ania_sami Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Na bazarku widzialam dobrze idzie:) ale nic nie pasuje dla mojej Mati. Dzwonimy jutro? aa i przypomnij mi w sob.( bede od 15.30) o tej zabawce dla Milki bo ja ciagle zapominam. Quote
ania_sami Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 SLUCHAJCIE JEST OGLOSZENIE ZE LUDZIE CHCA PRZYGARNAC DUZEGO PSA DO SOMU Z OGRODEM W WARSZAWIE! MAJA SUCZKE. JA NIE UMIEM WKLEJAC ZDJEC ALE MOZE KTOS WKLEI ZDJECIA OWCY! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121902 LINK poprosilam Mru:) (znowu) Quote
pumcia02 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 był telefon po Ramzesa, mają przyjechać w sobotę. dom z ogrodem, tylko bez podmurówki. pies do domu, nie do budy, ale bedzie zostawał sam na posesji od czasu do czasu. Jak myślicie? Quote
ania_sami Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 jak dla mnie spoko. on jak byl w boksie tym z piachem to nie probowal sie podkopywac. Jak ludzie beda git to trzeba dac, ew, pojechac z nimi jak blisko. Quote
pumcia02 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 ja sie boje, że jak beda wychodzic to Ramzes zrobi wszystko zeby wyjsc za nimi. bo on jednak baaardzo blisko sie trzyma ludziow. gadalam z kostek, zobaczymy, trzeba pogadac zeby pies zostawał w domu a nie na terenie jak beda wychodzic Quote
ania_sami Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 pewnie sie boja zeby nic nie zniszczyl pod ich nieobecnosc. Quote
pumcia02 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 zobaczymy w sobote, mam nadzieje ze przyjedzie duzo fajnych ludzi do adopcji i WOLONTARIUSZY :cool3: Quote
siekowa Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Mariola no wiesz co :lol: a ja przyszłam z nowymi pięknymi banerkami od szpilki23 Quote
ania_sami Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 mariolka napisał(a):zobaczymy w sobote, mam nadzieje ze przyjedzie duzo fajnych ludzi do adopcji i WOLONTARIUSZY :cool3: a ja chce zeby tez Ci fajni przyszli/zostali po 15;30:lol: tez Quote
izzie1983 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 siekowa napisał(a):Mariola no wiesz co :lol: a ja przyszłam z nowymi pięknymi banerkami od szpilki23 Asia, nie da się ich wstawić w ten post co mamy podlinkowany w podpisie? Quote
siekowa Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Przecież już je wstawiłam :) Niestety już więcej banerów nie będę mogła tam dać bo moze być tylko 30 :( Quote
izzie1983 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 siekowa napisał(a):Przecież już je wstawiłam :) Niestety już więcej banerów nie będę mogła tam dać bo moze być tylko 30 :( Hehe. Ja to bystra jestem ;-) Quote
siekowa Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 a ja właśnie zauważyłam, że nie mam już łapek pod siekowa tylko wstrętny płomyk :placz::placz::placz: Quote
izzie1983 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Widzisz ile się już naprodukowałaś tu, żeby pomóc pieskom... Quote
ania_sami Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Ogarnijcie jaki zajebisty bazarek ;p http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11002617&posted=1#post11002617 Quote
pidzej Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 dziś w wyborczej 6 psów z azylu, ale chyba tylko zdjęcia, nie zauważyłam opisów. Nikt nie dzwonił? mam nadzieje ze w weekend adopcji bedzie zatrzesienie :razz: Quote
Kostek Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 ech ta wyborcza to katastrofa:( przybyly nam dzisiaj 3 nowe psy General Finito Bella i istniejacy juz Swift z Krezela poszla kocica Coffie Quote
pidzej Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 o kurcze... ciekawe gdzie sa, ale to jutro sie zobaczyyy Quote
Kostek Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 jeden w biurze dwa w kuchni jedna u jordana Quote
ania_sami Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 imie Finito mi sie bardzo podoba:loveu: W niedziele nie mam kursu wiec bede :) jakies 4 gdziny! i jutro bede gadala z Aga w sparwe 4 kociakow ( 1 miesiecznych!!) ktore urodzila bezdomna kotka. matka pewnie umarla bo nie pokazuje sie od 2 dni ;( kociaki niedawno otworzyly oczy... cos trzeba wymyslec.. Quote
pumcia02 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 RAFI Raficzek jest dużym, bardzo uroczym psiakiem. Ma ciemne duże oczy, włochate ciałko i skośne uszka J Niestety to już wiekowy psiak, co minimalizuje jego szansę na adopcję. Może ma i 10 lat.. Ludzie nie chcą młodych psów ze schronisk, a dom dla „dziadka” to już praktycznie nierealne marzenie. Jest kochany, przytulany, w miarę energiczny i mało marudzący. Stresuje się jazdą samochodem. Nie lubi samotności, a jest na nią skazany… Psiak siedzi całe dnie sam w boksie. Jedyną rozrywką dla niego są rzadkie spacery, pora karmienia, podawania leków… Jego stawy są w coraz gorszym stanie. Schorowany, słaby opuszczony. Czy przeżyje zbliżającą się zimę w boksie? Przebywa w Azylu pod Psim Aniołem w Warszawie Kontakt: 501-258-303 500-493-942, [email protected] nowy opisik. wstawiajcie gdzie sie da Quote
pumcia02 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 mam nadzieje ze jutro będą jakieś adopcje! Quote
Recommended Posts