betka Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 panbazyl napisał(a):dawno mnie tu nie było. Podzrucam wyżej słodniego Snikersa :) A Snikers (Mars :)) dalej u Wiosny... Quote
panbazyl Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 oj gdzieś po drodze imię się zmieniło.... wybaczcie, ale niezbty przygotowana jestem z tego działu.... u Wiosny mu zapewne dobrze, ale pora już by pakował walizki i do swojego stalego domu jechał. Marzenia tak koło północy, ale co tam. :) Quote
betka Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Imię się zmieniło, bo co to za Snikers bez "orzeszków" ? Więc w żartach Basia i Barni nazwała naszego Snikusia Marsem :) Quote
ula_cz Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 betka napisał(a):Imię się zmieniło, bo co to za Snikers bez "orzeszków" ? Więc w żartach Basia i Barni nazwała naszego Snikusia Marsem :) ooo wypraszam sobie :p to ja jestem nową chrzestną Marsa :P z tego co wiem szukamy osoby do wizyty przedadopcyjnej w Koszalinie. Macie dziołchy może kogoś? Quote
betka Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Oj przepraszam Ula_cz :). A ta wizyta - to dla naszego Snikusio-Marsa ? ? Ja też tam nikogo nie znam... Quote
panbazyl Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 no niech chłopak pakuje te walizy w końcu :) ide spać już, bo mnie rano ściągną z łózka potwory-labradory Quote
Lu_Gosiak Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 hmmmm...ciekawe...tez z Koszalina Nikogo nie znam Quote
betka Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 To przez forum Labradorów Ktoś go odnalazł ? Gosiu, bo do Ciebie chyba nikt nie dzwonił? Quote
Lu_Gosiak Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 betka napisał(a):To przez forum Labradorów Ktoś go odnalazł ? Gosiu, bo do Ciebie chyba nikt nie dzwonił? nie, do mnie Nikt...jakby KTos dzwonil od razu bym do Was przyleciala z nowina:) Quote
betka Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 No nic, czekamy dalej. Na allegro ma już ponad 130 wejść. Quote
Basia i Barni Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Marso-Snikers z pewnością trafi na swojego czlowieka :-D Quote
betka Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Szukałam na wątku zachodniopomorskim ludzi z Koszalina. Wśród autorów można by Kogoś znaleźć np. tu: Napędzik - niezłomny mały bohater nadal czeka w schronisku! Poszukiwany DT lub DS Quote
Basia i Barni Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Tutaj dziewczyny porobiły plakaty do druku dla Snikersa, zrobią jeszcze czarno-białe - za co im pięknie dziękujemy :-) http://labradory.info/viewtopic.php?p=931125&sid=fe548437f8cb0508bd868d7d7398586a#931125 Quote
Rinuś Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 http://img20.imageshack.us/img20/4509/snikers.jpg wersja do druku zrobioną przez Anielę :) Quote
betka Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Plakaciki są :). dziękujemy Bardzo! Może też u wetów warto porozwieszać, bo tam psiolubni ludzie chodzą :). U mnie na wsi nie wywieszę, bo mu jeszcze nową budę zafundują :shake:. Quote
Basia i Barni Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Może jakieś nowe zdjęcia Snikersa i wieści, wiem, dopiero były ,ale chłopczyna mi seducho skradł. :-D Quote
betka Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Wiosna pewnie lata z butlą do Grafita, osieroconego źrebaczka, więc nie ma czasu pisać. Ciekawe czy Snikers boi się koni? No i czy wciąż ciągnie człowieka na smyczy :) Quote
panbazyl Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 dawno mnie tu nie było. Podrzuce przynajmniej chlopaka wyżej. Quote
Lu_Gosiak Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 niestety Nikt nie dzwonil w sprawie Snikersa - jeszcze:):) Snikers znalazl sobie nowego kolege do zabawy mojego Toleczka:):) http://www.dogomania.pl/threads/115683-Tolek-znowu-u-Wiosny-potrzebne-wsparcie-na-karme!! i razem biegaja i zderzaja sie klatami:D:D Snikersik to taki dieciuch z zachowania:) jest mily, towarzyski i przyjazny Quote
panbazyl Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 szkoda że nikt nie dzwoni, ale dobrze, ze dobrze :) Quote
betka Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Napisałam nowy tekst do ogłoszeń. Bardzo Was proszę zmieńcie co trzeba, żeby był bardziej skuteczny (od ostatniego). Chciałabym zamówić na bazarku kolejny komplet ogłoszeń, bo bez funduszy na hotel, to ja przy Snikersie zejdę na kolejnego psa :p [FONT=Comic Sans MS]" Snikers to młody. 2-letni, niezwykłej urody mieszaniec labradora. Jest wyższy i bardziej smukły od rasowego labka. Z charakteru to typowy przedstawiciel tej rasy – mądry, miły, towarzyski i przyjazny, łagodny dla ludzi i zwierząt. Od szczeniaka miał kontakt z małymi dziećmi. Idealnie dogaduje się z innymi psami. I jak przystało na labradora - uwielbia wodę, nawet kałuże. W smutnym okresie swojego życia pilnował podwórka uwiązany przy budzie, na krótkim łańcuchu. Na szczęście to minęło. Został zabrany do hotelu dla psów, gdzie znów cieszy się wolnością, dotykiem przyjaznej ludzkiej ręki, spacerkami i zabawami z innymi psami, które uwielbia. Przed kotami ma respekt. Snickers psychicznie jest psem rodzinnym, gabarytowo - podwórkowym. [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Czeka na człowieka lubiącego duże łagodne misiowate psy[/FONT][FONT=Comic Sans MS], który przyjmie go do swej rodziny, ofiaruje miejsce w domu lub ogrodzie i zechce cieszyć się mądrością i szczęściem swego nowego, najwierniejszego psiego przyjaciela. [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Snikers jest gotowy do adopcji: wykastrowany, zaszczepiony i odrobaczony. [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Jeśli mieszkasz daleko od miejsca, gdzie przebywa piesio (granica województwa opolskiego i śląskiego), nie zniechęcaj się, pomożemy w transporcie w dowolne miejsce w Polsce. Kontakt w sprawie adopcji [/FONT][FONT=Comic Sans MS]: 793147805, mail: [/FONT][FONT=Comic Sans MS][email protected] [/FONT] Quote
Recommended Posts