RUDA ZUZIA Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 (edited) [quote name='ania z poznania']Zuziu, czy to będzie Twój dom.... :)?[/QUOTE] Nie mój ale kogoś kogo znasz z tego wątku:lol: A sunia pciołopodobna:loveu: cudna i mniejsza chyba od Pciółki:loveu: Edited April 11, 2013 by RUDA ZUZIA Quote
RUDA ZUZIA Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Maleńtas w drodze:loveu: Wczoraj odbyły się szaleństwa zakupowe. Maleńka nagle stała się bogata.....Ma teraz własną mamusię:loveu: Quote
ania z poznania Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Ale śliczna :loveu:! Andegawenki....? Quote
RUDA ZUZIA Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='ania z poznania']Ale śliczna :loveu:! Andegawenki....?[/QUOTE] Ja się nie bawię:obrazic:Od razu zgadnąć:obrazic: Tak,Ninki ,są w drodze powrotnej:lol: Quote
Gosiapk Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Stawiam na ciocię ande. Ale czy skusiła się po tak długich namowach? Trudno w to uwierzyć :crazyeye: Quote
RUDA ZUZIA Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='Gosiapk']Stawiam na ciocię ande. Ale czy skusiła się po tak długich namowach? Trudno w to uwierzyć :crazyeye:[/QUOTE] Zgadłaś:loveu: Dziewczynki już są w domu i dogadują się ze sobą.Malutka,na początku bardzo była zestresowana,teraz już mniej. Ninka jak trochę ochłonie to pewnie się odezwie:lol: Quote
Gosiapk Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='RUDA ZUZIA']Zgadłaś:loveu: Dziewczynki już są w domu i dogadują się ze sobą.Malutka,na początku bardzo była zestresowana,teraz już mniej. Ninka jak trochę ochłonie to pewnie się odezwie:lol:[/QUOTE] czy to jest Rudaska od Rami? :) Quote
RUDA ZUZIA Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='Gosiapk']czy to jest Rudaska od Rami? :)[/QUOTE] Nie, od dorci.Ma na imię Ksenia.I jest cudna:loveu: Quote
dorcia44 Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='RUDA ZUZIA']Nie, od dorci.Ma na imię Ksenia.I jest cudna:loveu:[/QUOTE] zgadza się jest cudna :p Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 O proszę jakie wieści - moja Xenia dzielnie kibicowała Kseni ;) cieszę się, że udało się i Ciocia Ande ma swoją Pciółkę :) Tylko kiedy Ninka się pojawi?? Ja ją zaraz zagonię do założenia galerii :evil_lol::diabloti: Ja chciałam rudasa i mi się nie udało, to chociaż u Was się napatrzę i nawzdycham :loveu: Quote
dorcia44 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 jeszcze u mnie Xenia bardzo wczoraj płakała ,po prostu wyła ze 3 godziny ,rozmawiając z nową pańcią mało mi serducho nie pękło . Wiem jednak że troszkę czasu i będzie wszystko ok. za co trzymam mocne kciuki. Quote
RUDA ZUZIA Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Malutka dzisiaj ma się dużo lepiej. Wczoraj trochę popłakiwała.Nic dziwnego.Taka rewolucja w jej życiu. Za to noc spędziła jak na księżniczkę przystało w łóżeczku z mamcią:loveu: Zostały nawet dla niej zakupione dywany,aby miała mięciutko pod nóżkami:lol: Quote
Gosiapk Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='dorcia44'] (...) Miała koleżankę Maltankę i naguska chińskiego grzywacza. Teraz nie ma się do kogo przytulać :placz: Quote
RUDA ZUZIA Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 (edited) Teraz to dopiero ma ją kto przytulać:loveu: Pierwsze spotkanie Mała niunia:loveu: Edited April 13, 2013 by RUDA ZUZIA Quote
Gosiapk Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='RUDA ZUZIA']Teraz to dopiero ma ją kto przytulać:loveu: Pierwsze spotkanie Mała niunia:loveu: Pekinusia też doopekę na kolanka pchała :) Quote
RUDA ZUZIA Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 U Dorci wszystko co się rusza pcha się na kolana:lol: Zaraz wstawię kilka fotek. Mamusia ,świeżo po porodzie powoli dochodzi do siebie:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 (edited) Wyprawka Księżniczka Ksenia Do siusiania też musi być mięciutko:) Edited April 23, 2013 by RUDA ZUZIA Quote
dorcia44 Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 :iloveyou:[quote name='RUDA ZUZIA']Wyprawka Księżniczka Ksenia Do siusiania też musi być mięciutko:) aż mi się lżej zrobiło jak popatrzyłam na to pysio . Będzie dobrze :p Quote
andegawenka Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='dorcia44']:iloveyou: aż mi się lżej zrobiło jak popatrzyłam na to pysio . Będzie dobrze :p[/QUOTE] Poważnie? myslałaś że ja jej krzywdę zrobię;) Jest juz lepiej, biega po mieszkaniu a w kuchni żebrzusia i sprawdza czy coś nie spadło. Spi pieknie cała noc. Mamy długą droge do przebycia, jestesmy w stresie i to wystarczy. wiecej wspólników do tego uczucia nam nie trzeba:evil_lol:;) Quote
andegawenka Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Nie żałuję ...." class="ipsImage" alt=""> Quote
RUDA ZUZIA Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='dorcia44']:iloveyou: aż mi się lżej zrobiło jak popatrzyłam na to pysio . Będzie dobrze :p Już jest dobrze:lol: [quote name='andegawenka']Poważnie? myslałaś że ja jej krzywdę zrobię;) Jest juz lepiej, biega po mieszkaniu a w kuchni żebrzusia i sprawdza czy coś nie spadło. Spi pieknie cała noc. Mamy długą droge do przebycia, jestesmy w stresie i to wystarczy. wiecej wspólników do tego uczucia nam nie trzeba:evil_lol:;) Droga długa przed Wami ale dasz radę:lol: [quote name='andegawenka']Nie żałuję ...." class="ipsImage" alt=""> Małe cudo:loveu: A u nas dziś wiosna.Była burza,deszcz,grad a teraz świeci słonko:multi: Quote
Gosiapk Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='andegawenka'](...) [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images34.fotosik.pl/626/8bb021388b79cf14med.jpg[/IMG][/URL][/IMG][/QUOTE] Sfinksa 'se' sprowadziłaś? :o [quote name='RUDA ZUZIA']Wyprawka [IMG]http://img820.imageshack.us/img820/8505/dsc00100ks.jpg[/IMG][/QUOTE] Fajny transporterek :) [quote name='RUDA ZUZIA']Do siusiania też musi być mięciutko:) [IMG]http://img7.imageshack.us/img7/249/dsc00157im.jpg[/IMG][/QUOTE] Teraz to już przegiełaś :roflt: Quote
andegawenka Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 [quote name='Gosiapk']Sfinksa 'se' sprowadziłaś? :o Fajny transporterek :) Teraz to już przegiełaś :roflt:[/QUOTE] dokładnie sfinks:loveu: Dzieki.kontenerek wymaga modernizacji, bo kijki trzymają dach tylko przy zasunietych zamkach. Miałam go rozebrać na legowisko, ale widzę że Ksenia lubi w nim polegiwać to niech tak zostanie. Nie przegiełam:evil_lol:, Kocyk leżał prze fotelem gdyby mała chciała na niego wejśc a potem zejść bo u mnie sliskie panele. Niestety nasiusiała więc wysuszyłam i położyłam juz z podkładem w przedpokoju no i guzik. Ksenia zrobiła sobie na nim azyl.Z tego miejsca mnie obserwuje gdy krzatam się po mieszkaniu. Oczywiście podkład zdjęłam. Ponieważ mam prośbę już i na pw w sprawie galerii, to odpowiadam tutaj. Mam zgodę Pciółki i Zuzi na zaśmiecanie wątku.;) Ksenia nie bedzie miała galerii. Na dogo bywam rzadko i mam zamiar odejść po wyadoptowaniu pieska u ktorego jestem skarbnikiem. Ostatnio zagladam tylko przez internet w komórce. Mała jest bardzo płochliwa jak to Chi, nawet gdy weszłam po zakupach do domu miała zamiar mnie obszczekać ale szybko skojarzyła. Je, siusia u qpke robi, więc na tym polu spokój. Do weta już jestesmy umówione. Kupiłam mniejsze szeleczki, troche nie bardzo bo sztywne i na filcu ale przynajmniej rozmiarem dobre. Dorcia, telefon ładowałam w łazience, dlatego nie słyszałam telefonu i nie wiedziałam czy w sobotę pracujesz więc nie oddzwoniłam. Nie martw sie jest wszystko jest OK. Myslę że mała powinna mieć towarzystwo w swojej wielkości, ale na razie nie podejme żadnej decyzji bo na początku tak jest że nieba się chce przychylić i łatwo popełnic błąd. Ksenia fajnie chrapie.......ciiii Papa cioteczki, nie panikować, to moje zajęcie;) i dziękujęmy że chcecie byc z nami.:iloveyou: PS.Mała przybiera fantastyczne pozycje, ale gdy otwieram aparat wszystko znika:niewiem: nie bedzie fot. Musi się do wszystkiego przyzwyczaić..... Quote
RUDA ZUZIA Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 [quote name='andegawenka']dokładnie sfinks:loveu: Dzieki.kontenerek wymaga modernizacji, bo kijki trzymają dach tylko przy zasunietych zamkach. Miałam go rozebrać na legowisko, ale widzę że Ksenia lubi w nim polegiwać to niech tak zostanie. Nie przegiełam:evil_lol:, Kocyk leżał prze fotelem gdyby mała chciała na niego wejśc a potem zejść bo u mnie sliskie panele. Niestety nasiusiała więc wysuszyłam i położyłam juz z podkładem w przedpokoju no i guzik. Ksenia zrobiła sobie na nim azyl.Z tego miejsca mnie obserwuje gdy krzatam się po mieszkaniu. Oczywiście podkład zdjęłam. Ponieważ mam prośbę już i na pw w sprawie galerii, to odpowiadam tutaj. Mam zgodę Pciółki i Zuzi na zaśmiecanie wątku.;) Ksenia nie bedzie miała galerii. Na dogo bywam rzadko i mam zamiar odejść po wyadoptowaniu pieska u ktorego jestem skarbnikiem. Ostatnio zagladam tylko przez internet w komórce. Mała jest bardzo płochliwa jak to Chi, nawet gdy weszłam po zakupach do domu miała zamiar mnie obszczekać ale szybko skojarzyła. Je, siusia u qpke robi, więc na tym polu spokój. Do weta już jestesmy umówione. Kupiłam mniejsze szeleczki, troche nie bardzo bo sztywne i na filcu ale przynajmniej rozmiarem dobre. Dorcia, telefon ładowałam w łazience, dlatego nie słyszałam telefonu i nie wiedziałam czy w sobotę pracujesz więc nie oddzwoniłam. Nie martw sie jest wszystko jest OK. Myslę że mała powinna mieć towarzystwo w swojej wielkości, ale na razie nie podejme żadnej decyzji bo na początku tak jest że nieba się chce przychylić i łatwo popełnic błąd. Ksenia fajnie chrapie.......ciiii Papa cioteczki, nie panikować, to moje zajęcie;) i dziękujęmy że chcecie byc z nami.:iloveyou: PS.Mała przybiera fantastyczne pozycje, ale gdy otwieram aparat wszystko znika:niewiem: nie bedzie fot. Musi się do wszystkiego przyzwyczaić.....[/QUOTE] Tak się cieszę,że wszystko jest dobrze:iloveyou: Ale jak jeszcze raz napiszesz,że zaśmiecasz wątek,to się na Ciebie obrażę:obrazic: U Rami mieszczą się 4 maluchy a w porywach 7:evil_lol: To tutaj zmieszczą się nasze i braciszek Pcioły też:lol: Quote
Recommended Posts