Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Mam ogromną prośbę, może ktoś mógłby ogłosić suńkę na stronie kropkowatych. Prawdę powiedziawszy ja nawet nie wiem gdzie można ją wystawić. Maleńka jest naprawdę słodka, chociaż ostatnio stała się bardzo smutna i zrezygnowana. Niestety w chwili obecnej nie mogę zabrać jej do siebie na tymczas (mam swoje cztery psiaki i troszkę mi ostatnio chorują). Bardzo proszę o pomoc!

Chętnie bym ogłosiła, ale nie daję rady z ogłoszeniami. Trzeba dane ogłoszenia potem też pilnować i ponawiać. Jeżeli jest ktoś chętny zająć się ogłaszaniem suni, a potem również innych piesków, to chętnie pomogę i podpowiem jak to robić. Warunek osoba musi mieć zainstalowanego Skypa. Nie mam czasu na stukanie na gg . Zapraszam chętnych.

Posted

Martuś, a macie jakieś specjalne życzenia, gdzie sunia ma być wystawiona, bo mogę ją wystawić na te fora, co podała Cathedral przy Jetce. Tylko prześlij mi zdjęcia na maila, bo te wydają mi się troszkę za małe. Oraz napisz coś o jej charakterze , wielkości, wieku, bo nie czytałam całego wątku!!! Będę miała ferie, więc mogę troszkę pobuszować z wklejaniem info o tej Kropce.

Posted

Aga - sunia ma nie więcej jak 2,5 roku, jest zdrowa i bardzo przytulaśna. Ma łagodne usposobienie, w boksie nie wadzi nikomu, najczęsciej w ogóle nie wychodzi i nie pokazuje się. Bardzo szuka kontaktu z człowiekeim, wręcz wpycha pysio do głaskania. Ma 50 cm wysokosci, wazy w tej chwili 17 kg. We wrzesniu wygladała bardzo żle, mysleliśmy ze jest chora. Byc moze tak reagowała na warunki schroniskowe. Jest spokojną, łagodna psinką, która bardzo potrzebuje kogos, kto ja pokocha.

Posted

Nie mam Internetu w domu, więc nie wiem, czy uda mi się wystawić Kropkę na strony i nie wiem dlaczego nie mam i jak długo nie bedę mieć. Przepraszam. W pracy mam, ale nie mam zdjęć Kropki, a poza tym nie bardzo chcę tak oficjalnie. A potem mam ferie, hura!!! Jak będę miała Internet w domu na pewno Kropcię powystawiam!

Posted

Sunia nie jest chyba jeszcze nigdzie ogłaszana. Liczymu na Agę, bo prawdę mówiąc nikt z nas nie wie, jak się za to zabrać:oops: Pakaty do wetów i sklepów da się oczywiscie zrobić, chociaz na przykładzie Jetki wiemy, ze w Zamościu i okolicach znikome zainteresowanie