wiewiora1 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 A czyz ja zle slowo o nim mowie? Nie tylko sie smieje ile taka zabawa moze zrobic, A paluchow mi nie obgryzl. I na spacer normalmie chodzilismy. Wiec piesek grzeczny , tylko nie lubi byc dluzny, A z Jozkiem nie wyobrazam sobie takiej samej histori , On po prostu popatrzal by na mnie jak na glupia i by sobie poszedl . Jozio zna sie na zartach.. i mimo gabarytow jest bardzo spokojny . To kochany psiak , wierzcie , Mi trzeba wybic sobie z glowy ze to Jozak , pies agresywny . nie do opanowania. W tedy latwiej wszystko przychodzi , A jozek jest najbardziej cierpliwym miskiem jakiego znam . Oczywiscie nie przepada za rozczesywaniam lap . ale ktory pies to lubi , Ok ale tu nie mowa o Jozku tylko o naszym szorsciaku, ktory musie znalezc dom , Trzeba tak pomyslec .. jak przygarnie go ktos , to dla innego sopockiego psiaka znajdzie sie szansa ze Nasza kochana Brazowa wstawi go na Dogo , Kolejnym bedzie mam nadzieje Alaska.. To wspaniala suka . i Rolf,, A wierze ze Rolf znajdzie szybko dom , Brazowa jednak musi trochec jednak nad nim popracowac zeby wiedzial ze smycz to nic zlego . On uwielbia spacery , tylko ma chyba ma zle wspomnienia co do petli , smyczy, Zobaczycie jaki on piekny...A Alaska to tez niezla laska Quote
brazowa1 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Wiewiora1!!!!!!!!!!!!!!!!! czego cie w tym Londynie nauczyli! jak to mnie publicznie podpuszczasz! Juz Ty wiesz o co chodzi,prawda? :mad: Alaske damy,a na niedziele jestem umowiona z Lidka,ze wyprowadzamy Rolfa (ale wpierw Tenora) i sprawdzam go pod swoim kątem. Mam nadzieje,ze bedzie wszystko OK :) Pirat byl na spacerku,oczywiscie wpierw siku i koopa,potem troche biegania i do boksu,niestety.Kiedy go zobaczymy w domu?.... Quote
Celina12 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Maszerujemy na pierwszą stronę!!!!!!!!!!!! Quote
Celina12 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 A paróweczka na pierwszą stronę skacze!!!!!!!!!!:loveu: Quote
Celina12 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Piraciku!!!!!!!Skaczemy wysoko!!!!!!!!! Quote
Celina12 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Piracik-trochę gimnastyki-H O P -w górę!!!!!!!!:loveu: Quote
wiewiora1 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 No i Brazowa dopatrzyla sie podstepu... Tak tak teraz Alaskai Rolf beda musialy trafic na Dogo . Ale ja jestem niedobre dziecko.. A co do Rolfa to pamietam jego na spacerze, jest kochany i posluszny najgorsze tylko zlapanie go na smycz,, to bedzie problem , ale najpierw naszego kochanego Tenora trzeba ewakuowac,, Nie ja na prawde jestem bebebe Ok Brazowa wybacz, gdybym tam byla to Z mila checia zajelabym sie Rolfem ale wiem ze i ty zrobisz to tak samao dobrze jak ja ,,, Trzymam kciuki. A Alaska jest juz bardzo dlugo w schronie , z charakteru jest bardzo plochliwym psem i jej znak rozpoznawczy to gdy ktos do niej podchodzi to czy to ze strachu czy z radosci zalatwia sie pod siebie , Ale sami zobaczycie to kochane psy.. Jak wroce to Brazowa mnie dorwie ,, No co moje zdjeciae za ich zdjecie,, No nie musimy sobie pomagac!!!!!1 Pozdrowienia dla Brazowej . Trzymaj sie mocno Quote
Celina12 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Znów się pogimnastykujemy-HOP...HOP....i jeszcze raz HOP!!!!! Quote
brazowa1 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Wiewiora1,wstawimy Alaske na Dogo,poszukamy dobrej duszy dla wyplocha,aczkolwiek kochanego.Moze byc ciezko. Z Rolfem to tak,ze w niedziele robimy mu mala probe,musi wyjsc na spacer,musze go wyczesac,zobaczyc co on jest poza schronem.Piekny jest nieziemsko,wiec trzeba uwzglednic ryzyko,ze ktos sie nim zainteresuje ze wzgledu na wyglad,a on łatwy nie jest.Dodatkowo fakt kontaktu z Rolfem utrudnia Tenor :diabloti: ,alez on ma jazdy !:diabloti: ~A mieszka z Rolfem w boksie.... Za to Pirat jest od reki gotowy do adopcji i szuka domu,szybciutko tam musi trafic,bo zycie marnuje w schronie! Skoczny,wesoly,otwarty,z zyłka mysliwska,bez lękow. Quote
brazowa1 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Pirat jutro ma duzo spacerkow,rano pani Iza,popoludniu i wieczorem ja. Ale on musi miec dom,taki prawdziwy,na zawsze. Quote
Celina12 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Akuszko-no właśnie-:-( .Piraciku-wracaj na górę szybciutko!!!!! Quote
brazowa1 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Nikt nie kocha jamnikow? buuuuuuuuuuuu Pirat szuka domu! Quote
brazowa1 Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Padalo,padalo,padalo.Raz Pirat dal sie namowic na spacer w deszczu,drugi raz wyszedl siknac. Ale wieczorem...pobiegl na wybieg,zerknal przez drzwi,stwierdzil,ze pada i on ma to w nosie i hyc! wrocil do boksu. "sama sobie idz sikac na ten deszcz,babo!" Tak mi powiedzial. Ksiezniczka. Quote
brazowa1 Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Jest podkoldernik,jest! nascielilam mu na noc kocykow od Wrednego Slonka i od razu sie zakopal. Quote
wiewiora1 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 no niech chociaz glowe wystawi spod tego cieplego kocyka, zeby bylo go widac do adopcji Quote
supergoga Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Znalazłam na eurocity takie ogłoszenie - z Koszalina Poszukuje jamnika szorstkowłosego. Od lat mialam psy tej rasy, bardzo je lubie. Karolina Telefon: 692346817 Email: [email protected] Miasto: Koszalin Województwo: zachodniopomorskie Może napiszcie lub zadzwońcie w sprawie Pirata. Quote
Recommended Posts