weszka Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Sama nie wiem czy schronisko to dla nich lepsze rozwiązanie :shake: Quote
Ank@ Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 trzech psów szukałam dzisiaj, myślałam, żeby zatrzymać na chwilę i zadzwonić po schronisko, ale żadnego nie widziałam :shake: Quote
Ank@ Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Brutusek (niestety) bardzo się do mnie przywiązał. :-( Koncertuje, kiedy mnie nie widzi. U mnie nie ma możliwości zostać, bo moja bestia chce go połknąć w całości. :angryy::mad: Znajomi też nie mają możliwość. Awaryjnie na noc został przyjęty , ale rano muszę go odebrać od państwa. Dzisiaj spędziłam 11h po za domem, z psem nie mam wstępu do domu. Jutro taka sytuacja się powtórzy jeśli nie znajdę dt. :shake: Pies mi pada ze zmęczenia, wczoraj nie spał w ogóle, dzisiaj pewnie też , do tego kilka godzin chodzenia. Quote
Ank@ Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [IMG]http://img115.imageshack.us/img115/8094/brutusax3.png[/IMG] to właśnie Brutusek :cool1: Quote
Ank@ Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Statycznej foty nie udało się zrobić :roll: Jeszcze raz proszę o DT ! Quote
Perfi Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 trudno Ci bedzie znalezc dt dla koncertujacego psa.... (szczegolnie noca) Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='Ank@2'][IMG]http://img115.imageshack.us/img115/8094/brutusax3.png[/IMG] to właśnie Brutusek :cool1:[/quote] Wtam ank ,wczoraj spotkałaŚ MNIE Z DWOMA PSAMI I PYTALAS CZY NIE ZNAM tego pieska. Ja niedawno tez znalazłam pieska i zewzgledu na chwilowy brak kasy zawiozłam go do schroniska bo u mnie nie mogł zostać(oczywiscie to jest najgorsze rozwiazanie ale czasem juz mam wiecej długów niz myśle) i umiesciłam go po paru dniach juz zaszczepionego i dpchlonego oczywiscie na swój koszt w hotelu ,byl w nim dwa tygodnie i wczoraj poszedł juz do nowego domku . Ty napewno nie masz pienązków bo jestes zamłoda żeby zarabiać wiec napewno cie nie stac na hotel. Ale sa na tym watku osoby ktore zbieraja pienązki na Afn dla takich znajad i róznych bied wycaganych ze schroniska ,może one beda mogły pomóc. A ty w zamian oglos o znalezionym piesku gdzie sie da ,a w miedzy czasie możesz tesz szukać potencjalnego nowego domku ,bo może sie okazac że nikt go nie szuka. Możesz tez poprosic rodziców na dożucenie pare zł na ten hotel. Quote
Ank@ Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Wyglądasz trochę inaczej na focie niż w rzeczywistości. :cool1: Ogłoszenia rozwieszam i rozwieszam, ale nie ma odzewu :placz: Schronisko powiadomione. nie mam zielonego pojęcia co z psem zrobić. za chwilę muszę go odebrać od ludzi u których śpi ... najgorsze jest to, że tego psa NIKT nie poznaje ! W Bieżanowie i Prokocimiu nikt nie poznał Brutuska. Musiał się przybłąkać z jakiejś innej części miasta. Quote
Tweety Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='Ank@2']Wyglądasz trochę inaczej na focie niż w rzeczywistości. :cool1: .[/quote] potwierdzam;) A co tą kotką, bo darmowych sterylek jest już b. mało:shake: Quote
Ank@ Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 niestety właściciele się rozmyślili, ich kot byłby jedynym wysterylizowanym w promieniu kilkunastu kilometrów i nie chcą się wyróżniać " w sposób negatywny" :placz::placz: Piesek ma czas w domu do 14 ! Byłam u niego i w nocy zachowywał się idealnie. Spał ślicznie, nawet zasygnalizował koło 8, że chce na polko. Quote
manuelka93 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Jeszcze tego wieczora nowym "domem" Brutuska stanie się schronisko... RATUJCIE GO!! PROSIMY O DT!! :-(:-(:placz::placz: Quote
Ank@ Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Brutusek, teraz Gawor(ek) jest już w schronisku. :placz::placz: Jego nr ewid. to 138/04/08 Przyjęła nas Pani, którą psiak od razu wylizał. Quote
agamika Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 DT BRAK :-( ..a hotelik zapchany przed długim weekendem chyba już :shake: zresztą Brutus bez szczepień to ciężko by było :-( Quote
Guest Rennatta Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Ank@2']Brutusek, teraz Gawor(ek) jest już w schronisku. :placz::placz: Jego nr ewid. to 138/04/08 Przyjęła nas Pani, którą psiak od razu wylizał.[/quote] Ojjjj,nie ma szans na płatny DT lub hotelik? Dorzuciłabym trochę.... Quote
AMIGA Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Rennatta']Ojjjj,nie ma szans na płatny DT lub hotelik? Dorzuciłabym trochę....[/quote] Ojej, przed tym przedłużonym wekendem, to pewnie u nas po Wieliczką nie będzie miejsc:shake: Quote
Ank@ Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Gaworek poszykuje właściciela lub nowego domku. [url]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10046894#post10046894[/url] tutaj jego wątek. Jak to jest z psem, który trafia do schroniska ? Najpierw trafia do jakiegoś boksu, gdzie czeka na poprzedniego właściciela czy od razu jest wrzucany do innych psów, które czekają na adopcje? Czy od razu może być adoptowany, czy musi np. poczekać 7 dni na adopcje ? Quote
Jagienka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Ank@2']Gaworek poszykuje właściciela lub nowego domku. [URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10046894#post10046894[/URL] tutaj jego wątek. Jak to jest z psem, który trafia do schroniska ? Najpierw trafia do jakiegoś boksu, gdzie czeka na poprzedniego właściciela czy od razu jest wrzucany do innych psów, które czekają na adopcje? Czy od razu może być adoptowany, czy musi np. poczekać 7 dni na adopcje ?[/quote] Jest wrzucany do boksu z innymi psami, które też tak jak i on przez 14 dni czekają na poprzedniego właściciela i ewentualne wyklucie sie wirusówek... a potem zmienia boks i często równiez towarzystwo... i dalej czeka... Te 14 dni to jest okres tzw kwarantanny i dopiero jak ona minie psiak może zostać wyadoptowany (czasami się zdarzaja odstępstwa). Quote
erka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Bardzo pilnie potrzebuję nr telefonu do liryki, a nie ma jej teraz na dogo, czy ktoś może zna? Quote
liryka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 cioteczki, mam pytanko, ja mam za krotki staz w psich historiach: mam osobe chetna na adopcje szczeniakow z budowy, ale wszytsko jest jakos za gladko, wiec wole dmuchac na zimne - czy w swojej dogohistorii zetknęłyście się może z takimi namiarami: Ka 18:33:37 Klaudia, FASHION FACTORY PAULINA ANZORGE [[email protected]] niby wszystko ok, ale mam jakies takie przeczucia Quote
Recommended Posts