Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na bazarku widzialam dobrze idzie:) ale nic nie pasuje dla mojej Mati.

Dzwonimy jutro?
aa i przypomnij mi w sob.( bede od 15.30) o tej zabawce dla Milki bo ja ciagle zapominam.

Posted

był telefon po Ramzesa, mają przyjechać w sobotę. dom z ogrodem, tylko bez podmurówki. pies do domu, nie do budy, ale bedzie zostawał sam na posesji od czasu do czasu. Jak myślicie?

Posted

ja sie boje, że jak beda wychodzic to Ramzes zrobi wszystko zeby wyjsc za nimi. bo on jednak baaardzo blisko sie trzyma ludziow. gadalam z kostek, zobaczymy, trzeba pogadac zeby pies zostawał w domu a nie na terenie jak beda wychodzic

Posted

mariolka napisał(a):
zobaczymy w sobote, mam nadzieje ze przyjedzie duzo fajnych ludzi do adopcji
i WOLONTARIUSZY :cool3:

a ja chce zeby tez Ci fajni przyszli/zostali po 15;30:lol: tez

Posted

dziś w wyborczej 6 psów z azylu, ale chyba tylko zdjęcia, nie zauważyłam opisów. Nikt nie dzwonił? mam nadzieje ze w weekend adopcji bedzie zatrzesienie :razz:

Posted

imie Finito mi sie bardzo podoba:loveu:
W niedziele nie mam kursu wiec bede :) jakies 4 gdziny!

i jutro bede gadala z Aga w sparwe 4 kociakow ( 1 miesiecznych!!) ktore urodzila bezdomna kotka. matka pewnie umarla bo nie pokazuje sie od 2 dni ;( kociaki niedawno otworzyly oczy... cos trzeba wymyslec..

Posted

RAFI
Raficzek jest dużym, bardzo uroczym psiakiem. Ma ciemne duże oczy, włochate ciałko i skośne uszka J Niestety to już wiekowy psiak, co minimalizuje jego szansę na adopcję. Może ma i 10 lat.. Ludzie nie chcą młodych psów ze schronisk, a dom dla „dziadka” to już praktycznie nierealne marzenie.
Jest kochany, przytulany, w miarę energiczny i mało marudzący. Stresuje się jazdą samochodem. Nie lubi samotności, a jest na nią skazany…
Psiak siedzi całe dnie sam w boksie. Jedyną rozrywką dla niego są rzadkie spacery, pora karmienia, podawania leków… Jego stawy są w coraz gorszym stanie. Schorowany, słaby opuszczony. Czy przeżyje zbliżającą się zimę w boksie?

Przebywa w Azylu pod Psim Aniołem w Warszawie
Kontakt:
501-258-303
500-493-942, [email protected]

nowy opisik. wstawiajcie gdzie sie da