karusiap Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 dziekuje Frotko:loveu::loveu::loveu: choc mnie sie juz oczywiscie nic nie podoba po pytaniu o szczeniaki,bo od razu mowilam o sterylce:cool1: Quote
Frotka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 [quote name='Asior']to o tym kosie i sroce pisałam z rok temu :cool3: gdzie to wynalazłaś :-o[/quote] Ktoś mi podesłał i nie doczytałam. :oops: Quote
Frotka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 [quote name='gameta']Frotka a do Dorothy w sprawie koni pisałaś? Ja wiem, że ona ma juz kilka, ale może na któregoś jeszcze by się skusiła ...[/quote] Z tego co wiem Dorothy nie ma możliwości, żeby przyjąć kolejnego konia. Quote
karusiap Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 wlasnie dostalam smsa,ze Panie z Zakopanego rezygnuja...dziekuje wszystkim za pomoc;) Quote
tamb Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Zawsze jak ogłaszam dużego psa, dzwoni facet bez nogi i skarży się, że wolontariuszki nie chcą dać mu psa bo jest kaleką. Dawno temu oddał sukę do schroniska bo warknęła na dziecko, potem żona z dzieckiem się wyprowadziła a on szedł do szpitala i kolejnego psa oddał do schroniska. Teraz jest sam i szuka przyjaciela. Facet bardzo natrętny, nie można mu przerwać tak gada, trzeba na niego uważać. Nr tel 50656859x. Jak ktoś chce to ostatnią cyferkę mogę podać na pw, żeby go wpisać w kontakty i nie odbierać telefonu. Szkoda czasu. Quote
Asia & Ginger Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 [quote name='karusiap']wlasnie dostalam smsa,ze Panie z Zakopanego rezygnuja...dziekuje wszystkim za pomoc;)[/quote] A napisała chociaż dlaczego? :-o :roll: Znajoma hodowczyni cockerów ameryckich i beagli z Warszawy szuka dla kogoś spanielka do adopcji, musi lubić dzieci. Może jej podeślę tą sunię. :cool3: Quote
malagos Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Zapytam i na tym watku, choć powoli tracę nadzieje: Linka ma dom w Tarnowie, tylko musi do niego dojechać. Wszystko załatwione, podróż do Warszawy, nocleg, podróżdo Krakowa. Tylko brak ostatniefgo odcinka [SIZE=3][B]KRAKÓW - TARNÓW [/B][/SIZE][SIZE=2]w srodę 20 maja. [/SIZE] Dołoż edo paliwa albo do bilet PKP. Proszę, tyle drogi przejedzie, 400 km, a te ostatnie 70 jakoś się nie udaje :placz: Quote
abrus Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 [quote name='Asior']ank@2, wklejam to cudo z enek ;) [IMG]http://img412.imageshack.us/img412/7824/dsc08567.jpg[/IMG][/quote] podajcie proszę, o który schron chodzi? potrzebny nr telefonu, hodowcy zostali powiadomieni i chcą miśka odebrać Quote
abrus Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 tak w ogóle to bardzo dziwna historia z tym leonem, z resztą w jego rodzinnym domu był jeszcze jeden... ręce opadają :placz: więcej info jest tu: [url=http://www.leonberger-info.pl/forum/viewtopic.php?t=390&postdays=0&postorder=asc&start=0]Leonberger - forum :: Zobacz temat - ogloszenie matrymonialne?????[/url] Quote
Asior Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 arbus, psiak już od prawie tygodnia w nowym domu.. Nie jest potwierdzone, ze to ten sam pies, bo nie miał tatuażu.... Quote
abrus Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 dziękuję za info, w sumie to najmniej ważne, czy ten sam, czy inny, najważniejsze, żeby już na zawsze był szczęśliwy Quote
AgaG Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 [quote name='tamb']Zawsze jak ogłaszam dużego psa, dzwoni facet bez nogi i skarży się, że wolontariuszki nie chcą dać mu psa bo jest kaleką. Dawno temu oddał sukę do schroniska bo warknęła na dziecko, potem żona z dzieckiem się wyprowadziła a on szedł do szpitala i kolejnego psa oddał do schroniska. Teraz jest sam i szuka przyjaciela. Facet bardzo natrętny, nie można mu przerwać tak gada, trzeba na niego uważać. Nr tel 50656859x. Jak ktoś chce to ostatnią cyferkę mogę podać na pw, żeby go wpisać w kontakty i nie odbierać telefonu. Szkoda czasu.[/quote] do mnie też dzwonił ostatnio, odłożyłam słuchawkę :angryy: Quote
karusiap Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Asia i Ginger uwazajcie na te kobiety z Zakopca. Dzis do mnie znowu dzwonila pytajac czy jak nie wysterylizuja suki to zostanie im odebrana.Powiedzialam,ze z takim podejsciem to one jej po prostu nie dostana i co sie okazalo?Pan w bloku ma ladnego pieska a one chetnych na szczeniaki:angryy: Skoro Pan ma spaniela to beda dalej szukac pewnie suki..... nie wiem nad czym ta kobieta chce dalej myslec ,bo jasno powiedzialam jej co mysle.... Quote
Patia Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Czy Misieek lub innych wolontariuszy są jakieś szczeniaczki potrzebujące Allegro ? Quote
j3nny Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 nie wiem czy ta sunia Perełka z klatek na króliki by nie potrzebowała, nie wiem czy Foksia ma już jakieś jej zdjęcia i gdzie ona jest ogłaszana:shake: Quote
Jagienka Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 [quote name='Patia']Czy Misieek lub innych wolontariuszy są jakieś szczeniaczki potrzebujące Allegro ?[/quote] Nie wiem czy Lolita podchodzi jeszcze pod szczeniaka? :oops: allegro weszki się skończyło już: [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=619396169]PARANOJA! SZCZENIAK CZEKA WIELE MIESIĘCY NA DOM (619396169) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
AgaG Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Czy ktoś kojarzy pieska czarnego średniej wielkości sierść średniej długości, który siedział dziś pod ośrodkiem zdrowia na os. Widok, a potem leżał przy ulicy? Nie dał się złapać, jego zachowanie wskazywało na wyrzucenie z samochodu Quote
Asia & Ginger Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 [quote name='karusiap']Asia i Ginger uwazajcie na te kobiety z Zakopca. Dzis do mnie znowu dzwonila pytajac czy jak nie wysterylizuja suki to zostanie im odebrana.Powiedzialam,ze z takim podejsciem to one jej po prostu nie dostana i co sie okazalo?Pan w bloku ma ladnego pieska a one chetnych na szczeniaki:angryy: Skoro Pan ma spaniela to beda dalej szukac pewnie suki..... nie wiem nad czym ta kobieta chce dalej myslec ,bo jasno powiedzialam jej co mysle....[/quote] O tym psiaku z bloku nic mi nie wspominała, ale gdy napisałam jej pytanie dlaczego zrezygnowała, to odpisała mi, że "dlatego bo my niechcemy jej sterylizowac bo paru znajomych chcialo miec spanielki". Napisałam jej co o tym myślę. :mad: Trzeba ją dać na czarne kwiatki tak na wszelki wypadek. :shake: Karusiap masz może jej adres? :roll: Quote
fizia Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Zaglądnijcie proszę na wątek Misia z Wolbromia niedaleko Krakowa Może wspólnymi siłami uda się coś wykombinować. Misiu jest malutki, młody i kochany. Biedaczek od miesiąca śpi pod gołym niebem. Ostatnio pod piekarnią:-( Albo ktoś Go wyrzucił albo pozbył się przy okazji targu... [URL="http://img117.imageshack.us/my.php?image=pies.jpg"][IMG]http://img117.imageshack.us/img117/1731/pies.jpg[/IMG][/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-malenki-piesek-spi-pod-golym-niebiem-dt-bardzo-potrzebny-malopolska-136027/[/URL] Quote
karusiap Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Asia & Ginger']O tym psiaku z bloku nic mi nie wspominała, ale gdy napisałam jej pytanie dlaczego zrezygnowała, to odpisała mi, że "dlatego bo my niechcemy jej sterylizowac bo paru znajomych chcialo miec spanielki". Napisałam jej co o tym myślę. :mad: Trzeba ją dać na czarne kwiatki tak na wszelki wypadek. :shake: Karusiap masz może jej adres? :roll:[/quote] to jest ul.Droga do Tadziakow Quote
gameta Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 słuchajcie mam 3/4 butelki Tramalu po śp. Babci, ktoś zdaje się tu szukał... Dajcie namiar jeśli dalej potrzeba... Quote
Tweety Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='Perfi']czy wykladziny sie gdzies przydadza?[/quote] a jakie masz? bo urządzamy kociarnię i jesteśmy w tzw potrzebie nieustającej;) Quote
Perfi Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 jeszcze nie wiem jakie ale na mieszkaniu ktore kupuje troche ich jest :) tylko ze juz wiekowie, musze popatrzec czy nie powycierane Quote
Recommended Posts