mmd Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Nie bardzo wiem jak, bo to chyba nie jest wydarzenie, tylko u Magdy wisi.... Quote
santino Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Dziewczyny, temat z grubsza ogarnięty. Później Wam opiszę bo muszę uciekać Quote
santino Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Witamy wszystkich fanów Rudiego :loveu: Rozmawiałam z L. z hoteliku - łobuz dalej łobuzuje :evil_lol: Zeżarł podobno jakieś buty :roll: Jutro pojadę go odwiedzić to ocenię straty - czuję że gościu może nas puścić z torbami w końcu :hmmmm: Quote
ludwa Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 :) Jeszcze zależy jakie buty. Wytłumacz mu może, żeby przynajmniej te firmowsze zostawił w spokoju:) Nie denerwuj się, nasze dwa w hotelu w Wilanowie rozbrajały kojec i budę z całkiem niezłymi wynikami rozbiórki;) Nie wiem czy zabrzmiało to pocieszająco ale oznacza że Rudi nie jest taki zły ;) Quote
santino Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 No tak, niby zawsze mógł zeżreć np. kanapę, albo zrobić dziurę w drzwiach jak to ma w zwyczaju, więc rzeczywiście chyba nie jest tak źle :evil_lol: Quote
mmd Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Co tam buty! Wczoraj alice zebrało się na wspominki u Kajtuna i proszę: [quote name='alice midnight']f(...) kurde..drzwi zjadł..a pamiętacie co Kajtun w Bobrowcu zrobił? hahah aż się na głos zasmiałam i szczury mi uwagę zwróciły że to przecież cisza nocna... [B]zeżarł filar i ściankę[/B] :rolleyes: to jest to![/QUOTE] Piesek 12 kilogramów :diabloti: Na bazarku ksiązkowym biją się o Ignaca ;) Paderewskiego zresztą. Kto by pomyślał? :D Quote
Ellig Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='santino']Witamy wszystkich fanów Rudiego :loveu: Rozmawiałam z L. z hoteliku - łobuz dalej łobuzuje :evil_lol: Zeżarł podobno jakieś buty :roll: Jutro pojadę go odwiedzić to ocenię straty - czuję że gościu może nas puścić z torbami w końcu :hmmmm:[/QUOTE]Albo bez butow:):) Quote
mmd Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Jak już przy butach jesteśmy... Santino - Tobie zostały te zarąbiste buty z bazarku. Może by tak połączyć kilka dogociotek i w połowie sierpnia coś większego wystawić na Rudaska? Nutusia coś miała, Majowa coś miała, na moim zostało kilka rzeczy.... Tylko trzeba by zgrać wszystkich w czasie. A Rudi nie miał dzisiaj jechać do domku na sprawdzenie? Quote
Ellig Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Prosze nie mow o butach, dostalam te oryginalne [URL]http://pl.burberry.com/store/bags-shoes/shoes/trainers/prod-10000016192-check-canvas-trainer/sku-37441241001/[/URL] I sa za male:( Edit: bede miala buty i torby , piekne na bazarek, wszystkie tylko skora naturalna:) Quote
Ellig Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Dla naszych Magd:) Jest w roku taki dzień, W którym smutki idą w cień, Więc z okazji tego dnia Posłuchajcie co życzę ja: Dużo zdrowia i radości, Szczęścia w życiu i miłości, Moc najpiękniejszych wrażeń I spełnienia wszystkich marzeń. [img]http://www.kobieta.pl/uploads/pics/roze_01.jpg[/img] Quote
Nutusia Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 I ja też! I tylko dodam, że tego dnia o... Marie Magdaleny chodzi :) Butków szkoda, bo śliczniaste... Ja też mam kilka par na bazarek - różne różniste - możemy bucikowo wystawić :) Quote
mmd Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='Nutusia']I ja też! I tylko dodam, że tego dnia o... Marie Magdaleny chodzi :) Butków szkoda, bo śliczniaste... Ja też mam kilka par na bazarek - różne różniste - możemy bucikowo wystawić :)[/QUOTE] Tego dnia głównie jawnogrzesznice świętują :evil_lol: Ale nie my, bo na nas wołają E.Wedel :evil_lol: Z butkami byłoby cudnie :) Ja bym i tak dołożyła wszystko co już było (bo łatwo i prosto to się robi) bazarek im większy, tym łatwiej o klienta. No i z Ellig tak rozmawiałyśmy, że w okolicy 10-15 sierpnia, bo się wakacyjne wyjazdy już pokończą. Więc jakby co - to można już powolutku sobie szykować, bo czasu jest sporo. Ja wszystkim zainteresowanym przypomnę się w okolicy 10 sierpnia. Quote
Nutusia Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Fajnie - ja za chwilę na urlop się wybieram, to będzie czas fotki pocykać - jako jawnogrzesznica E. Wedel dostałam aparacik do focenia psiów i fantów :) Quote
mmd Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Dziewczyny zajrzyjcie - dwa wywalone jamniory, ten chłopak jest zupełnie jak mój Kelbi :( [URL]http://www.dogomania.pl/threads/211693-Dwa-jamniki-porzucone-na-dzialkach[/URL] a tu są na FB [url]https://www.facebook.com/event.php?eid=237839649580336[/url] Quote
majowa Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 cioteczko, ja wyjeżdzam 26 sierpnia, może być problem z wysyłka po bazarku, ale moge wszystko co pójdzie zapakowac i posłać do Ciebie Trochę rzeczy wystawię na allegro, zarobie może na zakupy na bazarkach bo mnie mąż wystawi za drzwi, ale za to mam troche nowych fantów, bo może reszta się juz znudziła kupującym. Wszystko co będę miała obfotografuje i opiszę. Jesli chodzi o buty, torebki itp to namawiam koleżanki, żeby zrobiły porzadki w szafie i coś podrzuciły. Quote
mmd Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 A na długo jedziesz? Ja bym zrobiła taki bazarro np. od 15 sierpnia do 5 września. To nic, że będzie z tydzień martwy sezon, ale ci co wyjeżdżają zdążą się załapać w którymś momencie. W takim razie wysyłki by były po 6 września. Quote
majowa Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 wracamy 12 września, jesli kupujacy poczekają to wysyłka byłaby 13 Quote
majowa Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 ok, fajnie, może coś dozbieram od koleżanek i w domu :) będzie duży bazar Quote
mmd Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Chciałabym :) Rudi ciągle nie ma zabezpieczenia na dłużej, a jakby się uzbierało trochę, można by się przestać martwić na jakiś czas. Quote
santino Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Kochane, przepraszam, ale w weekend byłam bez netu :( Niestety zwaliło mi się na głowę parę spraw i nie dałam radę w ten weekend podjechać do Rudzielca :( Ale bylam w kontakcie telefonicznym i wszystko ok. We wtorek najprawdopodobniej jadę po łobuza i jedziemy do weta na szczepienia. [quote name='mmd']Jak już przy butach jesteśmy... Santino - Tobie zostały te zarąbiste buty z bazarku. Może by tak połączyć kilka dogociotek i w połowie sierpnia coś większego wystawić na Rudaska? Nutusia coś miała, Majowa coś miała, na moim zostało kilka rzeczy.... Tylko trzeba by zgrać wszystkich w czasie. [/QUOTE] Oczywiście!! Bardzo chętnie się podłączę a poza tym właśnie odnalazłam jeszcze jedną parę, którą miałam na sobie raz (!!!) i też chętnie się ich pozbędę :) [quote name='mmd'] A Rudi nie miał dzisiaj jechać do domku na sprawdzenie?[/QUOTE] Niby miał, tylko miałam się z Panią w tygodniu zdzwonić a Pani nie odbierała telefonu :( [quote name='Ellig']Dla naszych Magd:smile: Jest w roku taki dzień, W którym smutki idą w cień, Więc z okazji tego dnia Posłuchajcie co życzę ja: Dużo zdrowia i radości, Szczęścia w życiu i miłości, Moc najpiękniejszych wrażeń I spełnienia wszystkich marzeń. [IMG]http://www.kobieta.pl/uploads/pics/roze_01.jpg[/IMG][/QUOTE] BAARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJEMY!!! :loveu::loveu: Quote
majowa Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 a ja mam nadzieję, że zanim bazarek sie skończy Rudi będzie miał domek że HEJ Quote
Ellig Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Dziewczyny kto bedzie czekal miesiac na przesylke z bazarku? Albo trzeba zrobic pozniej albo zrobic dwa bazarki:) Quote
santino Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Kochane doszły kolejne wpłaty!!! mmd, doszło 10 zł za bazarek, także na moim koncie jest już całość ---> zaraz Ci potwierdzę na bazarku. oprócz tego doszło 50 zł od Marty J. (moja koleżanka) i 40 zł od swagnieszka :):):):): [CENTER][B]BARDZO DZIĘKUJĘ[/B] :loveu::loveu::loveu::loveu: :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:[/CENTER] [LEFT][I][SIZE=2]ps. Rozliczenie w całości uaktualnione na 1 stronie.[/SIZE][/I][/LEFT] Quote
Recommended Posts