panbazyl Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 jeden z moich labów też mi rozkopuje ogród... W poszukiwaniu myszy i kretów. na razie prowadzę z nim "filozoficzne" dysputy nad kolejnym rokopanym dołkiem, ale niewiele to daje. Kong bylby super, ale razy 3 , bo inaczej suka i tak by zabrała dla siebie a rozkopywacz nadal by rozkopywał ogród. Całą brygadą za to polują na gołębie i kury które do nas przyjdą od sąsiadów. Quote
betka Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 :) panbazyl - ja mam taką samą ON-kę! Znalazłam 2 martwe krety, no i nie mam już żadnych kretowisk na podwórku. Dziury kopie prawie półmetrowe. Stwierdziłam, że na jesień upcham w nie liście, z którymi nie wiedziałam co robić :). I w ten sposób moja psica pozwala mi postępować ekologicznie!! Quote
Lu_Gosiak Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 prosze zaglosujcie na Brunka - nr 3 http://www.dogomania.pl/threads/2106...t-DO-20.-LIPCA Quote
panbazyl Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 betka napisał(a)::) panbazyl - ja mam taką samą ON-kę! Znalazłam 2 martwe krety, no i nie mam już żadnych kretowisk na podwórku. Dziury kopie prawie półmetrowe. Stwierdziłam, że na jesień upcham w nie liście, z którymi nie wiedziałam co robić :). I w ten sposób moja psica pozwala mi postępować ekologicznie!! to super :) Ja musialam wynieśc się z "kompostem" w pole, bo jak mialam taką dziurę w ogrodzie, to mi psy wyżerały skórki z jabłek itp smakołyki. Quote
betka Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):prosze zaglosujcie na Brunka - nr 3 http://www.dogomania.pl/threads/2106...t-DO-20.-LIPCA Gosia link nieaktywny. panbazyl moim też smakuje skoszona trawa, no i to miejsce gdzie zalega i gnije, jest ulubione do zabaw :). Potem wchodzą do domu odpocząć na tapczanie :mad: Quote
Lu_Gosiak Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 a teraz: http://www.dogomania.pl/threads/210681-NIE-%C5%BBA%C5%81UJ-GROSIAKA-%E2%80%93-WYBIERZ-PSIAKA!-10-PIESK%C3%93W-WYGRYWA!-BAZARKI-quot-2-w-1-quot-DO-20.-LIPCA Wiosna miala dzis byc w odwiedzinach u Snikersa...czekamy na wiesci Quote
isschen Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Jejku, dziewczyny jak się cieszę!!!! Aż się poryczałam ze szczęścia! Trzymam kciuki i życzę mordzie kochanej szczęścia. Warto pomagać! Pozdrawiam:-) Quote
betka Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Serdeczne dzięki mparsley za pomoc Snikersowi :loveu:. Posyłajmy pozytywne myśli w kierunku Kluczborka, aby Demo się ustatkował w swoim nowym cudownym domu. Początki są zawsze trudne, tylko żeby wystarczyło cierpliwości dla tego psiaka, który dopiero teraz uczy się wolności i życia. Quote
panbazyl Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 a jakies info co u tego wariata kopiącego pułapki - no co nowego? Quote
betka Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Nic nie wiem. Czekam aż Wiosna coś napisze. Quote
panbazyl Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 no co tak cicho u Demolatora? Co słychac u psa? Quote
betka Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Snikers - DEMO(lek) był na wakacjach u Wiosny, w czasie gdy jego Państwo też odpoczywało :) LuGosiak napisała na wątku Cezara - Bruna : apropo Snikersa - to wlasciciele juz po wakacjach odebrali Go od Wiosny podobno radosc byla obopólna i ogromna...Pani nawet sie nie przebrala ani nie rozpakowala prosto z wczasów pojechali po Snikersa - tak juz tesknili za Nim:smile: Myślę, że już czas przenieś wątek do szczęśliwych adopcji :) Quote
Basia i Barni Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Cudownie , snikersiku udalo ci sie :-) Quote
panbazyl Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 ruszyło z adopcjami!!!!Ech. Właśnie sie dowiedzialam ze kolejny labek z dogo ze schronu znalazł dom :) Quote
ula_cz Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 panbazyl napisał(a):ruszyło z adopcjami!!! Wakacje się kończą, ludzie wracają z wakacji to i zaczynają o psiakach myśleć :) Quote
panbazyl Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 byle by pozytywnie i o tych z adopcji a nie o tych ze straganów.... Quote
Pliszka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 to prawda, Szopen z mojej sygnaturki też po prawie dwóch latach w hotelu znalazł domek :) Uwielbiam takie zakończenia i domciowe zdjęcia :) Niestety są też nowe psiaki bardzo bardzo potrzebujące pomocy. Proszę, zajrzyjcie na wątek Elzy: [SIZE=4][FONT=Times New Roman][/FONT]http://www.dogomania.pl/threads/213309-Sunia-Elza-w-typie-onki-błaga-o-litość-pod-Sanktuarium-Maryjnym-w-Hodyszewie. [FONT=Times New Roman][SIZE=4] [/FONT] Quote
betka Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Woisno :) - jest Ktoś w kontakcie z domem Snikusia - Demolka? Mam nadzieję, że tam wszystko ok? Quote
Lu_Gosiak Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 ciotki labkowe pilnie potrzebuje pomocy dla tego psa!!!! jest w Olkuszu - Kto zna to miejsce - to wie co to znaczy...jutro przewidziany jest wywoz psow do Bielksa lub..w niebyt POMOCY!!! moze KTos wrzucic go na forum labradorów???? - ja niewiem czemu ne moge sie tam zalogowac Quote
Recommended Posts