Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj jak jechalam do szkoly spotkalam Nike. Wiec rodzina jest ZDECYDOWANIE chetna na naszego Mikiego( Odwiedzili go juz 2 razy)Mieszkanie wymagalo calkowietego remontu(wymiana podlog jaies tapety i inne) teraz zotalo juz tylko malowanie. Wiec mam nadzieje ze szybko sie spreza i Miki pojdzie do cudownego domku:loveu:

Posted

Wiem wiem dzis juz zdjecia dostalam z opisem:)
Oplaca sie oglaszac! Z reszta podobno dzis byla pani po rudego kocura, a go juz nie ma:cool3: szkoda ze nie chciala wziac tej szaro-bialej kotki...

A tak wogole nikt nie napisal ze Ogryzek adoptowany!
sa chetni na Pucusia z piwnicy:multi:
i pani od Mikiego byla go odwiedzic. zakochali sie w nim naszczescie!!

Posted

poszła też suczka szczeniak którą dzis widziałam pierwszy raz przez chwilę... i właściciele Aresa odnalezieni, tzn. tego który był u Sali chyba jeden dzień : )

Posted

Eee nie jest tak zle!! poszedl Oskar niedlugo ZEBATEK:loveu: . Ja sie bardzo ciesze ze adopcje kotow ruszyly!!!!!!

kurde bylam dzis w azylu tez 1,5 godziny i znowu nie wzielam tej zabawki!!:angryy:

Posted

Ja dzis bede trzymala kciuki zeby wzieli Pucusia:) a za jakis czas moze i Puchacza! a tak wogole ma ktos jakis kontakt z rodzina ktora adoptowala Gryzke?? Bo jestem ciekawa czy juz z kata wyszla:)

P.S Mariola kiedy bedziemy dzwonic do ludzi jeszcze raz?