Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 340
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taka super szurpata paróweczka nie ma jeszcze ogłoszeń netowych. Trzeba to szybko nadrobić. Zaraz go wystawię na allegro i jeśli nie ma go w innych portalach, moge też go pokazać.

Sierściowata parówka - ogoniasta i wesoła - prosi o pomoc z znalezieniu domku na zawsze!

Posted

Pirat naprawde potrafi biegac!Kto chce szybkobieznego jamnika?

Dzis zobaczylam dziki pod schronem i zostala przez nie odcieta jedna droga powrotu.Alez ja pedzilam!A jamnik przodem ,zachwycony,zziajany.

bardzo zgrabny,udany piesek.

Posted

Nie mial czasu zorientowac sie,takie tempo biegu nadalam :evil_lol:

Niestety dziki i Trojmiasto to jedno.Ja zanim wejde do naszego sadu kolo domu,patrze na reakcje mojej suki.Zjezona-nie wchodze.

Pirat prosi o dom.

Posted

brazowa1 napisał(a):

Dzis zobaczylam dziki pod schronem i zostala przez nie odcieta jedna droga powrotu.

No to Ursus i Armata mają nowe towarzystwo do straszenia:diabloti:

Posted

Mlodemu nie mozna jednak zajsc za skore, Ja tego sprobowalam i sie doigralam , Teraz glupio sie smieje , ale to nie zabawne, Raz bawiac sie wystraszylam go na fest i sie wkurzyl , potem jak go mijalam to pelne uzebienie mi pokazywal . Ale to wspanialy pies, Nie wiem dlaczego ale smiac mi sie z niego chce i tej naszej glupiej historii, Tzn my sie lubimy tylko ze ja przegielam ,
Ok... maly nasz piracik szuka domu.....

Posted

Dobrze wiewióra, że Józiowi nie próbowałaś zajść za skórę. Niby on taki poczciwy, ale kto wie co w nim siedzi jak się go wkurzy na fest.:diabloti:

Posted

[quote=wiewiora1;"Mlodemu nie mozna jednak zajsc za skore, Ja tego sprobowalam i sie doigralam , Teraz glupio sie smieje , ale to nie zabawne, Raz bawiac sie wystraszylam go na fest i sie wkurzyl , potem jak go mijalam to pelne uzebienie mi pokazywal . Ale to wspanialy pies, Nie wiem dlaczego ale smiac mi sie z niego chce i tej naszej glupiej historii, Tzn my sie lubimy tylko ze ja przegielam"

a ile razy ja mowilam:nie rozbawiac jamnika???Tzn,bawic sie,ale nie łapami i nie w polowanie???No,to sie jamnik wkurzyl i paluchy chcial poodgryzac.I miał racje. :diabloti:

Pirat nalezy do moich ulubiencow i zlego slowa nie pozwole powiedziec.Milośnik jamnioli moze miec z niego pocieche.