Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eeech no to przeciez ja wiem :)

Czy ktos w tygodniu zajmuje sie tym przywiazanym do bramy psem( nie pamietam imienia;()
I Sywlia jak bedziesz to napisz cos o nowych zwierzetach w azylu. bo mariola wyslala mi smsa ze takowe sa....

Posted

nie mamy bo sie strasznie bala aparatu i nie bylo w ogole jak robic zdjęć (strona techniczna)
Dingo to ten z Ługów. jest bardzo energiczny, na spacerach nadrabia biegajac w kolko (tak jak kapsel). na psy niby warczy, ale tak tez jakby sie ich bał - szczeka z daleka. wystarczy mu pokazac cos do jedzenia i juz nie spuszcza z ciebie wzroku :cool3:

Posted

ja mam sporo telefonów, ale niestety to sa ludzie nie zdecydowani, sami nie wiedza co chcą, albo jacyś tacy którzy nie powinni w ogole opiekowac sie zwierzakiem.
jak się zdarzy ktoś normalniejszy, to np pozniej nie przyjezdza...

asiuniap mowila ze fajna babka ma przyjechac po Finita, i ktos po szczeniaka

Posted

[quote name='pidzej']Finito pojechał : )[/quote]

Ano pojechał i nie szczeknął w samochodzie ani razu. Był bardzo grzeczny. Z rezydentką mix sznaucerką spotkał się na dworzu, było baaaardzo poprawnie, w domu na powitanie wyżarł jej żarcie z miski, a potem zaczęli szaleć. Śmiem twierdzić, że koleżanka jest bardziej ADHD niż on :eviltong:
Wieczorem miałam info, że Argo lub Ardo nie pamiętam, siedzi na kolanach u pana i razem oglądają film. Dziś rano telefon. Z duszą na ramieniu odbieram i cóż. Pani w pretensjach, bo się nie wyspała. Oba psy zaanektowały jej poduszkę, ona wcisnęła się z pewną nieśmiałością na wolny skrawek, stąd dzisiejszy ból szyi. Argo nie nasikał, pięknie wytrzymał do rana, w przeciwieństwie do koleżanki :p
Dziś na obiad będzie dla psiego towarzystwa kurczaczek w rosołku z warzywami plus kluseczki :siara: