Luna_wro Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='_ogonek_']Super! Więc trzymam mocno kciuki za naszego Vigusia :loveu:[/QUOTE] tfu, tfu, tfu...przez lewe ramię:) na psa urok i takie tam.... żeby nie zapeszyć.... Quote
NikaEla Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Luna_wro']już mam jedną chętną;) Terierfankę:)[/QUOTE] to doskonałą wizyte zrobi na pewno!!!! Quote
_ogonek_ Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 W takim razie trzymam mocno kciuki :happy1::angel::bigcool::thumbs::multi: A kiedy będzie ta wizyta? Quote
Luna_wro Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 w poniedziałek we Wrocławiu:) to ta Pani, która napisała do Ciebie... Quote
_ogonek_ Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Luna_wro']w poniedziałek we Wrocławiu:) to ta Pani, która napisała do Ciebie...[/QUOTE] eee no to ekstra!!!! czekam niecierpliwie! Quote
NikaEla Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 na spacerze też jedna pani zakochała się w Vigo :) i myśli nad jego adopcją :) Quote
NikaEla Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='malawaszka']jaki kot?????[/QUOTE] ta sympatyczna pani z parku.. jeśli nie zdecyduje się na psa to myśli o kocie ;) Quote
_ogonek_ Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='malawaszka']aaaa hihihih to mały rozrzut :lol:[/QUOTE] Zawsze jakaś alternatywa jest :evil_lol: a poza tym, taki kot to większy od niektórych psów nawet, więc co to za różnica ;) A kota ma pani konkretnego na myśli, czy też ogólnie bierze pod uwagę kota jako pupila? Quote
NikaEla Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='_ogonek_']Zawsze jakaś alternatywa jest :evil_lol: a poza tym, taki kot to większy od niektórych psów nawet, więc co to za różnica ;) A kota ma pani konkretnego na myśli, czy też ogólnie bierze pod uwagę kota jako pupila?[/QUOTE] na razie myśli...jak się nie zdecyduje na psa, ale na kota to mam dla niej dwa ;) u pani, która chce wziąć jamnisię Słowinie od ULV, a ma 3 przygarnięte ze smietnika koty (2 chce/musi oddać) Quote
Luna_wro Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Wysłałam Pani z parku zdjęcia Vigo:) pewnie musi naradzić się z rodzinką:) czekam... Quote
Luna_wro Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Odpisała Pani z parku: [I]"dziękuje,za zdjęcia i pamięć ,przemyślałam wzięcie vigo,i doszliśmy ze jednak nie składa sie na to wiele czynników,mnie często nie ma w domu i kraju a to jest jednak odpowiedzialność jak za członka rodziny,pozdrawiam serdecznie." [/I]:cry: Quote
malawaszka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 no ale jutro wizyta przed adopcyjna w innym domku tak? Quote
AnkaG Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Lepiej jak ktoś przemyśli ... Widać nie ta pisana ... Quote
Luna_wro Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 tak:) już nawet Pani Dorota odesłała wypełnioną ankietą;) Quote
malawaszka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Luna_wro']tak:) już nawet Pani Dorota odesłała wypełnioną ankietą;)[/QUOTE] noo to trzymam :kciuki: a ja załatwiam wizytę w Krakowie u tego Pana - zobaczymy może i Majluś będzie miał domek Quote
lilo Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 ooo tak szybko ?? to elegancko , czyli kciukasy trzymamy za wszystkich Quote
Luna_wro Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 mam nadzieję, że się pani Dorota nie rozmyśli:( bo chyba wie, ile Vigo ma lat?! _ogonek_ pisała w ogłoszeniach... Quote
Luna_wro Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='malawaszka']noo to trzymam :kciuki: a ja załatwiam wizytę w Krakowie u tego Pana - zobaczymy może i Majluś będzie miał domek[/QUOTE] domek jak najbardziej do wizyty, ale może poczekaj kochana z dzionek lub dwa.... chociaż mam jakieś takie dobre przeczucia co do jutrzejszego dnia... Quote
malawaszka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Luna_wro']domek jak najbardziej do wizyty, ale może poczekaj kochana z dzionek lub dwa....[/QUOTE] wizytę można zrobić i jak u Was nie wypali z domkiem to dla Vigusia będzie ten w Krk - Majlo miał dziś kastrację więc i tak jeszcze ok tygodnia musi być u nas Quote
Luna_wro Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 skąd Ty takie cuda bierzesz?:) wiesz, wolałabym, aby Vigo był gdzieś niedaleko:) najlepiej we Wrocku;) Quote
Recommended Posts