Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja przypominam o prośbie P. Agnieszki:

[QUOTE]Witam!

Zwracam sie do Pani w nastepujacej sprawie: Czy ktoras z Pan wolontariuszek dzialajacych przy Schronisku a mieszkajaca w Nowej Hucie lub okolicy, moglaby sie oczywiscie nie za darmo, zaopiekowac psem w drugim tygodniu lipca??? Pies pochodzi ze Schroniska w Krakowie,jego jedna lapa jest niedowladna, jeden z lekarzy z Lecznicy na Centralnej obiecal sprobowac mu choc troche pomoc.Ja tam gdzie bede przez ten tydzien mieszkac,tez w Hucie nie moge go niestety zabrac. Bardzo prosze o odpowiedz. Dziekuje. Agnieszka Knaus[/QUOTE]

Posted

W schronie jest dalmatyńczyk w D2 ale taki niezbyt przyjemny... :cool1:

I nie wiem czy ktoś pamięta był swojego czasu w schronie taki psiak w E1 taki śliczny rudy i strasznie żywiołowy, on był adoptowany... i wrócił do schronu... bo gryzł :-(

I jeszcze wróciła taka suka była na pojedynczych boksach, upasiona jak nie wiem, z podłużna mordką, szara... też wróciła, ale nie wiem czemu pewnie za łagodna, bo taki wiejski dziadek ją adoptował... Oto ona:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images12.fotosik.pl/92/93223577eca35c7d.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Asior']dziś Krystek, a jutro Kobi idzie do domu ..jessuu jak się ciesze :)

Dziś strasznie dużo psów znalazło domy...oby na zawsze :/[/quote]
Kobi do domu?? :loveu: Bomba!! Asior... to TY kochasz tego Gonza czy nie kochasz? Bo jakos Twoi ulubieńcy domy znajdują a on coś nie może... ;)

Posted

kocham, kocham, ale on był w mojej hierarchii kochania za Krystkiem i Kobim :p teraz wskoczy na drugie :p
ale przewcież Gonzo ma iść do siostry P. wetki..tylko że w przyszłym m-cu

Posted

kociaki
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/newthread.php?do=newthread&f=486:loveu:"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73626[/URL]

słodzizny malutkie, pajączki rozkoszne :loveu:
tak smigaja po kratkach ze az miło patrzyć :loveu:

hehe, ciekawe gdzie zniknelo 2 tysiace moich postów :lol:
pamietam doskonale z emialam ponad 8 tys :D

Posted

Słuchajcie, jest prośba do wolontariuszy.

[quote name='Dea'][B]sugarr [/B]potrzebuję pilnie Twojej pomocy, ponieważ jesteś z Krakowa!!!!! Oddawałam jakiś czas temu do adopcji z mojego schronu suczkę w typie amstaffa - Fionę. Właśnie się dowiedziałam, że trafiła do schroniska w Krakowie. Linki do jej wątków (bo ma dwa - jeden mój, jak szukałam jej domu, i jeden krakowski, założony przez dziewczyny, które dały jej DT) wkleję później, bo na razie jestem zbyt roztrzęsiona, żeby szukać i logicznie myśleć. To kochany, młody psiak, tyle że straszna rozrabiara. To dla niej straszna tragedia trafić po 3 miesiącach drugi raz do schronu:placz: Czy możesz coś doradzić, pomóc, albo dać jej tymczas (tylko zaznaczam, że ona podobno taka trochę demolka jest), albo może znasz wolontariuszy ze schroniska, którzy by jej pomogli? Za 2 godziny będę wiedziała, które to schronisko...[/quote]

Oczywiście wiadomo, które schronisko. To wątek suni:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63092[/URL]

Jeżeli ktoś ma jakieś pomysły piszcie do Dea

Posted

tak, tak zwróciłam uwagę na nią jak tylko trafiła do schronu..... jest w osobnych klatkach..znaczy sama w boxie.
Jest strasznie kochana i bardzo kontaktowa :)

Posted

Nie wiem jeszcze czy mogę wziąć ją do siebie, a czy są miejsca w hotelach? Dea chciała ją dać "w razie czego" do hotelu u siebie, więc pewnie jakaś kasa na pobyt suni by była, ale czy miejsca są?

Posted

u pana tomka moze by sie cos jeszcze znalazło - skontaktuj sie z kiwi najlepiej...

my na razie nie mamy zadnego psiaka w hotelu, wiec jakis wolny boks moze dla nas by sie znalazł...;)

Posted

[B]Prośba od Pani Lucyny W.(collie).[/B]
[B]W związku z organizowaną wystawą psów w sobotę i niedzielę w Krakowie, Pani Lucynka zaproponowała, że na swoim stoisku zorganizuje kącik adopcyjny do psiaków do adopcji. Kącik będzie dla wszystkich psiaków które szukają domów, nie tylko collie. Możemy rozwiesić plakaty lub zebrać je w albumy itp.[/B]
[B]Jeżeli ktoś jest zainteresowany to bardzo proszę o kontakt przed piątkiem:[/B]
[B]Irena[/B]
[B]500-18-19-20[/B]

Posted

[SIZE="4"][B]ludziska...kto mi zrobi plakat Morda na czwartek!!!???? i jeszcze wydrukuje z 10 kopiii???
W sobote jest wystawa i P. Lucyna zgodziła się zrobić u siebie kącik adopcyjny.....powiesi plakaty psiaków. Na takiej wystawie jest duza szansa znaleść miłośników tej rasy!!!!!!
Ja jestem kompletne beztalencie jeśli idzie o kwesdtie robienia plakatów..... KTO POMOŻE????????????
[/B][/SIZE]
to jego wątek:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5884156#post5884156[/url]