Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']dalam Snikersa do gazety - bedzie w piatek w Dzienniku Zachodnim:)[/QUOTE]

Dzięki serdeczne :). Oj żeby tylko komuś się spodobał...

Posted

[quote name='Basia i Barni']Wiosna ta obróżka w serduszka bajka - poważnie , można takie zamówić ?
Snikersiku trzymam kciuki za twoje kulki :-P[/QUOTE]
u Wiosny zamowisz wszystko (no prawie) - ja mam kilka sprzętów dla psów od Wiosny - rewelka :)

Posted

Ohh, jestem..
Snickers właśnie jest w gabinecie, trudno mi powiedzieć, czy jeszcze ma jajuszka czy już nie ;)
Dam Wam znać jak wrócą panowie do domu.
Ale robi się z niego coraz milszy chłopak, przytulaśny taki i jeszcze bardziej fajny. Duże ciacho :loveu:

Co do bazarku - nie wiem, kiedy go wznowię, okropne to. Jak o tym myślę, to słyszę słowa moderatorki, że przecież to mi zajmie tylko chwilkę, to tylko skopiować.. A kopiuje się sam tekst, zdjęcia osobno, wszystko nie tak. Ja przy źrebku to już całkiem czasu nie mam...
Przeraża mnie wyjazd Siwej, bo ma kosztować jakiś 1000zł na miesiąc, nie wiem jak to udźwignąć, ale ona nie ma żadnej szansy na adopcję, a poza tym zwyczajnie rzuca się na mnie z zębami i wyprowadzenie jej na pastwisko jest po prostu jednym wielkim ryzykiem ;-( Ehh...

Obróżki w serduszka można zamówić, jasne, są półzaciskowe albo na klik klamerkę. Jeśli chcesz prześlę Ci mailem zdjęcia.

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']u Snikersa wszystko w porzadku - Wiosna narazie wziela go do domu, ale mowi, ze nijak do domu sie nie nadaje...kon bylby delikatniejszy w swoim zachowaniu podobno:D:D:D[/QUOTE]

To pewnie tylko przez tę narkozę i ból :p. Wiosno dzięki za opiekę nad naszym wielkopsem :loveu:.

Ale tak na serio, to ważna informacja, że dom lub mieszkanie to nie miejsce dla niego.. Czyli trzeba mu szukać domu z ogrodem i porządną budą.
On chyba nie wykazywał tendencji do ucieczek, przeskakiwania lub (co nie daj Boże!) chodzenia po płocie?

Ps. Do kiedy musimy zapłacić za zabieg? (do wczoraj ? :lol:)

Posted

chyba jest zxa wielki do skakania przez ploty - u Wiosny biega po wybiegu i nie probowal chyba dostac sie na druga strone
co do zaplaty - nie znma narazie ceny - Wiosna miala mi napisac...jutro zrobie przelew na lecznice, jak sie umawialismy z konta OTOZU a jak splynie kasa z bazarkow to wtedy sie wyrowna na OTOZ

Posted

ma nawet www i sklep - ale zabij, a nie pamiętam adresu.... jak się Wiosna pojawi to wpisze, albo nie - zaraz sprawdzę - pzrecież na smyczy i obroży jest napisane :)
idę sprawdzić
mam
e, nie coś nie tak, nie wchodzi to z obroży....
wiosna się pojawi to da linka

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
super:):)
za kastracje 120zl - superpromocyjna cena:):) - przelalam

Dzięki WIELKIE :). Bazarki kończą się dopiero w niedzielę.

Posted

Jak się miewa nasz słonik ?

Tak naprawdę, to on nie jest aż tak duży :). Jest wyższy od labka, ale ma za to bardzo zgrabną sylwetkę. Prawda Basiu i Wiosno?

Posted

Snikers jest dla mnie labradorem z krwi i kości jeżeli chodzi o charakter, jest lekko zaniedbany pod względem szkolenia , ale to absolutnie łagodny psiak, jestem nim zauroczona . Jeżeli chodzi o wygląd to kryje się ona w czeluściach fantastycznego charakteru . Oby ktoś go odkrył ,bo chłopak jest nieoszlifowanym diamentem :-)

Posted

Basia i Barni napisał(a):
Snikers jest dla mnie labradorem z krwi i kości jeżeli chodzi o charakter, jest lekko zaniedbany pod względem szkolenia , ale to absolutnie łagodny psiak, jestem nim zauroczona . Jeżeli chodzi o wygląd to kryje się ona w czeluściach fantastycznego charakteru . Oby ktoś go odkrył ,bo chłopak jest nieoszlifowanym diamentem :-)

:) Moją przygarniętą ostatnio psicę (dla mnie ON-ka :eviltong:) Wet nazwał mieszańcem z wielkimi aspiracjami do owczarka :diabloti::mad:

Posted

betka napisał(a):
:) Moją przygarniętą ostatnio psicę (dla mnie ON-ka :eviltong:) Wet nazwał mieszańcem z wielkimi aspiracjami do owczarka :diabloti::mad:

hahahhahahahha super ! bomba leżę i płaczę ze śmiechu :-P

Posted

betka napisał(a):
Gosiu to ogłoszenie ukazało się wczoraj? - To może jeszcze ktoś zadzwoni?

tak wczoraj...no moze, licze na to chociaz z doswiadczenia wiem, ze jak od razu nie zadzwonia to potem juz raczej tez nie