black sheep Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 [quote name='mar.gajko']Prawie, prawie... MOBY ma na imię; :p też na M.[/quote] A bo mi się wydaje, że wszystkie koty to Maćki (tak jak ten szalony kot w schronisku;)) Quote
black sheep Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Już trzeci raz edytuje ten post!! Pisze do mnie jakiś 19sto latek z Krakowa, pokazałam mu strone psie adopcje i podoba mu się LUX, dodany jako pierwszy. Czy ktoś mógłby się z nim umówić do schronu, i go sprawdzić?? Ten chłopak nie wie, gdzie jest schronisko. Już czwarta edycja... wysiadam. Chłopak jest z Sędziszowa. Jak będzie jechac do Krakowa, da znać wcześniej, tylko musi ktoś z nim tam pojechać, ja fizycznie niestety nie dam rady. Mam nadzieję, że ktoś się znajdzie. Wydaje się być w porządku. Quote
Asior Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 rany julek, sędziszów jest taaaki kawał stąd..pood kielcami. a co do Luxa.... uwielbiam go, ale ten chłopak musi o nim coś wiedzieć... Lux był zaadoptowany, ale został zwrócony spowrotem.... bo dominował właściciela.....ponoć nie dawał nic przy sobie zrobic..... Trzeba faceta ostrzec, zeby miał świadomość. Do nas Lux jest wspaniały, mozemy z nim wszystko robić...ale w domu zachowuje się pono c inaczej...chce zapanować w domu.... to on chce rządzić.... Quote
black sheep Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Nie upiera się na tego psa, chce zobaczyć jakie są Quote
Jagienka Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [quote name='black_sheep']Nie upiera się na tego psa, chce zobaczyć jakie są[/quote] Może Kobi by mu się spodobał.. Asior, co myslisz? Quote
Jagienka Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [B]kiwi [/B]masz zapchana skrzynkę dlatego piszę tutaj, mam jeszcze to 40 zł na Wodnika od elik, napisz mi na pw jak masz przerwy we wt i śr to Ci podrzuce pod instytut... Quote
Perfi Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 lux generalnie nie przepada za facetami do kobiet jest spoko Quote
kiwi Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [COLOR=Red][B]POMOC PILNIE POTZREBNA?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=67121&highlight=elso[/url][/B][/COLOR] Quote
karusiap Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 nie wiem czy juz to robila,ale dziekujemy Ela_and_Krzys oraz noemik za mnostwo plakatow:loveu: oraz wszystkim ktorzy pomogli rozwieszac:loveu: i mam kolejna prosbe..czy ktos jeszcze mogl by pomoc w druku (a potem rozwieszaniu;))??numery tel zrywane ale odzew nikly...bardzo potrzebujemy oglaszania psiakow m.in poprzez plakaty...:modla: Quote
Cez Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 czy moglby ktos sprawdzic ewentualny dom adopcyjny w Krakowie ? poprosila mnie o to iwop, ale niestety nie ma mnie na miejscu... jest to dom dla dwunastoletniej suczki ze schroniska i nic wiecej nie wiem. dostalam od niej tylko numer telefonu do panstwa, ktorzy chca suczke adoptowac. Quote
weszka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Cez']czy moglby ktos sprawdzic ewentualny dom adopcyjny w Krakowie ? poprosila mnie o to iwop, ale niestety nie ma mnie na miejscu... jest to dom dla dwunastoletniej suczki ze schroniska i nic wiecej nie wiem. dostalam od niej tylko numer telefonu do panstwa, ktorzy chca suczke adoptowac.[/QUOTE] Chyba chodzi o suczkę z tego wątku jak sądzę [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50186[/URL] - Bulinka z Obornik Wlkp. Ze mną też się kontaktowała Hala w tej sprawie. Ja mogę sprawdzić ale dopiero w przyszłym tygodniu. Jeśli ktos moze wcześniej bardzo proszę. Quote
karusiap Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Jagienka przekazala mi dzis (jako "kasjerce";)),60 zl od [B][SIZE=3]elik[/SIZE][/B] na nasze psiaki-dziekujemy serdecznie:loveu: Quote
Anashar Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Kiwi, u kogo jest drukarka? Ja bym chcial Gonzowi w koncu plakaty podrukowac... Quote
Jagienka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='Anashar']Kiwi, u kogo jest drukarka? Ja bym chcial Gonzowi w koncu plakaty podrukowac...[/quote] I ja się podepnę. Kiwi nie odblokowałaś skrzynki, a mam cały czas pieniądze dla Wodnika od elik.... hallo!!!!! Quote
Camara Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Czy w Krakowie jest jakiś specjalista od chorób oczu? Chodzi o diagnozę i ew. operację - podejrzenie guza lub ropień pod gałką oczną. Quote
weszka Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Camara']Czy w Krakowie jest jakiś specjalista od chorób oczu? Chodzi o diagnozę i ew. operację - podejrzenie guza lub ropień pod gałką oczną.[/QUOTE] Camara niby jest - dr Komenda. Ale najlepszy jest dr Garncarz z Warszawy. Quote
Camara Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='weszka']Camara niby jest - dr Komenda. Ale najlepszy jest dr Garncarz z Warszawy.[/QUOTE] dzięki weszka! tylko podobno do Garncarza czeka się długie tygodnie :cool1: Quote
weszka Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Camara']dzięki weszka! tylko podobno do Garncarza czeka się długie tygodnie :cool1:[/QUOTE] Oj czeka się czeka. Ja właśnie jadę we wtorek z Bono z mojego podpisu, a wizytę zamawiałam ponad 3 tyg. temu. I wcisnęłam się ostatnim rzutem na taśmę ;) Quote
karusiap Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 szukam domkow dla 6 tyg kociakow...czarny i bialo czarny-kotek i kotka:)gdyby ktos wiedzial o jakis chtnych,prosze o kontakt:) Quote
Patia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Jest sprawdzony domek dla pieska , chciał moją jamniczkę akrobatkę ale w domku jest kotek , którego jamnior mógłby pożreć i są dosyć szeroko rozstawione pręty ogrodzenia więc piesio nie może byc całkiem maleńki ale wielki też nie. Domek z ogrodem w Będkowicach , fajni ludzie , bardzo chcieliby wysterylizowaną sunię. Jakieś propozycje? Quote
AniaB Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 patia - u juzzztine jest na tymczasie perełka z ligoty ona jest wysterylizowana, a juzzzine ma też kota i dogadują sie razem.. moze perełka? podać Ci watek? Quote
karusiap Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 albo Klara lub Duszka uratowane od przeobienia na smalec... Quote
Jagienka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Bazarek dla Rudiego wyrzuconego z samochodu. Gadżety biurowe: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68277[/URL] Quote
Recommended Posts