Karolcia_ko5 Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 [quote name='Olena84']A deklaracji po tamtym psie nie ma, moze ludzie by sie przerzucili na Adasia?[/QUOTE] Nie mam pojęcia co z deklaracjami po tamtym piesku. Jednak miejsce się nie zwolniło z racji, że przecież Kudziu mieszkał z Misią. Quote
Karolcia_ko5 Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Adaś zaczął dostawać Kalm Aid. W planach jest kastracja - ale jak my to zrobimy - nie wiem :/ Quote
Drzagodha Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 W najgorszym wypadku podacie mu sedalin w jedzeniu i jak sobie zaśnie to dopiero dostanie narkozę do zabiegu. Sposób sprawdzony na naprawdę trudnych przypadkach ;) Quote
martka1982 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 coś mi się przypomina,że na niego sedalin nie działa, bo już próbowali Quote
Drzagodha Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 No to gorzej. Kagańca w boksie też sobie raczej założyć nie da? W najgorszym wypadku można by było użyć chwytaka, ale to dla psa bardzo stresujące, więc raczej bym sobie odpuściła. Tym bardziej dla tego psa, bo cała praca w niego włożona poszłaby na marne. Quote
Karolcia_ko5 Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Sedalin nie działa. Obroży założyć nie można. O kagańcu nawet nie wspominam. Nie wiem co dalej robić szczerze mówiąc ;/ Quote
magdus84 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Karolcia co u Adasia? Naprawdę nikt nie chce z nim pracować? Nie widzisz w nim nadziei? :( Quote
Karolcia_ko5 Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 [quote name='magdus84']Karolcia co u Adasia? Naprawdę nikt nie chce z nim pracować? Nie widzisz w nim nadziei? :([/QUOTE] U Adasia bez zmian. Nadzieję w nim widzę, ale potrzebuje osoby, która wie co robi. Ja wyjechałam, nie wiem czy ktoś inny podejmie się pracy z nim. Quote
Ag_konin Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Ma ktoś jakieś pomysły jak się nim zająć? Chcemy go jak najszybciej wykastrować, nie ma na co czekać... Quote
Ag_konin Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Nikt nie miał... Adaś został dzisiaj wykastrowany. :multi: Quote
Karolcia_ko5 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 W górę chłopak. . co teraz będzie? ? ? Quote
magdus84 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Coś się wydarzyło w sprawie chłopaka? Jak zniósł kastrację? kto ma kontakt z Adasiem? Quote
Karolcia_ko5 Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 [quote name='magdus84']Coś się wydarzyło w sprawie chłopaka? Jak zniósł kastrację? kto ma kontakt z Adasiem?[/QUOTE] Byłam u niego ostatnio ale nawet nie weszłam. . dziwny jest.. eh nie wiem co z nim będzie :( Quote
azalia Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Karolcia,co to znaczy dziwny jest?strasznie się przeraziłam,napisz więcej,tak mi go żal. Quote
Karolcia_ko5 Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='azalia']Karolcia,co to znaczy dziwny jest?strasznie się przeraziłam,napisz więcej,tak mi go żal.[/QUOTE] Dziwny nie wiedziałam czy jak wejdę to mnie nie złapie za łydkę np.. po za tym wleciałam na chwile wiec pewnie jakbym była ubrana odpowiednio i weszła to dała bym radę... i odważyła się. Po za tym wrzucę jak znajdę czas wyniki Adasia, ma nie najlepsze, pani doktor mówiła, że ma anemie i coś z wątrobą.. Dostaje codziennie hepatil.. Quote
Karolcia_ko5 Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Wyniki Adasia, robione zdjęcie komórką, więc mam nadzieję, że da się odczytać.... [img]http://img689.imageshack.us/img689/4917/zdjcie0032nc.jpg[/img] Quote
Karolcia_ko5 Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 [CENTER][SIZE=4][COLOR=red][B]ZBIÓRKĘ DEKLARACJI DLA ADASIA NA HOTELIK UWAŻAM ZA OTWARTĄ![/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3]Nie widzę innej opcji dla tego psa, albo hotel, szkolenie i dobry dom albo schronisko do końca życia ! ![/SIZE] [SIZE=3][B]Bardzo proszę o wszystkich chętnych pomóc Adasiowi o deklaracje na hotelik bądź inną wszelką pomoc. [/B][/SIZE] Jeszcze nie myślałam jaki hotel, zresztą obecnie szukam miejsca dla Krawca z mojego banerka i nic :shake: Więc do uzbierania deklaracji będę klepać mu gdzieś miejsce. To musi być dobry szkoleniowiec. [/CENTER] Quote
Karolcia_ko5 Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Przypominamy się z rana... zapraszam wszystkie cioteczki i wujków, którzy są w stanie nam pomóc, wesprzeć, ściągnąć tu konkretne osoby z konkretną pomocą... Quote
abra64 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 na razie nic nie mogę obiecać bo u nas też pieniądze ciagle potrzebne :shake: Quote
adibmama Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Polecam Jole Sołek z Wieliczki..Mam u niej psa , ona lubi cięzkie przypadki,,,miała corso 2 agresywne , ma swoje bysiory malamuty i grenlandy,,i mam u niej swoją bestię..także był dziwny..i łapał...a do tego ma ogrmnego nosa do psów..potrafiła wykryć psi autyzm i psa któremu mieszało sie przed burzą i zagryzał w wyniku oddziaływania na mózg ozonu..jest dobrai ma podejscie...Jola Sołek Przebieczany kolo Wieliczki,,,to moje psisko w awatarku własnie u niej się szkoli,,mieszka i uczy panować nad nerwami... Quote
Karolcia_ko5 Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 [quote name='adibmama']Polecam Jole Sołek z Wieliczki..Mam u niej psa , ona lubi cięzkie przypadki,,,miała corso 2 agresywne , ma swoje bysiory malamuty i grenlandy,,i mam u niej swoją bestię..także był dziwny..i łapał...a do tego ma ogrmnego nosa do psów..potrafiła wykryć psi autyzm i psa któremu mieszało sie przed burzą i zagryzał w wyniku oddziaływania na mózg ozonu..jest dobrai ma podejscie...Jola Sołek Przebieczany kolo Wieliczki,,,to moje psisko w awatarku własnie u niej się szkoli,,mieszka i uczy panować nad nerwami...[/QUOTE] Jak się z nią skontaktować? Quote
Karolcia_ko5 Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 [quote name='abra64']na razie nic nie mogę obiecać bo u nas też pieniądze ciagle potrzebne :shake:[/QUOTE] Obecność też jest ważna ;) Quote
Karolcia_ko5 Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Mam dobrą wiadomość ! Mamy na utrzymanie hotelu w Adasia 180 zł - od gminy, która go utrzymuje. ;) Więc brakuje nam 220 zł ! To tak nie wiele - pomocy! Quote
Recommended Posts