Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='karusiap']Moze wybiera sie ktos w srode rano do hotelu?
Ma byc juz ladniejsza pogoda:cool3:[/quote]

Rano nie ale prawdopodobnie po południu. Jadę około południa po 2 hotelowiczów z Łodzi - jak uda się psiaki złapać to popołudniu będę z nimi podróżować do p. Tomka :)

Posted

[quote name='liryka']Ponownie uwaga na kleszcze!! Moja spiaca krolewna spaceruje tylko wokol bloku i po bloniach, a dzis wyjełam z niej kolejne 3 pajeczaki :angryy:[/quote]
liryka, co robisz z wyjętymi kleszczami??
Nie wyrzucajcie ich spowrotem na zewnątrz... nażarły się i będą się rozmnażać... rozbicie odwłoku nie wystarczy! Trzeba albo utopić (toaleta) albo spalić!

Posted

z pelna swiadomoscia rozcinam paznokciem albo peseta leb i topie bydlaki. jako biolog terenowiec spedzilam w lesie pol zycia i niewiele jest elementow przyrody, ktore wywoluja we mnie takie uczucia jak kleszcze

Posted

Tylko nie wyciągajcie i nie zabijajcie ich gołymi rękami !!
Lekarz zakaźnik mi to powiedział. Rękawiczki. albo te fajne pipety do wyciągania. Ja je nazywam szubieniczkami :) i prosto do kibelka a niech sobie gadziny "popływają".. Mnie też obrzydzają najbardziej kleszcze. Jak zobaczę jakiegoś jak chodzi np po nogawce to bez kąpieli nie przejdzie.. Brrrrrrr.. fujjj....

Posted

Lepiej zapalniczką potraktować tą paskudę....:razz:

I poważnie, lepiej nie dotykać tego siedliska wszystkiego paskudztwa. Ale tematy na dobranoc :evil_lol:

Posted

Podaję rozliczenie:

[B][COLOR=#9932cc]Było: przyszło 100 od prof. Leji, a 90 wpłaciłam Artwetowi za posrednictwem Pati (wyrywanie zębów małej suni wyrzucoenj z cieczką, 10 zło. odrobaczenie) mamy więc 538[/COLOR][/B]

jest: przyszło 130 złotych z bazarku Sylwinki:loveu::loveu: wielkie dzięki!! mamy więc 668. zaraz policzę ile z tego pojdzie na dług Wigusia...uf on siedzi i siedzi w hotelu

Posted

Krakowskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami serdecznie zaprasza na 15 Jubileuszowy Koncert Charytatywny "Jestem, szczekam, czekam...", który odbędzie się 28 kwietnia 2008 roku o godzinie 19.00 w Teatrze Bagatela w Krakowie.
Bilety do nabycia w KTOz ul.Floriańska 53 i kasie teatru :25,30,50 zl.
Dochód z koncertu przeznaczony zostanie w całości na pomoc
zwierzętom."

Posted

[quote name='kiwi']bardzo ważne
kto da rade być transportem dla vigo w ten czwartek do programu i pozniej?
błagam :Rose:[/quote]

Kiwi, ja mogę pojechać, tylko powiedz mi jak wygląda Vigo ?! To znaczy czy jest duży, mały, średni i czy zmieści się na tylnie siedzenie Opla Astry. Aha. no i ja nie wiem gdzie dokładnie jest hotel p. Tomka (o ile tam jest Vigo) , tak że musiał by ktos ze mną pojechać.

Posted

[quote name='kiwi']super!! ja z toba moge pojechac wiec nic sie nie martw.
zobacze jeszcze czy uda mi sie umowic okuliste dla vigo wczesniej[/quote]

OK, więc czekam na info o której jedziemy.

Posted

Do hotelu przywiozłam dziś 2 nowe psiaczki - [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109957[/URL] - biedaki po zmarłej pani. Jeden misiowaty i drugi sznaucerek mini.
Jutro wybieram się popołudniu do nich - jakby ktoś miał czas i ochotę zapraszam - muszę je zabrać do weta i chętnie miałabym kogoś do pomocy bo psiaki są póki co mocno wystraszone i samej z dwójką będzie mi troszkę ciężko.

Posted

[quote name='Romi']OK, więc czekam na info o której jedziemy.[/quote]
Kiwi Romi dżięki!! Kiwi może musz szelki kupicie co?:p bo on psiaków nie lubi żeby w studoi nie było cyrku

Posted

[quote name='weszka']
Jutro wybieram się popołudniu do nich - jakby ktoś miał czas i ochotę zapraszam - muszę je zabrać do weta i chętnie miałabym kogoś do pomocy bo psiaki są póki co mocno wystraszone i samej z dwójką będzie mi troszkę ciężko.[/quote]

to ja tez zapytam, o której?

Posted

Jest chętna wspaniała dziewczyna na kotka, tylko jasno rudego, bo takiego kiedys miała. Pokazałam jej kotki p. Ludmiły, ale moze wiecie jeszcze o jakiś jasno rudych? To jest naprawde dobry dom

Posted

dostalam wiadomosc ze przy jednym z blokow na ulicy kozlowki od kilku dni siedzi maly kudlaty brazowo szary pies. ewidentnie wyrzucony albo zagubiony, siedzi tam caly czas. mieszkancy go przeganiaja. moze macie jakies info o zaginionym psie pasujacym do opisu albo ktos mieszka w poblizu? lezy na chodzniku i spi w zywoplocie

Posted

[COLOR=Red]Dziewczyny, dawac mi mailem fotki psiakow, jakie macie. To odzew z ogloszenia Zuzi, ktora juz ma domek, ale dajmy sznase innym szczeniarom!![/COLOR]

'A czy ma Pani może jakieś zdjęcia piesków??
Interesują mnie pieski od 2m-cy do roku, byleby nie wyrosły na olbrzymy mogą mieć dłuższą sierść :) Dziękuje bardzo za kontakt,'

Posted

[quote name='liryka']to ja tez zapytam, o której?[/quote]

[quote name='sugarr']A o której?[/quote]

Około 17.30 To mój telefon jakby ktos chciał się zabrać 607 11 44 44