mar.gajko Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='AgaG']wszystko zalezy od tego, czy będą sensowne telefony w sprawie czarka.. gdyby tak, to bym jechała z Olą i fam Ci znać smskiem[/quote] OK. Jak co to czekam na sms. Quote
Perfi Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 mysle ze ten pasek szybko by poszedl... ten z only Quote
AniaB Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [B]AgaG[/B] - do mnie wpłyneły juz pieniażki za bazarki - mam 40 zł od mag.da, 50 zł od Aska7 oraz 24 zł od agusiazet. Bardzo Wam dziekuje dziewczyny!! Do tego dochodzi 25 zł za taxi od kiwi. Razem to wszystko bedzie 140 zł. Juz przelałam na Twoje konto. Pozostałe rzeczy postaram sie wystawic na dniach- moze cos jeszcze wpadnie..:-( Quote
agamika Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 :loveu: [B]majka50[/B], Hotele są 3 w których przebywają psiaki :) [B] Wieliczka [/B]: albo rano 8-11 , albo popołudniu 17-20 jest czynny hotelik - w weekendy również :) (adres : Lednica Górna 30 [url]http://www.hotel-dla-psow.pl/glowna_pl.htm[/url] ) jedziemy tam dziś popołudniu właśnie , i jakoś w weekendy zazwyczaj, jeśli chcesz to będziemy dawać znać kiedy , to jakby co Ciebie wprowadzimy :cool1: [B]Łużycka i Niepołomice [/B] to musi ktoś inny sie wypowiedzieć:oops: :oops: :oops: [B]:loveu: j3nny [/B]1. ogłoszenia, ogłoszenia ogłoszenia :) NA NECIE I NIE TYLKO roznoszenie plakatów 2 . w hoteliku, schronisku spacery , itd 3. czasem można sprobować zorganizować, albo zbiórkę fantów na bazarki wśród znajomych, albo kocy itd na zime do hotelu lub schroniska 4 . bardzo potrzebna jest tez pomoc w transporcie jakiegoś psa np do programu , przechowaniu go jedną noc itd. Quote
j3nny Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='Jagienka'] ogłaszać, ogłaszać i jeszcze raz ogłaszać, w necie, czasami mamy wydrukowane plakaty więc wieszać... a także opieka nad psiakami, spacery, czesanie, kąpiele, oswajanie, nauka chodzenia na smyczy... etc[/quote] jak beda jakies namiary na plakaty to poprosze linki, powiesze w mojej okolicy, w pracy, w moim rodzinnym miescie do opieki zglaszam sie gdzies pod koniec wrzesnia dorzuce tez wtedy moje gadzety na bazarki:) Quote
j3nny Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='agamika'] [B]:loveu: j3nny [/B] 1. ogłoszenia, ogłoszenia ogłoszenia :) NA NECIE I NIE TYLKO roznoszenie plakatów 2 . w hoteliku, schronisku spacery , itd 3. czasem można sprobować zorganizować, albo zbiórkę fantów na bazarki wśród znajomych, albo kocy itd na zime do hotelu lub schroniska 4 . bardzo potrzebna jest tez pomoc w transporcie jakiegoś psa np do programu , przechowaniu go jedną noc itd.[/quote] moze z takiej zbiorki fantow by cos bylo, troche u mnie ludzi pracuje, wspomagaja akcje pomocy dzieciakom, to moze ktos wspomoze psy. zauwazylam ze np. przed swietami ludzie sa skorzy do pomocy. bardzo niesmialo moge zglosic, ze w razie bardzo naglej potrzeby przechowania pieska na jakis krotki okreslony czas, moze udalo by mi sie to zalatwic (pod warunkiem, ze psiak moglby siedziec sam w domu, kiedy jestesmy w pracy) Quote
Jagienka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='Perfi']mysle ze ten pasek szybko by poszedl... ten z only[/quote] Prosze :) Mówisz masz ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10825562#post10825562[/url] Quote
j3nny Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='AgaG']bardzo potrzebne jest ogłaszanie psów, które mamy pod opieką w hotelu (większośc linków jest na stronie pierwszej tego wątku) robienie plakatów czy choćby plakatów do pobrania, bo czasem ktoś się zlituje i wydrukuje. [/quote] przejrze wszystkie watki, obiecuje na razie nie mam drukarki, ale jak zakupie to moge drukowac do oporu, teraz moge drukowac chocby na miasteczku studenckim w razie czego, zrobi sie co sie da Quote
Jagienka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='j3nny']przejrze wszystkie watki, obiecuje na razie nie mam drukarki, ale jak zakupie to moge drukowac do oporu, teraz moge drukowac chocby na miasteczku studenckim w razie czego, zrobi sie co sie da[/quote] j3nny, czasami Nam drukują ludzie z dogo w pracy... często spore ilości, że nie nadążamy z wieszaniem :evil_lol: Więc lepiej wiesz... dzielić się jak ktoś wydrukuje :) Quote
majka50 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Agamika bardzo chętnie z wami pojadę jak tylko dacie znać kiedy pojedziedzie nast.epnym razem. sorki,że nie mogę w tym tygodniu ale mam gości z soboty na niedzielę no i tym sposobem ten tydzień odpada. dajcie tylko znać wcześniej ponieważ jeżeli mąż pójdzie do pracy muszę znależć opiekę dla mojej psiny jeżeli nie będzie mnie w domu długo. Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='majka50']dziewczyny ja też chętnie służę pomocą w pielęgnacji psów czy wyprowadzaniu na spacer ale jestem z Myślenice więc powiedzcie do której z was mam się zgłosić i jak gdzie dojechać / w grę wchodzi czas po pracy tj od 16 lub sobota i niedziela/.[/quote] na luzycka jeżeli pracujesz w Krakowie masz po drodze do domu.lLuzycka jest na Piaskach wielkich >my przyjezdzamy miedzy 17-18 ale pracownik jest juz od 16 lub wlasciciel jest praktycznie caly czas wiec nie ma problemu z wejsciem do hotelu .Jezeli chcesz to mozesz wpasc to ci pokazemy co i jak . Quote
irenaka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Wypada mi przedstawić sytuację w Niepołomicach, zwłaszcza, że z tym samym pytaniem zwróciła się do mnie na pw. j3nny. W Niepołomicach są psy z Krzyczek: Sonia Figiel Filip Amor Ares Mają prawdopodobnie zapewniony byt na ok. 3 miesiące. Później nie wiem, czy nie zapadną decyzje o zabraniu ich do jakiegoś schroniska. W normalnych warunkach pieć psów mogłabym utrzymać ale niestety też mam teraz nienormalnie czyli jeszcze nie wykończone mieszkanie i przeprowadzka +kredyt W tej chwili mamy w Niepołomicach jeszcze: Leonka Lorda Bertę Dwa pierwsze są praktycznie na mojej głowie i kasie. Mam tylko jedną wpłatę na Leonka. Co do odwiedzin w Niepołomicach to można przyjeżdżać o każdej porze dnia. Jestem tam tylko ja +Romi. Jestem w tej dobrej sytuacji, że weterynarz przyjeżdża do hotelu lub dziewczyny jadą same. Ale dramat jest z zachowaniami psów które oprócz nas nie widzą nikogo, dlatego odwiedziny i wyprowadzanie psiaków jest najbardziej potrzebne. Dojazd z Centrum i Huty busem rewelacyjny + ewentualnie może ktoś zabrać się ze mną i Romi. Zastanawiałam się nad sposobem zdobycia kasy na psy i myślę, że dobrym pomysłem jest akcja zbierania SMS którą ktoś chyba zaproponował w czasie akcji Krzyczki. Pomysł upadł, po totalnych awanturach o kasę ale myślę, że przynajmniej można to przemyśleć w przypadku psów z Krakowa. Quote
AgaG Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 [quote name='AniaB'][B]AgaG[/B] - do mnie wpłyneły juz pieniażki za bazarki - mam 40 zł od mag.da, 50 zł od Aska7 oraz 24 zł od agusiazet. Bardzo Wam dziekuje dziewczyny!! Do tego dochodzi 25 zł za taxi od kiwi. Razem to wszystko bedzie 140 zł. Juz przelałam na Twoje konto. Pozostałe rzeczy postaram sie wystawic na dniach- moze cos jeszcze wpadnie..:-([/quote] Ania dzięki. doszło. ja jedyne, co moge jeszcze podarować na bazarek, to nawilżacz (parą nawilża mieszkanie gdy ktoś ma za sucho w porze kaloryferów) :lol: jakos się umówimy. jakl będę w hotelu ureguluję chociaż cześć długów Quote
AgaG Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Podaję rozliczenie: Nie licząc 100 które jest u mnie wpłacone, ale jest karusiap od Majki dane na rudego psa) mam 100 dziś wpłacone przez Weszkę z jej bazarku na moje konto. niestety oprócz tego na koncie które użyczam dla psów nic.. długi hotelowe rosną..:placz::placz:jak zawiozę fatury do tweety, to suma która jest na Afn zbierana na maksa oczywiscie pójdzie na Maksa, który jest u weta co tydzień .. tak wiec za hotel nie ma z czego zapłacić..:placz: Dziś doszło 140 z bazarków Ani B. razem na psy pod pieka moją, Kiwi, pati mam na swoim koncie 240, ale długi myslę że są grubo ponad 1000 ech :-(:-(:-( ____ Quote
j3nny Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 co stało się z Perełką? zobaczcie tutaj, może coś by z tego było? [url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10826295&postcount=130[/url] Quote
Jagienka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='j3nny']co stało się z Perełką? zobaczcie tutaj, może coś by z tego było? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10826295&postcount=130[/URL][/quote] Perełka, wczoraj została odwieziona do hotelu... była tak strasznie zdziwiona, że ją zostawiamy :placz: Bardzo dziękujemy j3nny :loveu: Quote
Jagienka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='j3nny']biedna mala;([/quote] Tutaj jest jej wątek, nie cieszy się zbytnią popularnością, tym bardziej miło, że o niej pamiętasz :loveu: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10830495#post10830495[/url] Quote
j3nny Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 o, to jednak sunia ma watek, ja szukalam i znalazlam tylko allegro Quote
Jagienka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 7-letnia [B]sznaucer[/B]ka, sól-pieprz, zdrowa, a grozi jej eutanazja: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119920[/url] Quote
AgaG Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 [quote name='Jagienka']Tutaj jest jej wątek, nie cieszy się zbytnią popularnością, tym bardziej miło, że o niej pamiętasz :loveu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10830495#post10830495[/URL][/quote] dałam już link na pierwszą stronę. biedna psina. Quote
AgaG Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 jagienko mam super wieści od pani Niusi z Białki. ale nie moge watku znaleźć. Quote
Tweety Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Aguś, Twoja Małgosia dzwoniła, udało się jej znaleźć mamkę dla kociuszków, po miesiącu trafią do nas. Dzięki, że dałaś jej mój telefon, trzy kocie ogonki dostały szansę na życie:loveu: Quote
AgaG Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 super !! tak się cieszę, że koteczki bezpieczne!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Jagienka Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='AgaG']jagienko mam super wieści od pani Niusi z Białki. ale nie moge watku znaleźć.[/quote] Proszę: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=70971[/url] Już się doczekać nie mogę :cool3: Quote
Recommended Posts