Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

PILNA POMOC W OGŁOSZENIACH!!!

LAZUR
Właściciel jest chory, idzie do szpitala na operacje, po operacji nie bedzie miał
możliwości wyprowadzania psa. pies jest duży, lubi dzieci, jerst przyjażnie nastawiony do ludzi ma ok 7 lat, wszystkie szczepienia.
właściciel jak szybko nie znajdzie mu domu to go uspi bo powiedział że woli go uspic niż oddac na paluch.
sprawa pilna
.Kontakt w sprawie adopcji: 500 083 868

• 5 weeks later...
Posted

Pytanie za stówę: ta mała, co siedzi z Mistrzem ma jakieś imię?

Na stronie fundacji nie mogłam jej znaleźć.

Jest słodka przylepą, takie ludzie chętnie biorą, ale siedząc tam na szarym końcu i mając zero ogłoszeń, to może sobie jeszcze długo tak siedzieć...krótka sierść, a zima idzie...

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

http://www.dogomania.pl/threads/117230-Ta-piekna-sunia-po-raz-drugi-oszukana-szuka-domku-Znalazla-sie-w-Psim-Aniele

tu jest wątek Bajki z Psiego Anioła, nie widzę jej w spisie na początku, a tam nie działają linki

nie wiem na kogo podawać namiary w ogłoszeniach bajki - czy jak będa te co podała Kostek to będzie ok? 501-258-303 i 502-385-252

bo poprzednio podawałam takie i okazuje się że jeden to nr do Kostek a ona już nie działa w PA 500-493-942,
[email protected]
504-226-339