Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co to za pies (Śmierdziel)?
POTRZEBA JAKIŚ FAJNYCH ZDJĘC ARIONA I SUCZKI CO Z NIM SIEDZI, JAMNICZKI, ATOMKA, LALUSIA, SUCZKI CO SIEDZI Z JORDANEM
KTOŚ BYŁBY W STANIE ZROBIC JAKOŚ NA DNIACH?

Posted

Atomek dziś poszedł.
Byłam w azylu porobić zdjęcia ale po 15stu minutach tak lunęło, że koniec... mam tylko jamniczkę i tego małego pieska z domu, krótkie łapy podpalany. Jutro wstawię. A reszty nowych psów w tym tyg, może wtorek.

Posted

Ok nie ma sprawy to wstaw to w ewidencje się włoży...
Odezwała się do mnie babka chętna na Figę tą jasną przyjeżdza do Polski na wakacje... a mieszka w Niemczech... zobaczymy co z tego wyjdzie.

Posted

do mnie i pauli tez zglosila sie Pani po Fige, z tymze ma przyjechac po 17 po urlopie.
Warunek jest jeden ze musi dogadac sie z jej psem, samcem ok 10 kg.
Jak przyjedzie i wszystko bedzie git to wezmie napewno... tylko trzeba czekac do tego 17

Posted

taubi napisał(a):
Co to za pies (Śmierdziel)?
POTRZEBA JAKIŚ FAJNYCH ZDJĘC ARIONA I SUCZKI CO Z NIM SIEDZI, JAMNICZKI, ATOMKA, LALUSIA, SUCZKI CO SIEDZI Z JORDANEM
KTOŚ BYŁBY W STANIE ZROBIC JAKOŚ NA DNIACH?

smierdziel bo sie w czys upaplam jak Boszka byla z nim na spacerze.
Ja go nazwalam roboczo Claid.
dla starego ratlerka wymyslila P. i jest rodzynek:)

jutro z Paula przyjade rano i porobimy zdjecia.

Posted

Oba psy cudne :loveu: Rodzynka to Siekowa powinna chyba na stronę wrzucić. A skąd one się wzięły? Mają może wątki? Sorki, że sama nie szukam, ale strasznie zwalona jestem po pracy...

Posted

Ja nie znam historii ani jednego nowego psa i nie udało mi się dotrzeć do nikogo kto by cokolwiek wiedział;) jak się dowiemy to napiszemy i pewnie niektórym pozakładamy wątki, szczególnie Rodzynek jest w pilnej potrzebie.
ale ta sesja dziś wyjątkowo nieudana fuuuuuuu