Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmd']A biegły rewident był i sprawdzil :)

Nieźle jest ;) Na żebry nie musimy łazić - z mojego bazaru się kończy zbierać, a na tym Ellig już nalicytowane [B]czterocyfrowo[/B].[/QUOTE]

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='mgie']Rudi dostał propozycje okładki w pewnym magazynie ? Przesyłam na PW do santino[/QUOTE]

Tak, tak - Rudi jest już zgłoszony na casting :):):)

[quote name='Nutusia']Ja za nią ręczę głową - mam Ludkę w rodzinie (najbliższej!!!!) :)[/QUOTE]

No jak Ty ręczysz to nie mam pytań ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Dzień dobry, czyżby wszyscy zaspali i jestem pierwsza?!?!?!????? :)[/QUOTE]

Jestem ja, ale dzisiaj jestem małym samochodzikiem, więc tylko będę podglądać ;)

Posted

Dawno mnie nie było u Rudzielca, a tu widzę chyba powoli nadchodzą dobre wieści :)
Trzymam moocno kciuki...
I miłego dnia, takiego ze słoneczkiem, życzę Wszystkim Cioteczkom i Rudzielcowi :)

Posted

A pewnie, że nadchodzą dobre wieści, to te złe skutecznie przepędzamy!!!!
No, Ciocie - już oficjalnie i bez tajemnic... zapraszam! :)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/212698-Kimi-strza%C5%82-prosto-w-serce[/url]!

Posted

[quote name='santino']Cisza u Rudziaczka to hałas zrobię:

:siara::comp26::stormy-sad::B-fly::smilecol::BIG::2gunfire::Dog_run::klacz::ylsuper::boom::sweetCyb::cunao::laola:[/QUOTE]
Rob, rob ja juz widzialam zdjecia na FB i ciekawosc mnie pozera:):):)

Posted

[quote name='Ellig']Rob, rob ja juz widzialam zdjecia na FB i ciekawosc mnie pozera:):):)[/QUOTE]

:):):):):):)

Kochane, a tak naprawdę to [B]mam prośbę[/B]:

Jutro wyjeżdżam w rodzinne strony Rudzielca i nie będzie mnie do poniedziałku. Postaram się wchodzić na dogo łącząc się prze telefon, ale wiecie... różnie może być :roll:

Dlatego uprzejmie proszę o zaglądanie do Rudziaczka i podrzucanie go do góry.

Telefon oczywiście będę miała ze sobą non-stop, więc odbierać będę wszelkie połączenia z potencjalnych domków ;)

Posted

[quote name='santino']:):):):):):)

Kochane, a tak naprawdę to [B]mam prośbę[/B]:

Jutro wyjeżdżam w rodzinne strony Rudzielca i nie będzie mnie do poniedziałku. Postaram się wchodzić na dogo łącząc się prze telefon, ale wiecie... różnie może być :roll:

Dlatego uprzejmie proszę o zaglądanie do Rudziaczka i podrzucanie go do góry.

Telefon oczywiście będę miała ze sobą non-stop, więc odbierać będę wszelkie połączenia z potencjalnych domków ;)[/QUOTE]
Jak tylko bede na dogo , to oczywiscie bede tez zagladac do Rudiego a Ty do Debek jedziesz?:):):)

Posted

to ja jestem Debczanka ;-) santino nie martw sie, Szymon sie na pewno odezwie tylko od jutra do poniedzialku jest w Austrii a jego zona jedzie do Debek po dzieci w ten wknd wiec moze dopiero po poniedzialku bedzie jakis ruch.Ja jade jutro do Ostrody ale biore ze soba jednak komputer :) wiec bede zagladac na dogo bo podobno pogoda ma byc lipna wiec zmkne na festiwalu eh...

Posted

Hej Ellig, mmd i wszyscy ;)

Jeszcze jestem w Wawie i chyba chwilkę pozostanę bo rano zepsuł mi się samochód, którym miałam jechać nad morze :( Mam nadzieję, że ten pech zbilansuje się np. wspaniałym domkiem dla Rudego!!

Miłego dnia, mimo wszystko!

Posted

[quote name='santino']Dla tych co mnie nigdy nie widzieli powiem, że mój kolor włosów to blond, a samochód się nie zepsuł tylko zabrakło benzyny...:oops::oops:[/QUOTE]

Mialam to samo z zime, odwiozlam swoja mame do pracy bo popsul sie jej samochod a jak juz wracalam do swojej na srodku skrzyzowania zabraklo mi benzyny;), blondynka wita blondynke;).

Posted

[quote name='santino']Dla tych co mnie nigdy nie widzieli powiem, że mój kolor włosów to blond, a samochód się nie zepsuł tylko zabrakło benzyny...:oops::oops:[/QUOTE]
w Sopocie juz sie opalaja [IMG]http://gifcenter.prv.pl/images/smie1.gif[/IMG]

Posted

Santino, czyli podwyżki cen benzyny też Cię nie dotyczą? I tak tankujesz zawsze za 50 zł?... :) Numer miesiąca normalnie! Rudas, trzymaj się. W przyszłym tygodniu szykują się zmiaaaannnnnyyyyy.....