Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betka']Martika zrobi bazarek dla Snikusia z moich fantów :loveu:

to super, bo ja już serio nie ogarniam :shake:
jak się Snikersik czuje?

Posted

betka napisał(a):
LuGosiak - pewnie nikt nie dzwonił? :(

A Wiosna przetrzyma jeszcze trochę naszego rudaska?

niestety cisza:(
Wiosna lubi takie koniki wiec pewnie przetrzyma ile bedzie trzeba:D:D

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):

Mam nadzieję ;).

Rinuś uzbierała na bazarkach 90 zł i 135 zł :multi:. Dziękuję Rinuś za organizację bazarków oraz fanty, jak również angela1 i szalej za dary :loveu:.

Gosiu, jak tylko spłynie 120 zł przeleję na OTOZ. Z mojego bazarku Dziewczyny też już coś wybrały na "kup teraz".

Posted

Oj, to dobrze...
Jak dalej nie będzie odzewu, to damy na Śląsk. W ogłoszeniach, które lecą, jest podawane, że on jest w opolskim. W kolejnym pakiecie muszę dopisać, że transport zorganizujemy i że jest na Śląsku, wydaje mi się, że u nas więcej ludzi i domów niż w opolskim.

Posted

Snickuś czuje się dobrze - mało tego - rozbrykał się chłopak niesłychanie, szaleje, biega, bawi się z Grisem, choć te zabawy są wybitnie nie fair. No bo jak to tak - gdy Grisek biegnie na Snickersa z naprzeciwka, to tak jakby się motor z ciężarówką miał zetrzeć, gdy przeciągają się sznurem, to Snickers szarpie łbem na boki i Grisek jak ta zabawka sznurowa lata na boki, a szanse na wygranie ma jeszcze mniejsze, bo się zaprzeć przecież nie może swoją tylko jedną biedną łapką z przodu.. Jak biegną, to Snickers nagle przechodzi ze zwykłego, spacerowego galopu do heja-szybkiego-galopu, i Grisek co..? W tyle zostaje jak ta ciężarówka przez motor wyprzedzona.. No i takie te ich zabawy śmieszne ;)

Ranka Snickersowa wygląda cudnie, już się właściwie zagoiła - kocham moją weterynarkę!! Każda kolejna kastracja jest jeszcze piękniejsza niż poprzednio, niedługo to będę chyba zagojone psy odbierać z gabinetu po godzinie ;)

A co do tego:

Lu_Gosiak napisał(a):

A tam przetrzyma przetrzyma... Chomąto ubierze i dzieci będzie na wycieczki wozić!

I jeszcze jedno mi się nasunęło.. Ktoś z Was pisał wcześniej, że Snickers to taki nieoszlifowany diament. Ja się zagadzam, z niego będzie cudny pies, tylko to wszystko z dużym naciskiem na NIEoszlifowany. A tak bardziej obrazowo to ja bym go najpierw wyciosała, jak wielki kloc drwena ;)

Posted

Uzbierało się dziś trochę z bazarków, więc LuGosiak przesłałam Ci 100 zł za kastrację. Dzięki :). Uaktualnię też pierwszy post.

Posted

betka napisał(a):
Uzbierało się dziś trochę z bazarków, więc LuGosiak przesłałam Ci 100 zł za kastrację. Dzięki :). Uaktualnię też pierwszy post.

oki:)
rozmawialm dzis z Wiosna poprosilam o ladne zdjecia na trawie do allegro:)

Posted

Wiosna chyba lubi naszego Snikusia :).
On jest młody, mam nadzieję, że da się go jeszcze wychować ;)

Ps. Muszę się podzielić z Wami pewną historyjką:
Dziś na spacerze moja od niedawna przygarnięta sucz ciągnęła w polu smycz jak.. Snikers, no to się zdenerwowałam i użyłam słowa na k...A ona grzecznie siad przy nodze i patrzy mi prosto w oczy :crazyeye:. Wydawało mi się, że ona taka niekumata, a ja po prostu mówiłam do niej inną mową! Muszę jeszcze przetestować inne "słówka", tylko jak je potem używać wśród ludzi ??? :roll:

Posted

betka napisał(a):
.......Ps. Muszę się podzielić z Wami pewną historyjką:
Dziś na spacerze moja od niedawna przygarnięta sucz ciągnęła w polu smycz jak.. Snikers, no to się zdenerwowałam i użyłam słowa na k...A ona grzecznie siad przy nodze i patrzy mi prosto w oczy :crazyeye:. Wydawało mi się, że ona taka niekumata, a ja po prostu mówiłam do niej inną mową! Muszę jeszcze przetestować inne "słówka", tylko jak je potem używać wśród ludzi ??? :roll:

:roflt::roflt::roflt: moj tez na to reaguje:diabloti: