Lu_Gosiak Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 dalam Snikersa do gazety - bedzie w piatek w Dzienniku Zachodnim:) Quote
betka Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']dalam Snikersa do gazety - bedzie w piatek w Dzienniku Zachodnim:)[/QUOTE] Dzięki serdeczne :). Oj żeby tylko komuś się spodobał... Quote
panbazyl Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Basia i Barni']Wiosna ta obróżka w serduszka bajka - poważnie , można takie zamówić ? Snikersiku trzymam kciuki za twoje kulki :-P[/QUOTE] u Wiosny zamowisz wszystko (no prawie) - ja mam kilka sprzętów dla psów od Wiosny - rewelka :) Quote
Pliszka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Lu_Gosiak'] Prawdziwy retriever z brzuszkiem w błotku i uśmiechem na pyszczku :) Quote
wiosna Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Ohh, jestem.. Snickers właśnie jest w gabinecie, trudno mi powiedzieć, czy jeszcze ma jajuszka czy już nie ;) Dam Wam znać jak wrócą panowie do domu. Ale robi się z niego coraz milszy chłopak, przytulaśny taki i jeszcze bardziej fajny. Duże ciacho :loveu: Co do bazarku - nie wiem, kiedy go wznowię, okropne to. Jak o tym myślę, to słyszę słowa moderatorki, że przecież to mi zajmie tylko chwilkę, to tylko skopiować.. A kopiuje się sam tekst, zdjęcia osobno, wszystko nie tak. Ja przy źrebku to już całkiem czasu nie mam... Przeraża mnie wyjazd Siwej, bo ma kosztować jakiś 1000zł na miesiąc, nie wiem jak to udźwignąć, ale ona nie ma żadnej szansy na adopcję, a poza tym zwyczajnie rzuca się na mnie z zębami i wyprowadzenie jej na pastwisko jest po prostu jednym wielkim ryzykiem ;-( Ehh... Obróżki w serduszka można zamówić, jasne, są półzaciskowe albo na klik klamerkę. Jeśli chcesz prześlę Ci mailem zdjęcia. Quote
Lu_Gosiak Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Snikus trzymamy kciuki za Twoje brak jajek, by gladko poszlo:) Quote
Lu_Gosiak Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 u Snikersa wszystko w porzadku - Wiosna narazie wziela go do domu, ale mowi, ze nijak do domu sie nie nadaje...kon bylby delikatniejszy w swoim zachowaniu podobno:D:D:D Quote
betka Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']u Snikersa wszystko w porzadku - Wiosna narazie wziela go do domu, ale mowi, ze nijak do domu sie nie nadaje...kon bylby delikatniejszy w swoim zachowaniu podobno:D:D:D[/QUOTE] To pewnie tylko przez tę narkozę i ból :p. Wiosno dzięki za opiekę nad naszym wielkopsem :loveu:. Ale tak na serio, to ważna informacja, że dom lub mieszkanie to nie miejsce dla niego.. Czyli trzeba mu szukać domu z ogrodem i porządną budą. On chyba nie wykazywał tendencji do ucieczek, przeskakiwania lub (co nie daj Boże!) chodzenia po płocie? Ps. Do kiedy musimy zapłacić za zabieg? (do wczoraj ? :lol:) Quote
Lu_Gosiak Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 chyba jest zxa wielki do skakania przez ploty - u Wiosny biega po wybiegu i nie probowal chyba dostac sie na druga strone co do zaplaty - nie znma narazie ceny - Wiosna miala mi napisac...jutro zrobie przelew na lecznice, jak sie umawialismy z konta OTOZU a jak splynie kasa z bazarkow to wtedy sie wyrowna na OTOZ Quote
Basia i Barni Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Nasz Snikersik bezjajecznik :-P On nie zdaje sobie sprawy , że jest taki duży i zachowuje sie jak słoń w skaldzie pocelany . Wiosna a masz na necie gdzieś twoje wyroby i ceny ? Quote
panbazyl Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 ma nawet www i sklep - ale zabij, a nie pamiętam adresu.... jak się Wiosna pojawi to wpisze, albo nie - zaraz sprawdzę - pzrecież na smyczy i obroży jest napisane :) idę sprawdzić mam e, nie coś nie tak, nie wchodzi to z obroży.... wiosna się pojawi to da linka Quote
betka Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Snikers już ma pakiet ogłoszeń: http://www.dogomania.pl/threads/206977-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY!-52-og%C5%82oszenia-za-10-z%C5%82!-Na-dwukrotnie-skrzywdzon%C4%85-Maj%C4%99.Do-14.05?p=16862227#post16862227 Quote
Lu_Gosiak Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 super:):) za kastracje 120zl - superpromocyjna cena:):) - przelalam Quote
betka Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):super:):) za kastracje 120zl - superpromocyjna cena:):) - przelalam Dzięki WIELKIE :). Bazarki kończą się dopiero w niedzielę. Quote
Basia i Barni Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Jak się cieszę ,że Snikersik ma takie fajne ciotki na wątku :-) Teraz będzie coraz lepiej , chłopak zasługuje na wszystko co najlepsze <tak> Quote
betka Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Jak się miewa nasz słonik ? Tak naprawdę, to on nie jest aż tak duży :). Jest wyższy od labka, ale ma za to bardzo zgrabną sylwetkę. Prawda Basiu i Wiosno? Quote
Basia i Barni Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Snikers jest dla mnie labradorem z krwi i kości jeżeli chodzi o charakter, jest lekko zaniedbany pod względem szkolenia , ale to absolutnie łagodny psiak, jestem nim zauroczona . Jeżeli chodzi o wygląd to kryje się ona w czeluściach fantastycznego charakteru . Oby ktoś go odkrył ,bo chłopak jest nieoszlifowanym diamentem :-) Quote
betka Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Basia i Barni napisał(a):Snikers jest dla mnie labradorem z krwi i kości jeżeli chodzi o charakter, jest lekko zaniedbany pod względem szkolenia , ale to absolutnie łagodny psiak, jestem nim zauroczona . Jeżeli chodzi o wygląd to kryje się ona w czeluściach fantastycznego charakteru . Oby ktoś go odkrył ,bo chłopak jest nieoszlifowanym diamentem :-) :) Moją przygarniętą ostatnio psicę (dla mnie ON-ka :eviltong:) Wet nazwał mieszańcem z wielkimi aspiracjami do owczarka :diabloti::mad: Quote
Basia i Barni Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 betka napisał(a)::) Moją przygarniętą ostatnio psicę (dla mnie ON-ka :eviltong:) Wet nazwał mieszańcem z wielkimi aspiracjami do owczarka :diabloti::mad: hahahhahahahha super ! bomba leżę i płaczę ze śmiechu :-P Quote
betka Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Gosiu to ogłoszenie ukazało się wczoraj? - To może jeszcze ktoś zadzwoni? Quote
Lu_Gosiak Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 betka napisał(a):Gosiu to ogłoszenie ukazało się wczoraj? - To może jeszcze ktoś zadzwoni? tak wczoraj...no moze, licze na to chociaz z doswiadczenia wiem, ze jak od razu nie zadzwonia to potem juz raczej tez nie Quote
Rinuś Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Super, że ma pakiet ogłoszeń :multi: czyli szukamy domku z ogrodem taK ? Quote
betka Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 LuGosiak - pewnie nikt nie dzwonił? :( A Wiosna przetrzyma jeszcze trochę naszego rudaska? Quote
Recommended Posts