Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Perfi']ta nieoficjalna www to ja zaproponowalam. moj Bartek mial zrobic ta stronke ale na razie wpadl mu dodatkowy projekt. on to robi zawodowo dla duze firmy. mamy serwer. w przeciagu paru dni ja zrobi[/quote]

Teraz dopiero przeczytalam :loveu::loveu:
Juz sie nie moge doczekac az bedzie.
Jak potrzebujecie czegos, to odrazu mowie ze moge pomoc
Chociaz juz nie od strony czysto technicznej bo skoro TZ robi to zawodowo to ja tu wymiekam :eviltong:

Posted

jak zrobi baze to bede prosila o dane pieskow ze zdjeciami. myslalam zeby adres www umieszczac na plakatach, a pod kazdym pieskiem kontakt do wolontariuszki ktora zajmuje sie nim zajmuje. juz by byla bo od dawna o tym myslimy ale wpadl ten projekt no i swieta :)

Posted

raaany julek 100 zł :crazyeye:
porabało ich :angryy: ???????????????
dziwić się, ze nie ma chętnych :roll:

[B][COLOR="Red"][SIZE="4"]black sheep....jest frecia do adopcji a TY ponoć chciałaś[/SIZE][/COLOR] :cool3: [/B]

Posted

Przy okazji Pompona wyszło, że nie wszyscy są dobrze poinformowani :cool3:

Ogłoszeniami w Gazecie Wyborczej zajmuję się ja - i to nie z powodów megalomani i przerostu ambicji :evil_lol: ale (jak wyszło przy sprawie Pompona) z powodów formalnych i hmmm... innych :roll:

Mój mail: [email][email protected][/email]

i tam proszę o przysyłanie psiaków do ogłoszeń.

Posted

mowie wam, nieciekawie jest :(
potrzebujemy domu tymczasowego w krakowie na swieta dla bokserki z czestochowy, ktora idzie do moich sasiadow i moga ja wziac dopiero po swietach, bokserka łagodna cudna :(
jutro idzie do hotelu w czestochowie, na zewnatrz,,,

Posted

[quote name='Asior']raaany julek 100 zł :crazyeye:
porabało ich :angryy: ???????????????
dziwić się, ze nie ma chętnych :roll:

[B][COLOR=red][SIZE=4]black sheep....jest frecia do adopcji a TY ponoć chciałaś[/SIZE][/COLOR] :cool3: [/B][/quote]
Kochana, jak jest to chce!:) Proszę o wiadomość na PW!!! Gdzie jest i wogóle, o co chodzi:)

Posted

[quote name='kiwi']dziewczyny, gdzie sa kołderki od was? w hotelu? w ktorym miejscu? bo jedziemy dzisiaj z ania b i pomoscimy psiakom[/quote]
karusiap zawiozła do hotelu, duuuużo tego: swoje,moje, elik... myśle, że się będzie rzucać w oczy ;)

Posted

chcialabym zlozyc wszystkim zyczenia zdrowych spokojnych swiat Bozego Narodzenia, spelnienia marzen, samych sukcesow i jak najwiecej wyadoptowanych psiakow :loveu:
OLA
[url]http://www.elfyourself.com/?userid=3c7012b402cd01d8320b04dG06122304[/url]

Posted

[CENTER][COLOR=Red][B]I ja zycze Wam wszystkim cudownych,
miłych i spojonych Świat,
[/B][/COLOR][COLOR=Red][B]Zeby psie smutki nie śniły się po nocach
i wszystkie były w ciepłych kocach...[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B] żeby Święty Mikołaj zdążył jeszcze roznieść
wiele domów w tym roku.
A jak nie zdaży to mu pomożemy w przyszłym :)
Ale życzenia na Nowy rok to złożę Wam za tydzień :)[/B][/COLOR][/CENTER]

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36985&highlight=cypisek"]cypisek szuka domu[/URL]
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36985&highlight=cypisek[/url]

Posted

[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Wszystkim życzę Wesołych Świąt i Szczśliwego Nowego Roku! Niech moc będzie z Wami, a miłość nigdy nie opuści Waszych serc :) Poprostu bądźcie sobą ;)[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

Posted

Podaję rozliczenie: Mieliśmy ostatnio 1519 na psy krakowskie. A teraz
ostatnie wydatki:
1) - badania krwi Togo i badania Bodzia, za co zakładała Kiwi a w piatek jej zwróciłam 170
2) - 146 dopłata do sterylki Nory (do tego co przyszło z AFN a było w skarpecie Nory)
3) 130 złotych hotel za Togo i Rudolfa
4) 50 oplata za allegro robione przez Kiwi
5) 15 i 12 dwa szampony dla Harnasia (przeciwpchelny i dziegciowy) czyli 27.

W tej chwili więc mamy 996

Posted

pilnie potrzebny transport dla bokserki z czestochowy, moze byc pociagiem, za zwrot kosztow biletu, czeka dom a sunia nie ma sie gdzie podziac !!
ja nie dam rady, super dom a sunia sie poniewiera po roznych domach tymczasowych...