Celina12 Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Piraciku-wstajemy i hopamy na pierwszą stronę!!!!! Quote
iwlajn Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Trzeba kogoś poprosić o wystawienie go na allegro!! Napiszę do supergogi. Quote
supergoga Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Taka super szurpata paróweczka nie ma jeszcze ogłoszeń netowych. Trzeba to szybko nadrobić. Zaraz go wystawię na allegro i jeśli nie ma go w innych portalach, moge też go pokazać. Sierściowata parówka - ogoniasta i wesoła - prosi o pomoc z znalezieniu domku na zawsze! Quote
supergoga Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Napiszcie mi tylko jak najszybciej jaki kontakt w sprawie psiulka podać w ogłoszeniach: tel. email. Quote
supergoga Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Szurpata parówa na allegro http://www.allegro.pl/item137895176_jamnikowaty_szorstkowlosy_pirat_prosi_o_domek_.html Jeszcze na inne portale wstawiam: aaaby alegratka eurocity kupsprzedaj 4łapy. Jak ktos może na inne, to wstawcie. Quote
iwlajn Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Kochana supergoga:loveu: zawsze pomoże:Rose: Quote
brazowa1 Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Pirat naprawde potrafi biegac!Kto chce szybkobieznego jamnika? Dzis zobaczylam dziki pod schronem i zostala przez nie odcieta jedna droga powrotu.Alez ja pedzilam!A jamnik przodem ,zachwycony,zziajany. bardzo zgrabny,udany piesek. Quote
brazowa1 Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Nie mial czasu zorientowac sie,takie tempo biegu nadalam :evil_lol: Niestety dziki i Trojmiasto to jedno.Ja zanim wejde do naszego sadu kolo domu,patrze na reakcje mojej suki.Zjezona-nie wchodze. Pirat prosi o dom. Quote
iwlajn Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 brazowa1 napisał(a): Dzis zobaczylam dziki pod schronem i zostala przez nie odcieta jedna droga powrotu. No to Ursus i Armata mają nowe towarzystwo do straszenia:diabloti: Quote
Celina12 Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Pirusiu-"do boju marsz do boju"-na pierwszą stronę Quote
iwlajn Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 akucha napisał(a):Usmiechamy sie do cioć.. Bo wujków jak na lekarstwo...:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Niech ten Pirat leci juz do domu,bo mnie irytuje,ze taki fajny,mlody podrasowiony pies siedzi w klatce w schronie. Quote
iwlajn Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Jak to podrasowiony? Przecież to prawdziwy jamniś z krwi i kości.:loveu: Quote
iwlajn Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Znalazłam gdzieś ogłoszenie pani, która poszukiwała jamniczka, napisałam do niej o Piracie. Czekam, może coś odpisze. Quote
wiewiora1 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Mlodemu nie mozna jednak zajsc za skore, Ja tego sprobowalam i sie doigralam , Teraz glupio sie smieje , ale to nie zabawne, Raz bawiac sie wystraszylam go na fest i sie wkurzyl , potem jak go mijalam to pelne uzebienie mi pokazywal . Ale to wspanialy pies, Nie wiem dlaczego ale smiac mi sie z niego chce i tej naszej glupiej historii, Tzn my sie lubimy tylko ze ja przegielam , Ok... maly nasz piracik szuka domu..... Quote
iwlajn Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Dobrze wiewióra, że Józiowi nie próbowałaś zajść za skórę. Niby on taki poczciwy, ale kto wie co w nim siedzi jak się go wkurzy na fest.:diabloti: Quote
brazowa1 Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 [quote=wiewiora1;"Mlodemu nie mozna jednak zajsc za skore, Ja tego sprobowalam i sie doigralam , Teraz glupio sie smieje , ale to nie zabawne, Raz bawiac sie wystraszylam go na fest i sie wkurzyl , potem jak go mijalam to pelne uzebienie mi pokazywal . Ale to wspanialy pies, Nie wiem dlaczego ale smiac mi sie z niego chce i tej naszej glupiej historii, Tzn my sie lubimy tylko ze ja przegielam" a ile razy ja mowilam:nie rozbawiac jamnika???Tzn,bawic sie,ale nie łapami i nie w polowanie???No,to sie jamnik wkurzyl i paluchy chcial poodgryzac.I miał racje. :diabloti: Pirat nalezy do moich ulubiencow i zlego slowa nie pozwole powiedziec.Milośnik jamnioli moze miec z niego pocieche. Quote
Celina12 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Piraciuku szukaj domku-Ty śpij a my Cioteczki podskoczymy za Ciebie:lol: Quote
kaerjot Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Deszcz nie deszcz, dzielny Pirat pędzi do przodu Quote
Recommended Posts