Aga-ta Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='erka']Mam pytanie i wielka prośbę do kogos z Krakowa. Szukamy osoby , ktora mogłaby przechować niewielkiego psiaka jutro/środa/ od godz.8 do 12. Piesek znalazł dom w Krakowie i jutro byłby transport , ale z samego rana, a przyszła właścielka ma rano sprawę sądową i może go odebrac dopiero ok. 12. Czy ktoś mógłby pomóc? Proszę o odpowiedź może sms, to oddzwonię /609 890 204/.[/quote] czy psiak toleruje inne psy? i czy o 12 pani sama po niego przyjedzie, czy trzeba go gdzies zawiezc? Quote
mar.gajko Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Aga-ta']czy wiadomo co sie stalo z tym psem? jezeli bedzie potrzebny transport chetnie przewioze go do hotelu. Robi sie coraz zimniej...[/QUOTE] Nie ma go tam. Nie wiem co z nim. Pewnie go odłapali ze schronu, albo gdzieś sobie poszedł. Quote
mar.gajko Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='erka']Mam pytanie i wielka prośbę do kogos z Krakowa. Szukamy osoby , ktora mogłaby przechować niewielkiego psiaka jutro/środa/ od godz.8 do 12. Piesek znalazł dom w Krakowie i jutro byłby transport , ale z samego rana, a przyszła właścielka ma rano sprawę sądową i może go odebrac dopiero ok. 12. Czy ktoś mógłby pomóc? Proszę o odpowiedź może sms, to oddzwonię /609 890 204/.[/QUOTE] Ewo, jak nic się nei znajdzie to dzwoń. Ja jestem w pracy, i musiałby chwilę posiedzieć pewnie w aucie bo mam spotkanie o 8.30 - z godzinę, półtorej. A potem w biurze gdzieś go schowac mogę. Tylko Pani musiałaby przyjść bo o 12- się nei wyrwę z roboty. A domek sprawdzony? Quote
locky Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 No nie ma problemu. :) Akurat jutro mam wolne i przez najbliższe kilka miesięcy.;) Zwolnili mnie z pracy to mam dużo wolnego czasu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zaopiekuję się pieskiem. Jest jeden mały problem. Nie mam żadnych zabawek, ani nic dla psiuni:roll: Quote
erka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Maksiu toleruje inne psiaki, pani sama by go odebrała. Ale samego w samochodzie to bym sie troche bała zostawiac.:roll: Quote
erka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [SIZE=3][COLOR=red]Dzięki pietrobus[/COLOR][/SIZE]:loveu::loveu:. Myślę,że Maksiu nie musi juz mieć zabawek:lol:, to juz jest dorosły, 2 letni psiak. Najwyżej zostawimy Ci trochę suchej karmy dla niego:p. Quote
mar.gajko Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='erka']Maksiu toleruje inne psiaki, pani sama by go odebrała. Ale samego w samochodzie to bym sie troche bała zostawiac.:roll:[/QUOTE] Ewo, ale je nei pracuję ze zwierzętami w tej pracy. Musiałby zostać sam na godzinkę, dwie i niestety w aucie. Potem już siedzę u siebie to moge go wziąć do biura. Quote
Nela_ Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='erka'][SIZE=3][COLOR=red]Dzięki pietrobus[/COLOR][/SIZE]:loveu::loveu:. Myślę,że Maksiu nie musi juz mieć zabawek:lol:, to juz jest dorosły, 2 letni psiak. Najwyżej zostawimy Ci trochę suchej karmy dla niego:p.[/QUOTE] Sorki, że się wtrącę. Moj byczek ma ponad 4 lata i nie wyobrażam sobie żeby nie miał swoich zabaweczków. Zabawką może być nawet pusta plastikowa butelka, mocna szmatka, piłeczka.... Quote
black sheep Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 taki mały bazarek [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7478186#post7478186[/url] Quote
locky Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Karma się przyda :) Bo nie mam. Psa zresztą też, na razie - do soboty, kiedy to wybęde na daleki zachód do Wrocławia po swojego Maxa:eviltong: Koc jakiś tam mam zamiast legowiska, więc wypocząć będzie miał na czym. Jeżeli będzie wszystko załatwione daj znać;) Quote
erka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Nela, Maksiu ma być u petrobusa tylko 3-4 godz, to bez przesady wytrzyma bez zabawek:cool3:. Petrobus, osoba, która będzie wiozła Maksia do Krakowa skontaktuje się z Tobą, o ile wiem będzie wyjeżdżać z Kielc ok.6 rano, czyli mniei więcej o 7.30 powinna być w Krakowie. Będzie też dzwonić przyszła właścicielka Maksia:lol:. A wogóle , to przepraszam,że się wcięłąm z Maksiem w krakowski wątek;). Quote
lizka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Dostałam plakaty, zajme sie nimi jutro :cool3: Quote
locky Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Wszystko już załatwione:lol: Akurat się złożyło, że pani składa wizytę blisko mnie:cool1: A, właścicielka też mieszka nieopodal;) Quote
AgaG Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [SIZE=3][COLOR=red]podaję rozliczenie: było tak: [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#0000ff]564 + 35 od Gosiapk= 599[/COLOR][/SIZE] dziś wydatki na psy krakowskie: [COLOR=red]po rabacie od pana Tomka (50 złotych nam podarował:loveu: :loveu::loveu:) zamiast 210 zaplaciłam 160 [/COLOR](zapłacony jest Dzeki i Bobik) pan Tomak martwi się o kota, ze tyle siedzi, będzie katastrofa finansowa tym bardziej że kot był chory u pan Tomak mówił że go leczyli... ech... [SIZE=3][COLOR=blue]599-160 =439 do dotego doszło 75 z bazarku Weszki i 200 (100 na Pegaza od jotpeg przekazana przez Anię B oraz 100 od pani Kamyka również przekazane za posrednictwem Ani B) razem jest 439 + 75 + 200 = 714. długi mamy jednak w hotelu duże..bardzo duże...:-( [/COLOR][/SIZE] Quote
Tweety Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 a co to w ogóle za kociuszek siedzi w tym hotelu? Quote
Patia Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Kocurek - podrostek , wykastrowany , bardzo przyjacielski . Quote
AgaG Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 kotek bury z białym został wraz z dwoma innymi podrzucony do gabinetu wet. jeszcze przed wakacjami i siedzi i siedzi. jest wykastrowany dzięki Pati. ale byl chory i on ma ogromny dług oraz dwaj jego braciszkowie (jesli czegos nie mylę, bo to Kiwi zawoziła) one mają dom, ale dług gigantyczny. :-(:-( Mamy dramat z wydawaniem kiciusiów. u Ani. też chmara kotów :-(:-(:-( Quote
Tweety Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 a w jakim wieku? podrostek to tak z 5 m-cy, pół roku? Quote
AgaG Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 dziewczyny podajcie mi proszę na pw. linki do wszystkich krakowskich bazarków na nasze psy, to wkleję na pierwsza stronę linki:p [COLOR=red]dziękuję Jagience za poratowanie mnie dzisiaj z fotami!!! to znaczy przenoszenie ich z aparatu do kompa i pofatygowanie się w moje okolice. :loveu::loveu::loveu:[/COLOR] Quote
Tweety Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='kiwi']dokladnie tajk, urodzony w kwietniu[/quote] czyli taki jak moje Miauciki. Zdrowy jest? szczepiony, odrobaczony? Quote
karusiap Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 lizka przekazala mi dzis 30 zl na psiaki z bazarku-dziekujemy:loveu: Quote
Nela_ Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Mam nauczke. Nie wcinaj się jak nie znasz watku :oops: Sorki... Zyczę powodzenia. Quote
lizka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Moj bazarek zakonczony - lada dzien pewnie wpłyna pieniazki od wszystkich (łącznie 49zł) :cool3: Quote
weszka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='AgaG']dziewczyny podajcie mi proszę na pw. linki do wszystkich krakowskich bazarków na nasze psy, to wkleję na pierwsza stronę linki:p [/quote] Moje aktualne bazarki: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84761[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85786[/URL] Sorki, miało być na PW :oops: ale tam tez wysłałam a usunać się nie da :roll: Quote
Recommended Posts