Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='erka']Mam pytanie i wielka prośbę do kogos z Krakowa. Szukamy osoby , ktora mogłaby przechować niewielkiego psiaka jutro/środa/ od godz.8 do 12.
Piesek znalazł dom w Krakowie i jutro byłby transport , ale z samego rana, a przyszła właścielka ma rano sprawę sądową i może go odebrac dopiero ok. 12.

Czy ktoś mógłby pomóc?

Proszę o odpowiedź może sms, to oddzwonię /609 890 204/.[/quote]

czy psiak toleruje inne psy? i czy o 12 pani sama po niego przyjedzie, czy trzeba go gdzies zawiezc?

Posted

[quote name='Aga-ta']czy wiadomo co sie stalo z tym psem?
jezeli bedzie potrzebny transport chetnie przewioze go do hotelu. Robi sie coraz zimniej...[/QUOTE]

Nie ma go tam. Nie wiem co z nim.
Pewnie go odłapali ze schronu, albo gdzieś sobie poszedł.

Posted

[quote name='erka']Mam pytanie i wielka prośbę do kogos z Krakowa. Szukamy osoby , ktora mogłaby przechować niewielkiego psiaka jutro/środa/ od godz.8 do 12.
Piesek znalazł dom w Krakowie i jutro byłby transport , ale z samego rana, a przyszła właścielka ma rano sprawę sądową i może go odebrac dopiero ok. 12.

Czy ktoś mógłby pomóc?

Proszę o odpowiedź może sms, to oddzwonię /609 890 204/.[/QUOTE]

Ewo, jak nic się nei znajdzie to dzwoń. Ja jestem w pracy, i musiałby chwilę posiedzieć pewnie w aucie bo mam spotkanie o 8.30 - z godzinę, półtorej. A potem w biurze gdzieś go schowac mogę. Tylko Pani musiałaby przyjść bo o 12- się nei wyrwę z roboty.
A domek sprawdzony?

Posted

No nie ma problemu. :) Akurat jutro mam wolne i przez najbliższe kilka miesięcy.;)
Zwolnili mnie z pracy to mam dużo wolnego czasu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Zaopiekuję się pieskiem. Jest jeden mały problem. Nie mam żadnych zabawek, ani nic dla psiuni:roll:

Posted

[SIZE=3][COLOR=red]Dzięki pietrobus[/COLOR][/SIZE]:loveu::loveu:. Myślę,że Maksiu nie musi juz mieć zabawek:lol:, to juz jest dorosły, 2 letni psiak. Najwyżej zostawimy Ci trochę suchej karmy dla niego:p.

Posted

[quote name='erka']Maksiu toleruje inne psiaki, pani sama by go odebrała. Ale samego w samochodzie to bym sie troche bała zostawiac.:roll:[/QUOTE]

Ewo, ale je nei pracuję ze zwierzętami w tej pracy. Musiałby zostać sam na godzinkę, dwie i niestety w aucie. Potem już siedzę u siebie to moge go wziąć do biura.

Posted

[quote name='erka'][SIZE=3][COLOR=red]Dzięki pietrobus[/COLOR][/SIZE]:loveu::loveu:. Myślę,że Maksiu nie musi juz mieć zabawek:lol:, to juz jest dorosły, 2 letni psiak. Najwyżej zostawimy Ci trochę suchej karmy dla niego:p.[/QUOTE]

Sorki, że się wtrącę. Moj byczek ma ponad 4 lata i nie wyobrażam sobie żeby nie miał swoich zabaweczków. Zabawką może być nawet pusta plastikowa butelka, mocna szmatka, piłeczka....

Posted

Karma się przyda :) Bo nie mam. Psa zresztą też, na razie - do soboty, kiedy to wybęde na daleki zachód do Wrocławia po swojego Maxa:eviltong:

Koc jakiś tam mam zamiast legowiska, więc wypocząć będzie miał na czym.
Jeżeli będzie wszystko załatwione daj znać;)

Posted

Nela, Maksiu ma być u petrobusa tylko 3-4 godz, to bez przesady wytrzyma bez zabawek:cool3:.

Petrobus, osoba, która będzie wiozła Maksia do Krakowa skontaktuje się z Tobą, o ile wiem będzie wyjeżdżać z Kielc ok.6 rano, czyli mniei więcej o 7.30 powinna być w Krakowie.
Będzie też dzwonić przyszła właścicielka Maksia:lol:.

A wogóle , to przepraszam,że się wcięłąm z Maksiem w krakowski wątek;).

Posted

[SIZE=3][COLOR=red]podaję rozliczenie: było tak: [/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=#0000ff]564 + 35 od Gosiapk= 599[/COLOR][/SIZE]
dziś wydatki na psy krakowskie: [COLOR=red]po rabacie od pana Tomka (50 złotych nam podarował:loveu: :loveu::loveu:) zamiast 210 zaplaciłam 160 [/COLOR](zapłacony jest Dzeki i Bobik) pan Tomak martwi się o kota, ze tyle siedzi, będzie katastrofa finansowa tym bardziej że kot był chory u pan Tomak mówił że go leczyli... ech...
[SIZE=3][COLOR=blue]599-160 =439 do dotego doszło 75 z bazarku Weszki i 200 (100 na Pegaza od jotpeg przekazana przez Anię B oraz 100 od pani Kamyka również przekazane za posrednictwem Ani B) razem jest 439 + 75 + 200 = 714. długi mamy jednak w hotelu duże..bardzo duże...:-( [/COLOR][/SIZE]

Posted

kotek bury z białym został wraz z dwoma innymi podrzucony do gabinetu wet. jeszcze przed wakacjami i siedzi i siedzi. jest wykastrowany dzięki Pati. ale byl chory i on ma ogromny dług oraz dwaj jego braciszkowie (jesli czegos nie mylę, bo to Kiwi zawoziła) one mają dom, ale dług gigantyczny. :-(:-( Mamy dramat z wydawaniem kiciusiów. u Ani. też chmara kotów :-(:-(:-(

Posted

dziewczyny podajcie mi proszę na pw. linki do wszystkich krakowskich bazarków na nasze psy, to wkleję na pierwsza stronę linki:p

[COLOR=red]dziękuję Jagience za poratowanie mnie dzisiaj z fotami!!! to znaczy przenoszenie ich z aparatu do kompa i pofatygowanie się w moje okolice. :loveu::loveu::loveu:[/COLOR]

Posted

[quote name='AgaG']dziewczyny podajcie mi proszę na pw. linki do wszystkich krakowskich bazarków na nasze psy, to wkleję na pierwsza stronę linki:p

[/quote]

Moje aktualne bazarki:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84761[/URL]
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85786[/URL]

Sorki, miało być na PW :oops: ale tam tez wysłałam a usunać się nie da :roll: