obraczus87 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Zmieniłam tytuł, wstawiłam info na pierwszą stronę.. mam nadzieje ze tytul przyciągnie ludzi. ABra czy możesz poprosić Mru aby uaktualniła info na stronie Vivy! ?? Quote
Zośka74 Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Boże biedne maleństwo, a wydawało się że los się do maluchów uśmiechnął...... Quote
obraczus87 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 [quote name='Zośka74']Boże biedne maleństwo, a wydawało się że los się do maluchów uśmiechnął......[/QUOTE] Przepraszam, że bez pytania zmieniłam tytuł... NOEMI, czy byłabyś w stanie zrobić Sambie wydarzenie na FB?? Quote
Abrakadabra Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 [quote name='obraczus87']Zmieniłam tytuł, wstawiłam info na pierwszą stronę.. mam nadzieje ze tytul przyciągnie ludzi. ABra czy możesz poprosić Mru aby uaktualniła info na stronie Vivy! ??[/QUOTE] Tak, już z nią rozmawiałam... A kto robił wydarzenie na FB? Noemi? Tam też przydałoby się nanieść poprawki. Quote
bric-a-brac Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Są dwa bazarki, rzeczowy: [url]http://www.dogomania.pl/threads/208766-Album-PAPIE%C5%BB-TORBA-KSI%C4%84%C5%BBKA-S%C5%81OWNIK-Na-psi%C4%85-rodzin%C4%99-19.06[/url] i cegiełkowy: [url]http://www.dogomania.pl/threads/209344-********Cegie%C5%82ki********-na-mamusie-z-Z%C4%85bek-25.06-godz.24[/url] Jeśli ktoś ma czas, niech pozaprasza ludzi, za pomocą PW lub wklejając linki w profile. A może ktoś jeszcze zrobi jakiś bazarek?... Biedna dziewczynka :( Quote
obraczus87 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 [quote name='Abrakadabra']Tak, już z nią rozmawiałam... A kto robił wydarzenie na FB? Noemi? Tam też przydałoby się nanieść poprawki.[/QUOTE] Samba nie ma wydarzenia tylko dla siebie. W poście powyzej zapytalam Noemi czy zrobilaby Jej wydarzenie. NA wydarzeniu calej rodzinki nie ma odzewu w ogole :( Quote
Zośka74 Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 [quote name='obraczus87']Przepraszam, że bez pytania zmieniłam tytuł... NOEMI, czy byłabyś w stanie zrobić Sambie wydarzenie na FB??[/QUOTE] Dziewczyny ja się mało na tym znam ( wy bardziej w temacie ), a może te wszystkie smycze,kagańce,obroże które posiadam wystawicie to może się jakaś sumka uzbiera - to tylko taka sugestia, narazie brak innych pomysłów Quote
obraczus87 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 [quote name='Zośka74']Dziewczyny ja się mało na tym znam ( wy bardziej w temacie ), a może te wszystkie smycze,kagańce,obroże które posiadam wystawicie to może się jakaś sumka uzbiera - to tylko taka sugestia, narazie brak innych pomysłów[/QUOTE] JEsli tylko ktos by znalazl czas na porobienie zdjec i wystawienie bazarku - to byloby super. Takie rzeczy sie na dogo sprzedają NAJLEPIEJ! Quote
Zośka74 Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 [quote name='obraczus87']JEsli tylko ktos by znalazl czas na porobienie zdjec i wystawienie bazarku - to byloby super. Takie rzeczy sie na dogo sprzedają NAJLEPIEJ![/QUOTE] Właśnie ja nie umiem wstawiać, ale jak ktoś chętny to przekażę te fanty ( wiem że obiecałam na schronisko, ale koleżanka obiecała że jeszcze pozałatwia jak dużo się da ), jak Abra się zgodzi mogę jej dziś lub jutro po 16 jakoś dostarczyć. Quote
Abrakadabra Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 [quote name='obraczus87']JEsli tylko ktos by znalazl czas na porobienie zdjec i wystawienie bazarku - to byloby super. Takie rzeczy sie na dogo sprzedają NAJLEPIEJ![/QUOTE] Fakt, Obraczus ma rację, Zośka - bardzo dobry pomysł Ja mam trochę książek i DVD do sprzedania :) Tylko brak czasu na zrobienie bazarku.... Quote
Pragnienie-Milosci Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Jestem umówiona na operację jutro między 10-11 rano. Boję się za Sambę albo i razem z nią, bo cały czas popiskuje.Chyba wenflon jej przeszkadza:( Quote
Atomowka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Matko jak Abra powiedziała mi o tym przez tel to byłam w mega szoku. Nie wierzyłam,że jest tak źle Jak to możliwe,że nikt tego nie zauważył do tej pory? Nie potrafię tego pojąc! Nie wiem jak z kasą, mamy 300 które wydamy na sterylkę i przetrzymanie matki, Paula moja ogromna prośba może w tym wydatku wzięłabyś matkę tylko za karmę? Wiem,że wolałabyś płatne DT ale widzisz sytuacja dramatyczna Zawsze to 100 zł byłoby do przodu Nie wiem czy dam radę zrobić bazarki z Waszymi rzeczami. Jutro będę wiedziała na czym stoję to od razu napiszę i w razie co ja zrobię bazarki p.s a może ktoś zrobiłby allegro cegiełkowe? Tam też można coś zebrac! Quote
Noemi1 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 łomatko ale się porobiło :( A ja już naprawdę grosza nie mam, żeby pomóc :( :( :( Myślę, że najlepiej na FB zrobić tak: Przemienić wydarzenie Storka na wydarzenie Samby. CO o tym myślicie? Ludzie znają już historię maluchów. Wyślę do wszystkich biorących udział w wydarzeniu info na PW. Zaraz będę myślała jak to zrobić najlepiej i podeślę Wam teksty do akceptu. Banerek dla Samby mogę zrobić. Dla jasności w rozliczeniach, 60 zł, które dostała ode mnie Kamila to była kasa od Fiery na szczepienia dla Storka. Quote
Pragnienie-Milosci Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 dziewczyny i ja muszę mieć rano pieniążki na tą operację, bo nawet nie mam tylu na koncie żeby założyć :( chyba że będę miała ją odebrać po południu, ale nie wiem. Abra, nie będziesz gdzieś w okolicy Mokotowa/Okęcia, to mogłabym Ci od razu dać te faktury? Quote
Pragnienie-Milosci Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Tak,dostałam tą kasę na szczepienie dla Storka, ale jako że Storek pojechał przed szczepieniami do nowego domu, to przekazałam to na szczepienia Samby (niestety już poszło na rtg:(). Mam nadzieję, że się nie porządziłam za bardzo? Quote
Pragnienie-Milosci Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 A może jeśli jest kasa na sterylkę (przy czym nie ma jeszcze suki) to przekażemy to na Sambę, a bazarki itd pójdą na mamę? Boże, nie wiem, ale muszę wiedzieć do rana co mam robić bo termin umówiony, a sprawa niecierpiąca zwłoki... :( Quote
Aleksa. Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 [quote name='Zośka74']Właśnie ja nie umiem wstawiać, ale jak ktoś chętny to przekażę te fanty ( wiem że obiecałam na schronisko, ale koleżanka obiecała że jeszcze pozałatwia jak dużo się da ), jak Abra się zgodzi mogę jej dziś lub jutro po 16 jakoś dostarczyć.[/QUOTE] Jeśli Abra będzie miała zdjęcia,to mi podeśle,bo wiem,że też ma problem ze wstawianiem zdjęć. :lol: Ja podejmę się kolejnego bazarku,ale mogę komuś jednej osobie podać moje hasło,ponieważ nie wiem,czy w ciągu dnia będę miała czas zapisać. Bazarek zrobię nawet jutro,jak mi tylko pomożecie.. :( internet mam wolny.. siostra chce mi zablokować dogomanie :angryy:,bo twierdzi,że to przez nią tak wolno chodzi komputer,ale ja się nie dam :diabloti: Quote
Equus Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 O Boże... a na jutro to potrzeba od razu 700? Bo na razie chyba ma być pierwsza operacja? Quote
Atomowka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Ta kasę co mamy to chyba trzeba przekazac na Sambę ale to i tak 300 zł tylko. Reszty nie ma Sunia będzie chyba ze skarpety cięta więc ten koszt odpada. 100 zł potrzebne jest za DT dla suni ale to dopiero po 30.06 Quote
Pragnienie-Milosci Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Na jutro nie potrzeba całej kwoty. Doktor mówił że powinno starczyć 300zł,ale też nie mógł mi tego zapewnić, tym bardziej że od razu chce wprowadzić antybiotyk. Więc potrzebujemy jakiejś połowy. Jeśli wiki wpłaci 100zł, to już zabraknie nam ok.200zł... Quote
Abrakadabra Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Spokojnie.. Sterylka mamusi przeciągnie się w czasie. Niestety... Tak jak pisałam, moja vetka najblizszy możliwy termin wyznaczyła na 29, 30.06. (wcześniej nie da rady). Poczeka na zwrot ze Sterylkowej Skarbonki (150zł). W tej chwili rodzinka ma na koncie ok.300zł. Proponuję, przelać je na konto Pragnienie Miłości i w ten sposób uporać się z bólem, który odczuwa Samba.// Quote
Atomowka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Ok podaj mi na PW dane przeleję Ci 300 zł, jak wiki wpłaci to i tak Ci się przyda na nast operacje Quote
Noemi1 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Zmienię tytuł w wydarzeniu Storka: [COLOR=#333333][FONT=Tahoma][B]jest: [B]Storek, spod betonowych płyt, już w nowym DT, niedługo potrzebne DS!!![/B][/B][/FONT][/COLOR][B][COLOR=#333333][FONT=Tahoma][/FONT][/COLOR][/B] [FONT=Calibri][SIZE=3]chcę zmienić na: [/SIZE][/FONT][B][FONT=Calibri]Storek już w nowym domu, teraz jego siostra potrzebuje PILNIE pomocy!!![/FONT][/B] [FONT=Calibri]W opisie wydarzenia napiszę o Sambie i zaproszę na jej wydarzenie.[/FONT] [FONT=Calibri]Kamila podkradnę Twoje zdjęcia Samby z wenflonem do wydarzenia, dobrze?[/FONT] [FONT=Calibri]Już zaczynam działać.[/FONT] Quote
Recommended Posts