karusiap Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Dziekuje sugarr jestes kochana ale juz zostanmy przy tym,ze jutro przyjedzie..Dzis juz tego wszytskiego nie uda sie zgrac bo szczerze mowiac sama sie nie wyrobie,a jutro juz spokojnie go odbierzemy. Ale dziekuje:loveu: Quote
black sheep Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Od Foksi: AMBROZJA ZERWAŁA SIE I UCIEKŁA .BIEGNIE Z OŚ.RUCZAJ Z UL .CHMIELEWSKIEJ PRZY STADNINIE KONI W KIERUNKU CMENTARZA .MA CZERWONA OBRÓŻKE I KAWAŁEK SMYCZKI KTÓRA PRZEGRYZŁA NIEBIESKIEJ. POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
karusiap Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Kto tam jest??kto moze pomoc??Ambrozje zlapac to chyba cudu trzeba...Matko biedny pies:(:(:(:( Quote
Jagienka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Czy ona była juz na takim etapie socjalizacji, że da sie złapać? Podejdzie do cżłowieka? Quote
miniulka91 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 kurde jak ja teraz nie złapiecie to przez noc moze dalego się zapędzic...,rany ,zeby nie było jak z czekoladka...odpukać ja jak ja teraz nie złapiecie jutro rano pojade ,poszukam Quote
Faro Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Karusiu - jak spotkamy sie w hotelu to porozmawiamy o specjalnej obróżce dla dobcia (tylko przypomnij mi o tym, bo ostatnio kiepsko z mą pamięcią) - byłoby super jesli udałoby sie taką zdobyć (a przecież nie ma rzeczy niemożliwych) Quote
.Ania. Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Kocięta szukają domu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77039[/URL] Quote
karusiap Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Faro']Karusiu - jak spotkamy sie w hotelu to porozmawiamy o specjalnej obróżce dla dobcia (tylko przypomnij mi o tym, bo ostatnio kiepsko z mą pamięcią) - byłoby super jesli udałoby sie taką zdobyć (a przecież nie ma rzeczy niemożliwych)[/quote] Dobrze,dziekuje bardzo.Bedziemy dzis ale moze byc pozno ale tez w czwarek to na pewno sie przypomne:) Quote
miniulka91 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 ambrozja sie znalazła? bo nie wiem czy ja jechac szukac Quote
Jagienka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='miniulka91']ambrozja sie znalazła? bo nie wiem czy ja jechac szukac[/quote] nie, nie znalazła się... :shake: Quote
agamika Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 nie wiecie moze czy ktoś nie zglaszał w schronie zaginięcia owczarka szetlandzkiego? dzis sie dowiedziałam ze jest od ponad dwoch tygodni widywany taki psiak (okolice Azorów i Krowodrzy Górka) (moze nawet dłuzej). Ja kiedys gdzies widziałam ogłoszenie o zaginięciu szelti na Azorach, ale teraz nie pamietam na którym portalu to było:oops: , moze to byc ten . edit: ogłoszenie już znalazłam , sorki za zamieszanie. edit2: to nie psiak z ogłoszenia, niestety, czyli jakis błąkający się . Wiem na razie tyle : utyka na jedną łape (chyba go potraciło cos, ) boi sie ludzi Quote
Faro Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Karusiu - może "Twój " dobcio jest i głuchy , ale ........ niemy to on napewno nie jest :evil_lol: . Szczekot ma przerażliwy (jak to szczeniak), donośny i chetnie korzysta z niego zachęcając do zabawy z nim jego maskotką :lol: . Maluszek potrzebuje "nowej dostawy" - kołdra , koce , bo to co mu zostawiłyście wczoraj miał juz posiusiane (dziś pewnie bedzie już mokre "na wylot") a ładnie leżał na miękutkim. Jesli mogę doradzić -zorganizujcie jakąś kołdrę i ze dwa koce. Ja wieczorkiem przywiozę "zabezpieczenie" (takie jak miał Maks czy ma Sandra ) by kołdra nie przemokła i na to dopiero połozycie koc - jak go posika będziecie mogły wyprać i wysuszyć . Mariola była wczoraj z maluszkiem na króciutkim spacerku, bym mogła mu sprzatnąc w boksie (*dobrał" sie do kołdry z nudów :razz: ) - chłopczyk wogóle nie umie chodzić na smyczy . Pilnie potrzebuje szeleczek (takich z taśmą na pleckach bo one pewniejsze), z obróżki może wysmyknąć sie , a łańcuszek zaciskowy bedzie go zbyt stresował i można nim "przyszczypić" szyjkę. O reszcie porozmawiamy w hotelu, bo pewnie sie zobaczymy. Quote
karusiap Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Faro:loveu: dziekuje za rady:)i za podklady dzis postaram sie kupic szeleczki dla malego...mam tylko problem z koldrami:oops: w ciagu ostatnich paru psiakow wynioslam z domu wszelka posciel...2 koldry i szczerze nie ma juz chyba takich,bez ktorych ktos mi w domu nie zmarznie:oops: cioteczki czy ktos moze pomoc??przydadza sie wszelkie koce ,koldry i spanka... Faro zapraszam tez na watek Ramzeska:) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77134&page=5[/URL] i bardzo,bardzo dziekuje za dogladanie Go! Quote
black sheep Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 A jutro będzie ktoś w schronie? Nie lubie sama chodzić....... Quote
AniaB Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 black sheep - jutro ma podjechać AgaG - pewnie ok. 15.00 - 15.30. Jutro zabieramy Pegaza. Ja bede ok. 16.30 ale tylko na zewnatrz, zeby zabrać pegaza.. Quote
Asior Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Będzie ktoś w schronie w niedziele??? Bo nue byłam już ze 4 tyg i bym się wreszcie wybrała... Quote
agamika Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 ok, tylko jak wiecej sie dowiem, ja nie chodze do tego parku co go widują. Wczoraj przypadkiem o nim sie dowiedziałam, ok 2 tygodnie temu sie pojawił , nie chodził własnie na jedna łapę, teraz utyka na nią, ale podobno jakos dziwnie. Jak najszybciej spróbuje cos sie dowiedziec Quote
weszka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [B]karusiap [/B]popytam rodzinkę o koce i kołdry. Chyba moja siostra coś ma bo kiedyś wspominała ale wtedy nie były potrzebne. Wraca w niedzielę z wakacji to dam znać. Popatrzcie jaki koszmar [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6534157#post6534157[/URL] Quote
karusiap Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='weszka'][B]karusiap [/B]popytam rodzinkę o koce i kołdry. Chyba moja siostra coś ma bo kiedyś wspominała ale wtedy nie były potrzebne. Wraca w niedzielę z wakacji to dam znać. Popatrzcie jaki koszmar [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6534157#post6534157[/URL][/quote] dziekuje:loveu: te psy sa w tragicznej sytuacji (z linka weszki):( Quote
black sheep Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 O to fajnie, że Aga będzie, dawno jej nie widziałam:) Ja będę ok 13-14. Może ktoś chce fotki piesków? Bo biore aparat Quote
black sheep Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Może ktoś chce fotki piesków? Bo biore aparat Quote
Anashar Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='Asior']Będzie ktoś w schronie w niedziele??? Bo nue byłam już ze 4 tyg i bym się wreszcie wybrała...[/QUOTE] Ja się postaram być ;) Quote
Jagienka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='weszka'] Popatrzcie jaki koszmar [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6534157#post6534157[/URL][/quote] Trzeba DT, na warunki hotelowe się nie nadaje :shake: Matka mojej Morii?? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77106[/URL] Quote
Recommended Posts