irenaka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='Perfi']czy ma ktos moze pozyczyc kule do chodzenia?[/quote] Czasami mnie zdumiewają ogłoszenia na dogo:evil_lol: Mam kule i mogę oczywiście pożyczyć. Quote
Asior Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [B]DZIEWCZYNY... bardzo potrzebuję pomocy w transporcie....[/B] Wyadoptowuje naszego schroniskowego BONOBO do szczecina.. Dziewczyna po niego osobiście przyjeżdża... ALE: w krakowie jest dopiero 9:25 ( w sobotę), a o 11 z kawałkiem ma pociąg powrotny i MUSI na niego zdążyć... I TERAZ TAK: [B]Potrzebny ktoś, kto ALBO -zabierze prędzikiem dziewczynę do schroniska[/B] (autem to będzie w miare szybko i potem odwiezie ją na dworzec) [B]albo przyjedzie po mnie do schroniska[/B], bo ja wyadoptuje go na siebie, ale nie zdąże na dworzec, bo najwczesniej na 10 tam będe. SZCZERZE POWIEDZIAWSZY ta pierwsza wersja jest bardziej wskazana, bo wolała bym uniknąć wyadoptowywania psa na siebie, który idzie do szczecina , bo będą kręcić pewnie nosem ;) [B][SIZE="4"]KTO POMOZE??? LASECZKI BAARDZO BAARDZO PROSZĘ :)[/SIZE][/B] Quote
AMIGA Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='Asior'][B]DZIEWCZYNY... bardzo potrzebuję pomocy w transporcie....[/B] w krakowie jest dopiero 9:25 ( w sobotę), a o 11 z kawałkiem ma pociąg powrotny i MUSI na niego zdążyć... [B][SIZE=4] :)[/SIZE][/B][/quote] Tak szczerze mówiąc, to nie za bardzo sobie wyobrażam, że jest to wykonalne. Bo po pierwsze pociąg ze Szczecina może być parę minut opóźniony, po drugie wiadomo jak się jedzie przez Kraków, a po trzecie przeciez w schronisku też trochę czasu zajmie wyciągniecie psa i dokonanie wszystkich formalności. No chyba, że ten kawałek po godz 11 jest dość spory. A niestety ja w sobotę jestem poza Krakowem, bo chętnie bym pomogła Quote
Asior Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Amiguś, właśnie chodzi o to, że ja już zaliczyła bym weta i jak by dziewczyna przyjechała, to tylko musiała by przy komputerze się podpisać.... Quote
karusiap Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 kubel na karme: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/plastikowy-kubel-rc-na-krakow-do-15-05-a-135762/#post12142325[/URL] Quote
missieek Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [B]znacie kogos z bielsko bialej?! pilne[/B] Quote
Perfi Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='Asior']Amiguś, właśnie chodzi o to, że ja już zaliczyła bym weta i jak by dziewczyna przyjechała, to tylko musiała by przy komputerze się podpisać....[/quote] mi sie wydaje ze powinna troche z tym psem pobyc wczesniej, poznac sie Quote
Asior Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 perfi.. jeśli nie ma takiej możliwości to co mamy zrobić... chyba lepiej, zęby go wzięła bez "poznawania" niż wcale..... Bonobo kocha i tak wszystkich, bez różnicy :) Quote
Asior Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 DZIEWCYNY... PILNA SPRAWA.. szczeniak od handlarza z rybitw.... [url=http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-pilne-szczenie-od-handlarza-musi-znalesc-dom-na-cito-135790]KRAKÓW-PILNE szczenię OD HANDLARZA MUSI znaleść dom NA CITO... - Dogomania Forum[/url] Musimy mu znaleść choć tymczas..... Quote
marysia55 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 głososowanie na krakwecie [url=http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?p=74227#74227]Forum o psach i kotach[/url] PROSZĘ O GŁOSOWANIE ZGODNIE Z ANKIETĄ NA MIAU :lol: Quote
masienka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Marysiu, a na kogo zaglosowalas?? Na Missieek? Tylko, ze wedle umowy z forum miau dogomaniacy maja glosowac na Agnieszke Szubert z Torunia. Skoro tak wybrali to nie probujmy lamac zasad bo to sie tylko przeciwko Angeli obroci. W przyszlym miesiacu to dgm bedzie wybierac kandydata wiec wtedy mozemy poprzec Missieek a miau nam pomoze ale teraz nie pozostaje nam nic innego niz zaglosowac tak jak ustalili. Ja juz to zrobilam Quote
missieek Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='marysia55']głososowanie na krakwecie [URL="http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?p=74227#74227"]Forum o psach i kotach[/URL] ma dopiero 7 głosów :crazyeye: gdzie sie podziała armia krakowskich dogomaniaków :mad::mad: prosze zagłosujcie, przecież ja znacie i wiecie ile dobrego robi dla psów :p:p:p[/quote] glos oddalam na Agnieszke z Torunia i moich 'fanow' tez o to prosze :p Quote
marysia55 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='masienka']Marysiu, a na kogo zaglosowalas?? Na Missieek? Tylko, ze wedle umowy z forum miau dogomaniacy maja glosowac na Agnieszke Szubert z Torunia. Skoro tak wybrali to nie probujmy lamac zasad bo to sie tylko przeciwko Angeli obroci. W przyszlym miesiacu to dgm bedzie wybierac kandydata wiec wtedy mozemy poprzec Missieek a miau nam pomoze ale teraz nie pozostaje nam nic innego niz zaglosowac tak jak ustalili. Ja juz to zrobilam[/QUOTE] kurcze masienka masz racje , tylko że ja to zrobiłam zanim weszłam na wątek krakwetu . Byłam przekonana , że to ona go wygrała. 'Sorry winetou' bije sie mocno w piersi " moja wina, moja wina, moja wielka choc nie zamierzona wina'. Nie mam pomysłu na ten moment jak sie zrehabilitować , ale cos na pewno wymyslę :cool3::cool3: Quote
karusiap Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 czy nie ma ktos jeszcze Nivalinu i Cocarboxylasy?? Quote
Asior Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 DZIOŁSZKI dajci mi znać na pw, które z Was wybierają się w niedziele na aukcję do TOZ-u.. Musze to wiedzieć do jutra (znaczy do dziś) popołudniu, bo niewiem czy kombinować ludzi czy nie... Ma być 5 psów plus ja z Brytanem, Mam potwierdzone 2 osoby w tym Ania , chyba będzie chciała chodzić z puszką.. Więc potrzeba nam jeszcze 4 osoby na bank... soema się zaoferowała przyjść, jeśli nie znajdę więcej osób, więc jak by coś to jeszcze min. 3 osób brakuje. Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='Asior']DZIOŁSZKI dajci mi znać na pw, które z Was wybierają się w niedziele na aukcję do TOZ-u.. Musze to wiedzieć do jutra (znaczy do dziś) popołudniu, bo niewiem czy kombinować ludzi czy nie... Ma być 5 psów plus ja z Brytanem, Mam potwierdzone 2 osoby w tym Ania , chyba będzie chciała chodzić z puszką.. Więc potrzeba nam jeszcze 4 osoby na bank... soema się zaoferowała przyjść, jeśli nie znajdę więcej osób, więc jak by coś to jeszcze min. 3 osób brakuje.[/quote] Osób do pomocy potrzeba wiecej bo bedzie 5 psow ze schroniska i 5 tozowskich jak nie wiecej bo chca oprocz doroslych wziasc jeszcze te biedne szczeniaczki z Nawego Targu.:loveu: Quote
Asior Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 AA no to pięknie :) więc dziołszki sprężać się, bo to już niedługo, a musimy wiedzieć ile nas będzie.... Quote
mar.gajko Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='karusiap']czy nie ma ktos jeszcze Nivalinu i Cocarboxylasy??[/quote] Mam Nivalin, niewiele. Zostawię dziś w hotelu. Quote
karusiap Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='mar.gajko']Mam Nivalin, niewiele. Zostawię dziś w hotelu.[/quote] dziekuje:loveu: Quote
Asior Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 DZIEWCZYNY, czyli co?? MAM ROZUMIEĆ na aukcji w niedziele??? Bo ma być 15 psów.... a Paulinka będzie sama :( Quote
Asior Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 do stróżowania i łagodny do ludzi :roll: samo sobie przeczy ;) jak teren nie ogrodzony to nie ma pewności, ze psiak nie ucieknie :( Quote
Recommended Posts