Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 846
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lilo']ja bede robic po kolei dla sznupkow ktore nie maja , vigo tez sie lapie wiec po troche mu zrobie :)[/QUOTE]

znalazłam wczoraj bazarek z ogłoszeniami:) czekam w kolejce:)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/206095-pakiet-50-og%C5%82osze%C5%84-tylko-10z%C5%82-na-hotel-dla-Hajsa!-przed%C5%82u%C5%BCamy-do-30-kwietnia[/url]

Posted

super!!!! mam nadzieję, ze ktoś wreszcie zamknie oczy na wiek a otworzy serce na urok i cudny charakter Vigusia!

zapraszam na wątek Zuzi mojej nowej podopiecznej
[url]http://www.dogomania.pl/threads/206800-Zuzia-sznaucerka-mini-wygra%C5%82a-casting-na-najwi%C4%99ksz%C4%85-bid%C4%99.-W-DT-leczymy-i-szukamy-DS[/url]

Posted

[quote name='terierfanka']co u Vigo?[/QUOTE]

Wszystko dobrze:)
Vigo poznaje okolicę i ma coraz więcej przyjaciół:) wśród ludzi i innych psiaków, najwięcej oczywiście koleżanek! z czego mniej zadowolona jest Lunka:( Poza tym jest ok. Chłopak daje radę :Dog_run:

Posted

...bo niby udaje, że Vigo jej zupełnie nie interesuje, jest obojętny...a tu jak przychodzi co do czego, że jakaś inna zaczyna się kręci, to pokazuje różki:diabloti:

Posted

nooo... taka z niej cwana bestia:)

Zapomniałam napisać wcześniej, że Vigo nie reaguje zupełnie na błyski, grzmoty i inne huki... śpi i ma gdzieś, co się dzieje za oknami:) grzeczny chłopczyk jest;) Moja poprzednia suczka Alfa, to wchodziła albo do szafy! albo pod wannę! to była masakra! trzęsła się już z dwie godziny przed burzą!!! A tu.....spokój, spokój i jeszcze raz spokój.... siła spokoju:)

Posted

cudowny i kochany piesek, świetny charakter bez wad, a ludzie i tak widzą tylko to, że jest stary :( jakie to jest niesprawiedliwe! o rocznego sznupka to normalnie awantury jedna baba robiła, że musi go dostać! a o Vigusia nic :(