Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='ania z poznania']Zuziu, czy to będzie Twój dom.... :)?[/QUOTE]
Nie mój ale kogoś kogo znasz z tego wątku:lol:
A sunia pciołopodobna:loveu: cudna i mniejsza chyba od Pciółki:loveu:

Edited by RUDA ZUZIA
Posted

[quote name='Gosiapk']Stawiam na ciocię ande. Ale czy skusiła się po tak długich namowach? Trudno w to uwierzyć :crazyeye:[/QUOTE]
Zgadłaś:loveu:
Dziewczynki już są w domu i dogadują się ze sobą.Malutka,na początku bardzo była zestresowana,teraz już mniej.
Ninka jak trochę ochłonie to pewnie się odezwie:lol:

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Zgadłaś:loveu:
Dziewczynki już są w domu i dogadują się ze sobą.Malutka,na początku bardzo była zestresowana,teraz już mniej.
Ninka jak trochę ochłonie to pewnie się odezwie:lol:[/QUOTE] czy to jest Rudaska od Rami? :)

Posted

O proszę jakie wieści - moja Xenia dzielnie kibicowała Kseni ;) cieszę się, że udało się i Ciocia Ande ma swoją Pciółkę :)
Tylko kiedy Ninka się pojawi?? Ja ją zaraz zagonię do założenia galerii :evil_lol::diabloti:
Ja chciałam rudasa i mi się nie udało, to chociaż u Was się napatrzę i nawzdycham :loveu:

Posted

jeszcze u mnie

Xenia bardzo wczoraj płakała ,po prostu wyła ze 3 godziny ,rozmawiając z nową pańcią mało mi serducho nie pękło .
Wiem jednak że troszkę czasu i będzie wszystko ok. za co trzymam mocne kciuki.

Posted

Malutka dzisiaj ma się dużo lepiej.
Wczoraj trochę popłakiwała.Nic dziwnego.Taka rewolucja w jej życiu.
Za to noc spędziła jak na księżniczkę przystało w łóżeczku z mamcią:loveu:

Zostały nawet dla niej zakupione dywany,aby miała mięciutko pod nóżkami:lol:

Posted

:iloveyou:[quote name='RUDA ZUZIA']Wyprawka

Księżniczka Ksenia

Do siusiania też musi być mięciutko:)

aż mi się lżej zrobiło jak popatrzyłam na to pysio .
Będzie dobrze :p

Posted

[quote name='dorcia44']:iloveyou:

Będzie dobrze :p[/QUOTE]

Poważnie? myslałaś że ja jej krzywdę zrobię;) Jest juz lepiej, biega po mieszkaniu a w kuchni żebrzusia i sprawdza czy coś nie spadło. Spi pieknie cała noc.
Mamy długą droge do przebycia, jestesmy w stresie i to wystarczy. wiecej wspólników do tego uczucia nam nie trzeba:evil_lol:;)

Posted

[quote name='dorcia44']:iloveyou:

Będzie dobrze :p
Już jest dobrze:lol:

[quote name='andegawenka']Poważnie? myslałaś że ja jej krzywdę zrobię;) Jest juz lepiej, biega po mieszkaniu a w kuchni żebrzusia i sprawdza czy coś nie spadło. Spi pieknie cała noc.
Mamy długą droge do przebycia, jestesmy w stresie i to wystarczy. wiecej wspólników do tego uczucia nam nie trzeba:evil_lol:;)
Droga długa przed Wami ale dasz radę:lol:

[quote name='andegawenka']Nie żałuję ...." class="ipsImage" alt="">

Małe cudo:loveu:

A u nas dziś wiosna.Była burza,deszcz,grad a teraz świeci słonko:multi:

Posted

[quote name='andegawenka'](...) [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images34.fotosik.pl/626/8bb021388b79cf14med.jpg[/IMG][/URL][/IMG][/QUOTE] Sfinksa 'se' sprowadziłaś? :o

[quote name='RUDA ZUZIA']Wyprawka
[IMG]http://img820.imageshack.us/img820/8505/dsc00100ks.jpg[/IMG][/QUOTE] Fajny transporterek :)

[quote name='RUDA ZUZIA']Do siusiania też musi być mięciutko:)
[IMG]http://img7.imageshack.us/img7/249/dsc00157im.jpg[/IMG][/QUOTE] Teraz to już przegiełaś :roflt:

Posted

[quote name='Gosiapk']Sfinksa 'se' sprowadziłaś? :o

Fajny transporterek :)
Teraz to już przegiełaś :roflt:[/QUOTE]

dokładnie sfinks:loveu:

Dzieki.kontenerek wymaga modernizacji, bo kijki trzymają dach tylko przy zasunietych zamkach. Miałam go rozebrać na legowisko, ale widzę że Ksenia lubi w nim polegiwać to niech tak zostanie.

Nie przegiełam:evil_lol:, Kocyk leżał prze fotelem gdyby mała chciała na niego wejśc a potem zejść bo u mnie sliskie panele. Niestety nasiusiała więc wysuszyłam i położyłam juz z podkładem w przedpokoju no i guzik. Ksenia zrobiła sobie na nim azyl.Z tego miejsca mnie obserwuje gdy krzatam się po mieszkaniu. Oczywiście podkład zdjęłam.

Ponieważ mam prośbę już i na pw w sprawie galerii, to odpowiadam tutaj. Mam zgodę Pciółki i Zuzi na zaśmiecanie wątku.;)

Ksenia nie bedzie miała galerii. Na dogo bywam rzadko i mam zamiar odejść po wyadoptowaniu pieska u ktorego jestem skarbnikiem. Ostatnio zagladam tylko przez internet w komórce.

Mała jest bardzo płochliwa jak to Chi, nawet gdy weszłam po zakupach do domu miała zamiar mnie obszczekać ale szybko skojarzyła. Je, siusia u qpke robi, więc na tym polu spokój. Do weta już jestesmy umówione. Kupiłam mniejsze szeleczki, troche nie bardzo bo sztywne i na filcu ale przynajmniej rozmiarem dobre.

Dorcia, telefon ładowałam w łazience, dlatego nie słyszałam telefonu i nie wiedziałam czy w sobotę pracujesz więc nie oddzwoniłam. Nie martw sie jest wszystko jest OK.

Myslę że mała powinna mieć towarzystwo w swojej wielkości, ale na razie nie podejme żadnej decyzji bo na początku tak jest że nieba się chce przychylić i łatwo popełnic błąd.

Ksenia fajnie chrapie.......ciiii

Papa cioteczki, nie panikować, to moje zajęcie;) i dziękujęmy że chcecie byc z nami.:iloveyou:

PS.Mała przybiera fantastyczne pozycje, ale gdy otwieram aparat wszystko znika:niewiem: nie bedzie fot. Musi się do wszystkiego przyzwyczaić.....

Posted

[quote name='andegawenka']dokładnie sfinks:loveu:

Dzieki.kontenerek wymaga modernizacji, bo kijki trzymają dach tylko przy zasunietych zamkach. Miałam go rozebrać na legowisko, ale widzę że Ksenia lubi w nim polegiwać to niech tak zostanie.

Nie przegiełam:evil_lol:, Kocyk leżał prze fotelem gdyby mała chciała na niego wejśc a potem zejść bo u mnie sliskie panele. Niestety nasiusiała więc wysuszyłam i położyłam juz z podkładem w przedpokoju no i guzik. Ksenia zrobiła sobie na nim azyl.Z tego miejsca mnie obserwuje gdy krzatam się po mieszkaniu. Oczywiście podkład zdjęłam.

Ponieważ mam prośbę już i na pw w sprawie galerii, to odpowiadam tutaj. Mam zgodę Pciółki i Zuzi na zaśmiecanie wątku.;)

Ksenia nie bedzie miała galerii. Na dogo bywam rzadko i mam zamiar odejść po wyadoptowaniu pieska u ktorego jestem skarbnikiem. Ostatnio zagladam tylko przez internet w komórce.

Mała jest bardzo płochliwa jak to Chi, nawet gdy weszłam po zakupach do domu miała zamiar mnie obszczekać ale szybko skojarzyła. Je, siusia u qpke robi, więc na tym polu spokój. Do weta już jestesmy umówione. Kupiłam mniejsze szeleczki, troche nie bardzo bo sztywne i na filcu ale przynajmniej rozmiarem dobre.

Dorcia, telefon ładowałam w łazience, dlatego nie słyszałam telefonu i nie wiedziałam czy w sobotę pracujesz więc nie oddzwoniłam. Nie martw sie jest wszystko jest OK.

Myslę że mała powinna mieć towarzystwo w swojej wielkości, ale na razie nie podejme żadnej decyzji bo na początku tak jest że nieba się chce przychylić i łatwo popełnic błąd.

Ksenia fajnie chrapie.......ciiii

Papa cioteczki, nie panikować, to moje zajęcie;) i dziękujęmy że chcecie byc z nami.:iloveyou:

PS.Mała przybiera fantastyczne pozycje, ale gdy otwieram aparat wszystko znika:niewiem: nie bedzie fot. Musi się do wszystkiego przyzwyczaić.....[/QUOTE]
Tak się cieszę,że wszystko jest dobrze:iloveyou:
Ale jak jeszcze raz napiszesz,że zaśmiecasz wątek,to się na Ciebie obrażę:obrazic:
U Rami mieszczą się 4 maluchy a w porywach 7:evil_lol:
To tutaj zmieszczą się nasze i braciszek Pcioły też:lol: