Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jeden z moich labów też mi rozkopuje ogród... W poszukiwaniu myszy i kretów. na razie prowadzę z nim "filozoficzne" dysputy nad kolejnym rokopanym dołkiem, ale niewiele to daje. Kong bylby super, ale razy 3 , bo inaczej suka i tak by zabrała dla siebie a rozkopywacz nadal by rozkopywał ogród.
Całą brygadą za to polują na gołębie i kury które do nas przyjdą od sąsiadów.

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:) panbazyl - ja mam taką samą ON-kę! Znalazłam 2 martwe krety, no i nie mam już żadnych kretowisk na podwórku. Dziury kopie prawie półmetrowe. Stwierdziłam, że na jesień upcham w nie liście, z którymi nie wiedziałam co robić :). I w ten sposób moja psica pozwala mi postępować ekologicznie!!

Posted

betka napisał(a):
:) panbazyl - ja mam taką samą ON-kę! Znalazłam 2 martwe krety, no i nie mam już żadnych kretowisk na podwórku. Dziury kopie prawie półmetrowe. Stwierdziłam, że na jesień upcham w nie liście, z którymi nie wiedziałam co robić :). I w ten sposób moja psica pozwala mi postępować ekologicznie!!

to super :) Ja musialam wynieśc się z "kompostem" w pole, bo jak mialam taką dziurę w ogrodzie, to mi psy wyżerały skórki z jabłek itp smakołyki.

Posted

Jejku, dziewczyny jak się cieszę!!!! Aż się poryczałam ze szczęścia! Trzymam kciuki i życzę mordzie kochanej szczęścia. Warto pomagać! Pozdrawiam:-)

Posted

Serdeczne dzięki mparsley za pomoc Snikersowi :loveu:.
Posyłajmy pozytywne myśli w kierunku Kluczborka, aby Demo się ustatkował w swoim nowym cudownym domu. Początki są zawsze trudne, tylko żeby wystarczyło cierpliwości dla tego psiaka, który dopiero teraz uczy się wolności i życia.

• 4 weeks later...
Posted

Snikers - DEMO(lek) był na wakacjach u Wiosny, w czasie gdy jego Państwo też odpoczywało :)

LuGosiak napisała na wątku Cezara - Bruna :
apropo Snikersa - to wlasciciele juz po wakacjach odebrali Go od Wiosny podobno radosc byla obopólna i ogromna...Pani nawet sie nie przebrala ani nie rozpakowala prosto z wczasów pojechali po Snikersa - tak juz tesknili za Nim:smile:

Myślę, że już czas przenieś wątek do szczęśliwych adopcji :)

• 2 weeks later...
Posted

to prawda, Szopen z mojej sygnaturki też po prawie dwóch latach w hotelu znalazł domek :) Uwielbiam takie zakończenia i domciowe zdjęcia :)

Niestety są też nowe psiaki bardzo bardzo potrzebujące pomocy. Proszę, zajrzyjcie na wątek Elzy:
[SIZE=4][FONT=Times New Roman][/FONT]http://www.dogomania.pl/threads/213309-Sunia-Elza-w-typie-onki-błaga-o-litość-pod-Sanktuarium-Maryjnym-w-Hodyszewie.
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]
[/FONT]

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

ciotki labkowe pilnie potrzebuje pomocy dla tego psa!!!! jest w Olkuszu - Kto zna to miejsce - to wie co to znaczy...jutro przewidziany jest wywoz psow do Bielksa lub..w niebyt

POMOCY!!!

moze KTos wrzucic go na forum labradorów???? - ja niewiem czemu ne moge sie tam zalogowac