weszka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='agamika']weszka to ja teeez chceee jechac :loveu: akurat wyrobie sie popracy[/quote] Zapraszam :) Napisz mi na gg albo na kom jak mozemy się umówić. Quote
Anashar Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Jeżeli ktoś może pomóc, potrzebne wszystko: ubrania, narzędzia, przybory szkolne, środki czystości, jedzenie... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109965[/URL] Quote
agamika Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 buu, oczywiscie moja spostrzegawczosc mnie załatwiła :roll: no nic dzis do 20 w prcy to niepojade [SIZE=3]Ale moze ktoś wybierałby sie w sob rano do hotelu ???[/SIZE] :razz: i zabrałby mnie :oops: Quote
black sheep Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 nikt nie wie nic o rudym kocie??? taki fajny dom;( Quote
jotpeg Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 black_sheep, u tamb jest od dzisiaj piekny okaz dymno-rudy: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108965[/url] oprocz tego jest taki piekny Rudy (tylko dalej...): [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109075[/url] Quote
weszka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='agamika']buu, oczywiscie moja spostrzegawczosc mnie załatwiła :roll: no nic dzis do 20 w prcy to niepojade [SIZE=3]Ale moze ktoś wybierałby sie w sob rano do hotelu ???[/SIZE] :razz: i zabrałby mnie :oops:[/quote] Jeśli o mnie chodzi to sobota owszem ale nie rano tylko popołudniem :) Quote
agamika Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 super :multi: , ja jutro sie tylko dowiem tylko o której przyjeżdżają ludzie po świnki do adopcji ( buuuu zabierają mi Fredka :placz: ) ale mioało to być wczesnym popołudniem , wiec raczej sie wyrobie :razz: Quote
AgaG Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 podaję rozliczenie: [COLOR=#9932cc]Podaję rozliczenie: [B]Było: przyszło 100 od prof. Leji, a 90 wpłaciłam Artwetowi za posrednictwem Pati (wyrywanie zębów małej suni wyrzucoenj z cieczką, 10 zło. odrobaczenie) mamy więc 538[/B][/COLOR] [COLOR=#9932cc]jest: przyszło 130 złotych z bazarku Sylwinki:loveu::loveu: wielkie dzięki!! mamy więc 668. zaraz policzę ile z tego pojdzie na dług Wigusia...uf on siedzi i siedzi w hotelu[/COLOR] [COLOR=#9932cc]Sylwinka mi przywiozła osobiscie poduchę z bazarku za 17 złotych, która wylicytowałam, więc mamy 668+17 czyli 685 złotych __________________[/COLOR] Quote
karusiap Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Blagam o tymczas dla malej spiacej babuni:( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10024336#post10024336[/URL] Quote
weszka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='kiwi']weszko a kiedy bedziecie jechac?[/quote] Tak około 17-18 planuję. Quote
manuelka93 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [B]KRAKÓW - NOWY BIEŻANÓW!![/B] Dnia 25 kwietnia około godziny 18. znaleziono [B]psa - kundelka[/B]!! Jest średniej wielkości, czarny podpalany, sierść dłuższa. Miał na sobie starą obrożę i smycz. Znaleziony na [B]ŁĄKACH[/B] w okolicy [B]PLACU TARGOWEGO w NOWYM BIEŻANOWIE[/B]. Znaleziony pies był jeszcze z dwoma innymi (POGRYZIONYMI) psami i suką z cieczką (suka była czarna, duża z łańcuszkiem na szyi). [B]ZNALEZIONY PIES PRZEBYWA TERAZ U UŻYTKOWNICZKI FORUM - Ank@2[/B] [B]Wszelkie pytania i informacje w związku ze znalezionym pieskiem należy kierować pod numer tel. 600854133.[/B] [SIZE=4][B]!!![/B][/SIZE] Quote
karusiap Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 no to pieknie,kolejny...z obroza i smycza,musial sie zgubic komus..mam nadzieje. Ciezko bardzo o tymczasy teraz;/ manuelka co sie stalo z pozostalymi biegajacymi psami,o ktporych pisalas? Quote
manuelka93 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [SIZE=3]W Krakowie przebywa znaleziony kundelek, pilnie potrzebujący tymczasowego domu!!! Pies jest mały, ma smycz i obrożę. Rozwieszanie plakatów trwa, ale piesek nie ma gdzie nocować. POTRZEBNY NOCLEG DLA KUNDELKA! W dzień psa będziemy odbierać. TYMCZAS POTRZEBNY NATYCHMIAST!! [/SIZE] [SIZE=4]NUMER TEL: 600854133[/SIZE] [SIZE=3] manuelka93 i Ank@2[/SIZE] [SIZE=5]!!![/SIZE] Quote
kiwi Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 przedstawiam wam tosie :) Foksia mi ja przywiozła z krakowskiego schorniska, nie sprzedała sie na giełdzie... tosia ma 2 miesiace i jest bardzo rezolutna, charakterną suczka [IMG]http://img166.imageshack.us/img166/2223/picture038df4.jpg[/IMG] musze ja szybko wydac... bo starsznie fajna, zobaczcie jak mi do płytek pasuje... [IMG]http://img518.imageshack.us/img518/7897/picture057vy6.jpg[/IMG] Quote
Ank@ Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Błagam o DT dla psiaka. Moze u mnie spać tylko dzisiaj, już jutro zawiozę go do schroniska - nie mam miejsca w domu. Piesek jest nadzwyczaj łagodny , pozwala z sobą zrobić wszystko. moj numer 600854133 Jeszcze raz bardzo proszę o DT. Quote
Ank@ Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 ja jest zamieszana w całą tę akcję - już wszystko tłumaczę. Wczoraj byłam na rolkach i zauważyłam gromadkę psów biegającą po ulicach. Za pierwszym razem 4 psiaki uciekły przede mną, za drugim razem ( godzinę później) nie dałam za wygraną i biegałam w rolkach po łąkach. Chciałam złapać choć jednego psiaka i udało się. Złapałam kundelka średniej wielkości, piesek młody w wieku 1- 2 lat. Sierść półdługa, szorstka, czarna podpalana.Ogonek długi zawinięty, uszy stojące. Piesek jest prze kochany, łagodny i pozbawiony w 100% agresji. Pozwala robić z sobą wszystko. Grzecznie jeździ autobusem, umie chodzić na smyczy i w kagańcu. Jedynym jego minusem jest to,. że przywiązał sie do mnie i kiedy mnie nie widzi szczeka. Ostatniej nocy cały czas szczekał i tymczasowa opiekunka miała z tego powodu problemy. Po za Brutuskiem na łąkach była jeszcze duża suka, za którą biegały dwa średnie kundelki. Suczka była czarna, włos krótki, uszy stojące i długi ogon. Na szyi łańcuszek ( chyba pół zaciskowy). I dwa kundelki, jeden cały szary, można powiedzieć srebrny, długa sierść, bez obroży. Drugi rudy, długa sierść. TE dwa pieski cały czas gryzły się o sukę i wykazywały agresję, dlatego ich nie złapałam. Quote
Kropcia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Kiwi, ale cudna... :loveu::loveu::loveu: Kolejne psie bidy :( ja niestety nie mam na razie jak pomóc... :( Quote
weszka Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [EMAIL="Ank@2"]Ank@2[/EMAIL] niestety nie mogę pomóc. DT mamy jak na lekarstwo. Może być jedynie opcja hotelu ale nie wiem jak p. Tomek z miejscami przed majowym weekendem. Biedne psy :( Quote
AMIGA Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 O kuuuurcze, ciężka sprawa teraz z tymczasem! Wszyscy zapsieni!:shake: Quote
Recommended Posts