Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='j3nny']a co najlepiej się sprzedaje na bazarkach? książki, ubrania, kubeczki, figurki...?
w tym miesiącu rozesłałam już połowę wypłaty na różne psiaki, ale rozejrzę się po domu czy nie znalazłoby się coś na bazarek[/quote]
nie ma reguły niestety... czasami fajne rzeczy leżą rok, a takie o których byś nie powiedziała, że ktoś zechce, idą od ręki... nie mam pojęcia od czego to zalezy... na bank alkohole sie świetnie sprzedają :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Jagienka']nie ma reguły niestety... czasami fajne rzeczy leżą rok, a takie o których byś nie powiedziała, że ktoś zechce, idą od ręki... nie mam pojęcia od czego to zalezy... na bank alkohole sie świetnie sprzedają :diabloti::evil_lol:[/quote]
alkohole. no to super. dostałam sto lat temu jakąs super wódkę cytrynową i oczywiście mi ona po nic, to przekażę Ani B na psy:loveu:

Posted

czujemy sie pominieci i obrazeni :obrazic:i tak tez placimy - Borsiowy ( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119146[/URL] ) fundusz hotelowy

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119578[/URL] (<--reklama:diabloti:)

Posted

Ty sie, ciotka, nie irytuj, to do Jagienki bylo :eviltong:

ja wiem, to stres - jutro oferta na żywo :cool3: :cool3: :evil_lol: ( a teraz oddalam sie szybkim krokiem...:scared:)

Posted

[quote name='liryka']Ty sie, ciotka, nie irytuj, to do Jagienki bylo :eviltong:

ja wiem, to stres - jutro oferta na żywo :cool3: :cool3: :evil_lol: ( a teraz oddalam sie szybkim krokiem...:scared:)[/quote]

1. cioteczka Jagienka dzis stara sie skończyć pewna sprawę, więc rozkojarzenie jak najbardziej na miejscu

2. a co jednak będziesz jutro ??? :razz: :diabloti:

Posted

znajdzie się u mnie trochę damskich bluzek praktycznie nie używanych, na pewno trochę gadżetów kuchennych m.in. kufle do piwa, może jakieś kubeczki, może kilka jakichś drobnostek, figureczek... muszę zrobić duże porządki i odchomikować trochę rzeczy
zgłoszę się z tym wszystkim (do kogo?), ale pewnikiem dopiero pod koniec września

Posted

[quote name='AgaG']alkohole. no to super. dostałam sto lat temu jakąs super wódkę cytrynową i oczywiście mi ona po nic, to przekażę Ani B na psy:loveu:[/quote]

AgaG- ja pokonczyłam ze trzy bazarki - powinnam miec 37 zł + 13+24 zł - razem 74 zł, do tego 25 zł za taksówke od kiwi - jak pozbieram pieniazki od osób które wygrały i powysyłam fanty to przeleje Ci 100 zł..

I wystawie nastepne rzeczy..

Posted

czy ktoś ma dostęp do ludzkich cewników (może być trochę przeterminowany, którego szpital się pozbywa) Tenckoff'a? Jest to cewnik do dializ otrzewnowych. Mamy dwie umierające kotki z powodu niewydolności nerek, jeszcze tylko takie dializy mogą im pomóc, może jakieś fragmenty nerek podejmą pracę. Koszt jest bardzo duży, jeden cewnik to kwota około 220 zł, może wystarczy na tydzień, może na kilka dni, koteczki są dwie, do tego koszt płynu do płukania 2 x 40 zł.
Bardzo prosimy o pomoc!!! Sami nie podołamy finansowo jeżeli trzeba będzie kupić kilka tych cewników [IMG]http://forum.miau.pl/images/smiles/icon_cry.gif[/IMG]

Posted

Zapraszam na odnowiony bazarek klamerkowy, z którego dochód będzie jak zwykle przeznaczony na hotel dla staruszka Benjego. Klamereczki do włosów sa naprawde sliczne, a Benio naprawde potrzebuje pomocy

Posted

[quote name='AMIGA']Zapraszam na odnowiony bazarek klamerkowy, z którego dochód będzie jak zwykle przeznaczony na hotel dla staruszka Benjego. Klamereczki do włosów sa naprawde sliczne, a Benio naprawde potrzebuje pomocy[/quote]
link do klamerek:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118099[/url]

Posted

[quote name='Jagienka']link do klamerek:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118099[/URL][/quote]

Dzięęki - no widzisz jaki ze mnie roztrzepaniec! Nie pomyslałam,że sam podpis nie wystarczy :oops:

Posted

[quote name='noemik']cioteczki. mam trochę rzeczy na bazarki, ale nie mam fizycznie czasu się tym zająć. może ktoś by je ode mnie przejął i wystawił?[/quote]

noemik - ja w zasadzie mogłabym pomóc ale dopiero pod koniec przyszłego tygodnia... Jeśli ktos wcześniej ma mozliwość to super..:lol:

Posted

[quote name='j3nny']znajdzie się u mnie trochę damskich bluzek praktycznie nie używanych, na pewno trochę gadżetów kuchennych m.in. kufle do piwa, może jakieś kubeczki, może kilka jakichś drobnostek, figureczek... muszę zrobić duże porządki i odchomikować trochę rzeczy
zgłoszę się z tym wszystkim (do kogo?), ale pewnikiem dopiero pod koniec września[/quote]

j3nny - ja sie juz troche ogarnełam ze swoimi tematami - jakby co to moge pomóc.. Pod koniec wrzesnia to juz całkiem na pewno..:lol:

Posted

[quote name='AniaB']j3nny - ja sie juz troche ogarnełam ze swoimi tematami - jakby co to moge pomóc.. Pod koniec wrzesnia to juz całkiem na pewno..:lol:[/quote]

super, bardzo dziękuję :)

dopiero pod koniec września, bo czekają mnie w tym celu duże porządki, a mogę się zabrać za to jak napiszę wreszcie tą pracę mgr...

Posted

[quote name='Tweety']czy ktoś ma dostęp do ludzkich cewników (może być trochę przeterminowany, którego szpital się pozbywa) Tenckoff'a? Jest to cewnik do dializ otrzewnowych...Bardzo prosimy o pomoc!!! Sami nie podołamy finansowo jeżeli trzeba będzie kupić kilka tych cewników [IMG]http://forum.miau.pl/images/smiles/icon_cry.gif[/IMG][/quote]
Usiłowałam wysłać PW ale kilka prób nie powiodło się - pewnie zapchana skrzynka. Dlatego wklejam tą wiadomość na wątku.

Witaj

Nie mam takiego cewnika o jaki pytasz, ale mam jakiś inny cewnik, worek - jeszcze oryginalnie zapakowane oraz także oryginalnie zapakowane kroplówki. Jeśli nie teraz, to może w przyszłości mogłyby się przydać. Nie wiem tylko jak sprawdzić przydatność do użycia. Mogę je przekazac dla potrzebujących zwierzaków. Prosze podać, gdzie miałyby być dostarczone.

Łączę pozdrowienia - elik

Posted

Podaję potwierdzenie wpłaty na moje konto od pani Majki z Myślenic: 100 na Rudzika pod opieką Karusiap i 100 dla Maksa z chorym przełykiem. karusiap przekażę osobiscie i Oli też. Bardzo dziękuję w imieniu piesiów :loveu:

Posted

[quote name='karusiap']
od jutra Perelka nie ma sie gdzie podziac:(to tylko 7 kg radosci:([/quote]
[COLOR=Red][B]ALARM[/B][/COLOR]
[B]Mamy mnóstwo psów hotelu, w sobote wraca Max... nie stać Nas na Perełke w hotelu, a ona [SIZE=4]jest maleńka i niekłopotliwa[/SIZE]... Do Bronowi nie może wrócić, jej jedno szczenie zgineło po kołami, reszta znalazła domy, a ona została... była przeganiana i żywiła się odchodami... trafiła do tymczasu, ale może tam zostać tylko do jutra!!!
Bardzo prosimy o pomoc... :modla::modla::modla:
[/B]

Posted

To ja zapytam pewną osobę o Perełkę, ale na jak długo?
U tej osoby był już Gaworek i narobił tyle kłopotu, że nie wiem czy się zgodzi.
Macie jakieś foty może.

Posted

[quote name='Ank@2']To ja zapytam pewną osobę o Perełkę, ale na jak długo?
U tej osoby był już Gaworek i narobił tyle kłopotu, że nie wiem czy się zgodzi.
Macie jakieś foty może.[/quote]
Aniu :loveu: tutaj są jej zdjęcia:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109215&page=5[/URL]
tylko hmmm zapomniałam napisać o jednym dość istotnym fakcie... ona jest w trakcie cieczki :placz:
poza tym naprawde jest niekłopotliwa, może jak zajrzy tutaj osoba, któa ma ja aktualnie to napisze dwa słowa...

Posted

ja naprawdę nic nie obiecuję - szansa jest 10 %
na ile Perełka musiała by być u tej osoby ? To miałby być normalny DT ? - na to nie ma szans.
Na kilka dni może się da uprosić, ale wątpię a już na normalny DT na 100% nie.