AZ-IWONA Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Kochani taka milutka kropeczka. Kto się nad nią zlituje i da jej domek ? A w zamian zyska przyjaciela Quote
Czaka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Kto przygarnie zrezygnowane i wystraszone kropeczki? Quote
Tola Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Sunia nie jest nigdzie ogłoszona, nie bardzo wiemy jak to zrobić, czy ktoś mógłby nam w tym pomóc? Quote
wanda szostek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='martaa2'] uczę się wstawiać zdjęcia No i całkiem dobrze Ci wychodzi. Pomyśl teraz nad ogłaszaniem piesków, bo bardzo dużo ich czeka na ogłoszenia Quote
Czaka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Jakie to ma być ogłoszenie ? To coś wymyślimy. Quote
wanda szostek Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Mam ogromną prośbę, może ktoś mógłby ogłosić suńkę na stronie kropkowatych. Prawdę powiedziawszy ja nawet nie wiem gdzie można ją wystawić. Maleńka jest naprawdę słodka, chociaż ostatnio stała się bardzo smutna i zrezygnowana. Niestety w chwili obecnej nie mogę zabrać jej do siebie na tymczas (mam swoje cztery psiaki i troszkę mi ostatnio chorują). Bardzo proszę o pomoc! Chętnie bym ogłosiła, ale nie daję rady z ogłoszeniami. Trzeba dane ogłoszenia potem też pilnować i ponawiać. Jeżeli jest ktoś chętny zająć się ogłaszaniem suni, a potem również innych piesków, to chętnie pomogę i podpowiem jak to robić. Warunek osoba musi mieć zainstalowanego Skypa. Nie mam czasu na stukanie na gg . Zapraszam chętnych. Quote
Czaka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Niestety w chwili obecnej nie mamy skypa, ale kropeczki skaczcie do góry. Quote
wanda szostek Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Problem w tym, aby mieć głośnik i mikrofon. Sama instalacja to już "małe piwo". Quote
agusiazet Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Martuś, a macie jakieś specjalne życzenia, gdzie sunia ma być wystawiona, bo mogę ją wystawić na te fora, co podała Cathedral przy Jetce. Tylko prześlij mi zdjęcia na maila, bo te wydają mi się troszkę za małe. Oraz napisz coś o jej charakterze , wielkości, wieku, bo nie czytałam całego wątku!!! Będę miała ferie, więc mogę troszkę pobuszować z wklejaniem info o tej Kropce. Quote
Tola Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Aga - dzięki, jesteś kochana:lol: . Wszystko to zrobię moze jutro. Quote
Czaka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Dzisiaj postaram się pojechać do schroniska, to napiszę coś więcej. Quote
Tola Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Romek - napisz jak było dzisiaj w lecznicy i o suni. Quote
agusiazet Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Marta, Romek napiszcie coś konkretnego o suni, bo zbliża się weekend i będę miała czas Kropkę powystawiać!!! Quote
Tola Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Aga - sunia ma nie więcej jak 2,5 roku, jest zdrowa i bardzo przytulaśna. Ma łagodne usposobienie, w boksie nie wadzi nikomu, najczęsciej w ogóle nie wychodzi i nie pokazuje się. Bardzo szuka kontaktu z człowiekeim, wręcz wpycha pysio do głaskania. Ma 50 cm wysokosci, wazy w tej chwili 17 kg. We wrzesniu wygladała bardzo żle, mysleliśmy ze jest chora. Byc moze tak reagowała na warunki schroniskowe. Jest spokojną, łagodna psinką, która bardzo potrzebuje kogos, kto ja pokocha. Quote
Tola Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Rozmawiałam przed chwilą z Romkiem - wieczorem wrzucą z Asią jakis fajny tekścik Quote
agusiazet Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Nie mam Internetu w domu, więc nie wiem, czy uda mi się wystawić Kropkę na strony i nie wiem dlaczego nie mam i jak długo nie bedę mieć. Przepraszam. W pracy mam, ale nie mam zdjęć Kropki, a poza tym nie bardzo chcę tak oficjalnie. A potem mam ferie, hura!!! Jak będę miała Internet w domu na pewno Kropcię powystawiam! Quote
Czaka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Do góry kropeczki dzisiaj nie mam czasu napisać czegoś więcej ale jutro postaram się poprawić. :oops: Quote
wanda szostek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='martaa2'] Szkoda jej. Wstawcie w pierwszym poście jak ogłaszana i do kiedy. Może też plakaciki do wetów, zoologicznych sklepów.... Quote
Tola Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Sunia nie jest chyba jeszcze nigdzie ogłaszana. Liczymu na Agę, bo prawdę mówiąc nikt z nas nie wie, jak się za to zabrać:oops: Pakaty do wetów i sklepów da się oczywiscie zrobić, chociaz na przykładzie Jetki wiemy, ze w Zamościu i okolicach znikome zainteresowanie Quote
agusiazet Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Już mam Internet, od jutra wystawiam Kropeczkę, postaram się wklejać linki, gdzie ją wystawiłam! Quote
Recommended Posts