Seaside Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 ['][']['] Kochany :( :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
dobka Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 po postu chce mi się WYYYYYYYYYĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
paros Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Okruszku ledwie pojawiłeś się i już tyle przeszedłeś :shake: :-( Biegaj malutki po niebiańskich łąkach z braciszkiem i innymi pieseczkami :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: Quote
Neris Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Maleńki.... ['] A ja myślałam, że on wygrał z tym parwo... Quote
loozerka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 ech...szkoda taki malenki pędraczek i całe, krótkie życie walka z chorobą.. i nie miał juz sił, gdy mogło wszystko sie odmienic ........... Quote
tamiczek Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Pinio Okruszku:-( :-( :-( :-( ['][']['][']['] Quote
mama_Dorota Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Piniusiu, nie tak miało być!!! :placz: Miał być szybko domek, kochająca rodzinka, długie lata szczęścia i radości.... :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Mam doła... Piniusiu... (*) Quote
mama_Dorota Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Aga_Mazury napisał(a):nie.no.....dzisiejsze dzien mnie poprostu załamieeeee Okruszku śliczny ...<*><*><*> nie zdążyłeś nawet poznać tego świata <*><*><*> Poznał... ale niestety tylko z tej okrutnej strony... :-( :-( :-( Quote
Kasia_82 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Biegaj Okruszku po zielonej laczce za TM :-( Quote
Recommended Posts