Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawialam z Misiowym domkiem, niestety Sonia cos nie moze zaakceptowac Misi. Zdazaja sie awantury, ale na szczescie nie jakies powazne.
Panstwo nie maja zamiaru Miski oddawac, beda pracowac nad zachowaniem dziewczyn. Mam nadzieje ze wkoncu sie laski jakos dogadaja.
Martko podaj mi prosze nr konta Tozu Waszego, Pani chce wplacic pare groszy na schronisko:)

Posted

O, to świetne wiadomości. Znaczy Misia trafiła do odpowiedzialnych ludzi. Super ! Oby tylko się dogadały czasem, bo szkoda, żeby tego wypłoszka jeszcze ktoś gryzł :(

Posted

Niestety Sonia dalej nie akceptuje do konca Misi, nie pozwala jej chodzic swobodnie po domu i podworku. Nie dochodzi do spiec i kontaktu fizycznego ale Misia jest zastraszana. Jak lazi wzdluz plotu, wzdluz scian jest ok ale jak tylko zechce wyjsc np na srodek salonu, czy na srodek podworka to Sonia do niej podbiega nabuzowana i przegania z powrotem. Wlascicielka mowi ze Misia zrobilaby wieksze postepy ale sucz rezydentka jej nie pozwala. Misia wchodzi na kanape juz, merda ogonem...chcialaby bardziej uczestniczyc w zyciu rodzinnym ale Sonia jej na to nie pozwala.
Narazie zamowione sa feromony i jakies ziolowe tabletki dla Misi.
Problem jest wyraznie zachowanie Soni, i nad tym trzeba by popracowac. Panstwo sie staraja, robia co moga. Ja narazie uziemiona w domu, jak mis ie luzniej zrobi to sie tam wybiore.

Posted

o kurcze.... te tabletki ziolowe to moze bardziej na nerwki sonii powinny byc? mam nadzieje,ze to nie zniszczy i tak kruchej psychiki Misi.........nie wiem ile taka sytuacja moze trwac zeby nie wyrzadzic psu krzywdy na dluzej....

edit: zaczynam sie zastanawiac czy ona powinna tam byc....

• 3 weeks later...