleżanki :p Dziś na obiad będzie dla psiego towarzystwa kurczaczek w rosołku z warzywami plus kluseczki :siara: Quote
asiuniap Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='mariolka']a kolezanka wysterylizowana?[/quote] Koleżanka jeszcze nie miała pierwszej cieczki. Kolega najprawdopodobniej w tym tygodniu straci klejnoty. Quote
pumcia02 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 super :multi: daje serie ogłoszeń na gumtree Quote
ania_sami Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Ojaaaaaa. Ale zajebiscie mu sie trafilo:multi:!! Quote
Recommended Posts