Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='_ogonek_']Super! Więc trzymam mocno kciuki za naszego Vigusia :loveu:[/QUOTE]

tfu, tfu, tfu...przez lewe ramię:) na psa urok i takie tam.... żeby nie zapeszyć....

• Replies 846
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']aaaa hihihih to mały rozrzut :lol:[/QUOTE]
Zawsze jakaś alternatywa jest :evil_lol: a poza tym, taki kot to większy od niektórych psów nawet, więc co to za różnica ;)
A kota ma pani konkretnego na myśli, czy też ogólnie bierze pod uwagę kota jako pupila?

Posted

[quote name='_ogonek_']Zawsze jakaś alternatywa jest :evil_lol: a poza tym, taki kot to większy od niektórych psów nawet, więc co to za różnica ;)
A kota ma pani konkretnego na myśli, czy też ogólnie bierze pod uwagę kota jako pupila?[/QUOTE]

na razie myśli...jak się nie zdecyduje na psa, ale na kota to mam dla niej dwa ;) u pani, która chce wziąć jamnisię Słowinie od ULV, a ma 3 przygarnięte ze smietnika koty (2 chce/musi oddać)

Posted

Odpisała Pani z parku:

[I]"dziękuje,za zdjęcia i pamięć ,przemyślałam wzięcie vigo,i doszliśmy ze jednak nie składa sie na to wiele czynników,mnie często nie ma w domu i kraju a to jest jednak odpowiedzialność jak za członka rodziny,pozdrawiam serdecznie."

[/I]:cry:

Posted

[quote name='Luna_wro']tak:) już nawet Pani Dorota odesłała wypełnioną ankietą;)[/QUOTE]

noo to trzymam :kciuki: a ja załatwiam wizytę w Krakowie u tego Pana - zobaczymy może i Majluś będzie miał domek

Posted

[quote name='malawaszka']noo to trzymam :kciuki: a ja załatwiam wizytę w Krakowie u tego Pana - zobaczymy może i Majluś będzie miał domek[/QUOTE]

domek jak najbardziej do wizyty, ale może poczekaj kochana z dzionek lub dwa....

chociaż mam jakieś takie dobre przeczucia co do jutrzejszego dnia...

Posted

[quote name='Luna_wro']domek jak najbardziej do wizyty, ale może poczekaj kochana z dzionek lub dwa....[/QUOTE]

wizytę można zrobić i jak u Was nie wypali z domkiem to dla Vigusia będzie ten w Krk - Majlo miał dziś kastrację więc i tak jeszcze ok tygodnia musi być u nas