Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wtatara']Cieszę się że będę mogła w czymś pomóc[/quote]
w piatek bede odbierac od Ela and Krzys plakaty...jesli by Ci pasowalo moglybysmy sie gdzies umowic i jakas czesc bym Ci przekazala:loveu:

Posted

Gdzie będą odbierane te plakaty- ja mieszkam w Śródmieściu, pracuję codziennie do 15 ale piątek - sobota mąż ma wolne , jeśli bym ja nie mogła poproszę jego. Córka wywróciła sie na uczelni i ma zerwane więzadło w kolanie- nie można na nią teraz liczyć. Chyba że syn też coś pomoże. Musimy sie umówić tak abyśmy obydwie miały w miare dobrze.

Posted

[quote name='wtatara']Gdzie będą odbierane te plakaty- ja mieszkam w Śródmieściu, pracuję codziennie do 15 ale piątek - sobota mąż ma wolne , jeśli bym ja nie mogła poproszę jego. Córka wywróciła sie na uczelni i ma zerwane więzadło w kolanie- nie można na nią teraz liczyć. Chyba że syn też coś pomoże. Musimy sie umówić tak abyśmy obydwie miały w miare dobrze.[/quote]
o kurcze nie chcialabym klopotac calej rodziny...moge podrzucic je do Twojej pracy...

Posted

[quote name='wtatara']W piątek jestem do 15, pracuję na Olszy w szkole za Almą. A nie będzie to duży kłopot?[/quote]
absolutnie zaden...w tamtych rejonach mieszka moj TZ:)jak mozesz napisz mi dokladnie na priwa jak moge Cie tam odnalesc:)aha i jakbym mogla prosic jakis nr tel na priwa,mam w piatek egz i gdybym miala nie zdazyc ze wszytskim to wtedy napisze...

Posted

Kolejny dramat zgotowany przez nieodpowiedzialnych właścicieli. Do oddania w odpowiedzialne ręce piękny 4-letni owczarek środkowoazjatycki. Właściciel nie radzi z nim sobie więc postanowił go uśpić :placz: :placz: :placz:

Ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie o kimś kto byłby w stanie wziąć takiego psa proszę o kontakt na nr - 0502010328

Tu jego wątek
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42082[/URL]

[IMG]http://img412.imageshack.us/img412/4678/bakarowczarekrodkowoazjwg9.jpg[/IMG]

[IMG]http://img176.imageshack.us/img176/1197/bakarowczarekrodkowoazjzr4.jpg[/IMG]

Posted

Wielka prośba do Was. Jeżeli bęzie któraś w schronisku, proszę sprawdźcie w "zeszycie zgłoszeń" czy ktoś nie szuka suki: duża, wg weta mix boksera z rottkiem; żółta w pręgę, na torsie biała krawatka; podobno została ukradziona przez meneli z Widoku spod marketu Media Punkt (czy coś takiego); była w kolczatce i kagańcu; teraz została "odkupiona" od meneli i jest u nas; oni czekali aż ktoś będzie szukał i da nagrodę. Minął miesiac i nic więc ją "odsprzedali"; sprawdźcie proszę!!! Od ok. 1 stycznia czy nie było takiego zgłoszenia.

Posted

[quote name='mar.gajko']Wielka prośba do Was. Jeżeli bęzie któraś w schronisku, proszę sprawdźcie w "zeszycie zgłoszeń" czy ktoś nie szuka suki: duża, wg weta mix boksera z rottkiem; żółta w pręgę, na torsie biała krawatka; podobno została ukradziona przez meneli z Widoku spod marketu Media Punkt (czy coś takiego); była w kolczatce i kagańcu; teraz została "odkupiona" od meneli i jest u nas; oni czekali aż ktoś będzie szukał i da nagrodę. Minął miesiac i nic więc ją "odsprzedali"; sprawdźcie proszę!!! Od ok. 1 stycznia czy nie było takiego zgłoszenia.[/quote]
[COLOR=DarkRed]Suczka żółto - czarna, gruba, uszy klapnięte, ogon długi, zakręcony. Zaginęła na ul. Douna. Tel. 012 655 46 87
[/COLOR]
tyle jest na stronie schroniska

Posted

[quote name='Asior']jezzuu przecież nie uśpią mu zdrowego psa :crazyeye:[/quote]

Asior, nie byłabym taka pewna. Weci też są różni, a jak facet nagada że pies agresywny to...:shake: :shake:

Posted

a czy ten czlowiek faktycznie mowi ze pies jest agresywny czy po prostu juz go nie chce?
bo jesli pies jest naprawde agresywny to nei dziwie sie ze chce go uspic...

Posted

Aj historię znam tylko z rozmów z Aquirre. Podobno pies jest zupełnie normalnym przedstawicielem swojej rasy. Nie jest nadmiernie agresywny. Podczas nieobecności właściciela ktoś wszedł na teren posesji gdzie był ten pies, no i pies tego kogoś dziabnął. Normalna sprawa - przecież pilnuje.
Właściciel sobie z nim nie radzi i pies to czuje. Ktoś z doświadczeniem na pewno by nad nim szybko zapanował.

Posted

[quote name='kiwi']a czy ten czlowiek faktycznie mowi ze pies jest agresywny czy po prostu juz go nie chce?
bo jesli pies jest naprawde agresywny to nei dziwie sie ze chce go uspic...[/quote]
a ja sie dziwie,bo widocznie sami go tak wychowali...

Posted

karusiu, azjaty to specyficzne psy - ja nie wzielabym nawet takiego ktory nie przejawia agresji...
i nawet takiego ktorego mialabym mozliwosc wychowac sama w dom

była tutaj kiedys na dogo sprawa kaukaza szamana, pies tak piekny jak malo ktory...
zaczal gryzc - zostal uspiony. wbrew fanatycznym obroncom, nie mozna dopuszczac do pewnych sytuacji po prostu...
rozmawialam wtedy z Kasie, ktora zna kaukazy, i wtedy powiedziała mi ze gdyby aszot okazał sie agresywny to pewnie tez by go uspila..
to naprawde trudne psy i jesli taki pies ma prawdziwy problem z agresja to neizaleznie od tego jak bardzo to przykre trzeba go uspic.

wezmy pod uwage, ze jesli wlasciciel zaczyna sie bac danego psa, a wiele lat juz z nim spedzil to nie zawsze sam jest zwyrodnialcem, czasami po prostu pies staje sie niebezpieczny.
to tez tzreba wziac pod uwage.