Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olena84']A deklaracji po tamtym psie nie ma, moze ludzie by sie przerzucili na Adasia?[/QUOTE]

Nie mam pojęcia co z deklaracjami po tamtym piesku.
Jednak miejsce się nie zwolniło z racji, że przecież Kudziu mieszkał z Misią.

Posted

No to gorzej. Kagańca w boksie też sobie raczej założyć nie da? W najgorszym wypadku można by było użyć chwytaka, ale to dla psa bardzo stresujące, więc raczej bym sobie odpuściła. Tym bardziej dla tego psa, bo cała praca w niego włożona poszłaby na marne.

• 1 month later...
Posted

[quote name='magdus84']Karolcia co u Adasia? Naprawdę nikt nie chce z nim pracować? Nie widzisz w nim nadziei? :([/QUOTE]

U Adasia bez zmian. Nadzieję w nim widzę, ale potrzebuje osoby, która wie co robi. Ja wyjechałam, nie wiem czy ktoś inny podejmie się pracy z nim.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='magdus84']Coś się wydarzyło w sprawie chłopaka? Jak zniósł kastrację? kto ma kontakt z Adasiem?[/QUOTE]

Byłam u niego ostatnio ale nawet nie weszłam. . dziwny jest..
eh nie wiem co z nim będzie :(

Posted

[quote name='azalia']Karolcia,co to znaczy dziwny jest?strasznie się przeraziłam,napisz więcej,tak mi go żal.[/QUOTE]

Dziwny nie wiedziałam czy jak wejdę to mnie nie złapie za łydkę np.. po za tym wleciałam na chwile wiec pewnie jakbym była ubrana odpowiednio i weszła to dała bym radę... i odważyła się.
Po za tym wrzucę jak znajdę czas wyniki Adasia, ma nie najlepsze, pani doktor mówiła, że ma anemie i coś z wątrobą..
Dostaje codziennie hepatil..

Posted

[CENTER][SIZE=4][COLOR=red][B]ZBIÓRKĘ DEKLARACJI DLA ADASIA NA HOTELIK UWAŻAM ZA OTWARTĄ![/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3]Nie widzę innej opcji dla tego psa, albo hotel, szkolenie i dobry dom albo schronisko do końca życia ! ![/SIZE]

[SIZE=3][B]Bardzo proszę o wszystkich chętnych pomóc Adasiowi o deklaracje na hotelik bądź inną wszelką pomoc. [/B][/SIZE]

Jeszcze nie myślałam jaki hotel, zresztą obecnie szukam miejsca dla Krawca z mojego banerka i nic :shake: Więc do uzbierania deklaracji będę klepać mu gdzieś miejsce. To musi być dobry szkoleniowiec.
[/CENTER]

Posted

Polecam Jole Sołek z Wieliczki..Mam u niej psa , ona lubi cięzkie przypadki,,,miała corso 2 agresywne , ma swoje bysiory malamuty i grenlandy,,i mam u niej swoją bestię..także był dziwny..i łapał...a do tego ma ogrmnego nosa do psów..potrafiła wykryć psi autyzm i psa któremu mieszało sie przed burzą i zagryzał w wyniku oddziaływania na mózg ozonu..jest dobrai ma podejscie...Jola Sołek Przebieczany kolo Wieliczki,,,to moje psisko w awatarku własnie u niej się szkoli,,mieszka i uczy panować nad nerwami...

Posted

[quote name='adibmama']Polecam Jole Sołek z Wieliczki..Mam u niej psa , ona lubi cięzkie przypadki,,,miała corso 2 agresywne , ma swoje bysiory malamuty i grenlandy,,i mam u niej swoją bestię..także był dziwny..i łapał...a do tego ma ogrmnego nosa do psów..potrafiła wykryć psi autyzm i psa któremu mieszało sie przed burzą i zagryzał w wyniku oddziaływania na mózg ozonu..jest dobrai ma podejscie...Jola Sołek Przebieczany kolo Wieliczki,,,to moje psisko w awatarku własnie u niej się szkoli,,mieszka i uczy panować nad nerwami...[/QUOTE]

Jak się z nią skontaktować?