Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ata napisał(a):
moze piniowy okruszek ma szanse na dom tymczasowy??
bo w schronisku to ma marne szanse....
w domku to cieple poslanko i zarelko i....

no własnie, jest jakiś wolny domek tymczasowy w okolicy? psinka potrzebuje opieki, nie tylko weta

Posted

tak jak pisałam tu nie ma cegos takiego jak tymczas. ludzie nie wiedza co to jest, jesli sie ich uświadamia to ruszją ramionami i pytają PO CO? więc same widzicie. ja niestety nie mogę go do siebie zabrać.

Posted

a może ten domek zgodziłby sie na szczeniaczka?
Warszawa - WAWER

Dobermania /Małgosia
gg: 8391301
DT dla suczek lub młodych, uległych samców.

albo Lavinia? ona tez na mapie dogo pisze o mozliwości tymczasu

Posted

[quote name='Tweety']a może ten domek zgodziłby sie na szczeniaczka?
Warszawa - WAWER

Dobermania /Małgosia
gg: 8391301
DT dla suczek lub młodych, uległych samców.

albo Lavinia? ona tez na mapie dogo pisze o mozliwości tymczasu

czy ktoś się z nimi kontaktował w sprawie tymczasu?

Posted

wiecie co ręce mi po prostu opadają:shake:. dzwoniłam do lekarza który ma tutaj najlepiej wyposazony gabinet, żeby przyjechać z małym i zrobić mu te wszystkie badania. powiedziałam, że zbieramy na niego kasę, a on , żed nie może wchodzić w kompetencje innego lekarza:mad:. dopiero jak ten schroniskowy zleci takie badania, to będziemy mogli je zrobić. wiecie nco, brak mi słów.:placz:

Posted

Tutaj tylko tymczas moze pomoc:shake: a wet w normie:angryy:

taki piesio to powinien u weta siedziec na leczeniu a nie w schronisku.....:flaming:

czy schronisko wyda takiego pieska ??
trzeba zaznaczyc, ze maluszek do niego juz nie wroci, a klopot z glawy:cool1:

Posted

moja lecznica go przyjmie, zrobi badania, będzie kurować, mamy szpitalik, mamy warunki, trzeba nam tylko dowiżć go do Mińska Mazowieckiego,zastosujemy taryfikator specjalny, jeśli chcecie. To nie jest daleko od was

Posted

rybon36 napisał(a):
moja lecznica go przyjmie, zrobi badania, będzie kurować, mamy szpitalik, mamy warunki, trzeba nam tylko dowiżć go do Mińska Mazowieckiego,zastosujemy taryfikator specjalny, jeśli chcecie. To nie jest daleko od was

rybon36 jak zwykle na straży maluchów :multi: :multi: :multi: . Nie brałam Twojej lecznicy pod uwagę, bo na mapie dogo jeszcze jest alarm dotyczący parwo

Posted

rybon36 prosze daj znać na Pw jakie byłyby koszty leczenia małego, bo na schron w białej z dofinansowaniem nie mozna liczyc , pozostaje jedynie zbiórka na dogo. prosze napisz tez jak moglibysmy zorganizowac transport

Posted

lecznica jest czynna codziennie od 10-20 a w razie potrzeby i poza godzinami, wystarczy, że dacie znac, że macie transport i jedziecie, pies zostanie przyjęty i zagospodarowany należycie w kazdym momencie, skoro przeszedł parvo, nie ma zagrożenia dla niego

Posted

jutro porozmawiam z kierowniczką, tylko martwią mnie te fundusz na leczenie:shake:. nie wiem czy damy radę uzbierać chociaż wiekszą część. juz na dziś moge powiedzieć, że na schron nie ma co liczyć.

Posted

AFN przekazuje na leczenie Malego 150zl, wplaty prosimy kierowac z dopiskiem Maly B-P.

To wszystko na dzisiaj z mojego gadania na Dogo, bo mi tak chodzi, ze sie zaraz zalmie.

pzdr
GreenEvil

Posted

jednak cuda się zdarzają:p.dzisiaj postaram się załatwic wszystko z kierowniczką, tak, żeby jak najszybciej przetransportować go do lecznicy;);)

Posted

WŁAŚNIE DOWIEDZIAŁAM SIĘ , ŻE MALUSZEK W NOCY ODSZEDŁA ZA TM. Dziękuje z całego serca, za okazane wsparcie i chęć pomocy. Jest mi strasznie smutno i mam poczucie winy, że zrobiłam za mało.:placz::placz::placz: